Bedrijven in de stille verkoop
0% advertenties 0% aquisitie 0% bijbedoelingen

Algemeen

Referentie: BOSN10DR281A
Branche: Dienstverlening
Soort bedrijf: Zakelijke dienstverlening
Land: Nederland
Regio: Onbekend
Aantal medewerkers: Onbekend
Levert: Evenementen turnkey opleveren. Van personeelsfeesten tot galaís, van bedrijfsopeningen tot productintroducties en van groepsreis tot sportief bedrijfsweekend,
Doelgroep: Bedrijven, Non-profit
Bekenden bedrijven, (semi)-overheid en zorginstellingen uit het gehele land
Bedrijf bestaat: Langer dan 10 jaar
   

Verkoopdetails

Dit evenementenbureau staat te koop in verband met:
Emigratie DGA


Indicatieve omzet
€ 2.500.000

Indicatieve overnameprijs
Onbekend

Gewenste kopers

Financiële kopers (willen rendement verbeteren in 'huidige vorm')
Strategische kopers (voegen ons evenementenbureau samen met een ander bedrijf)
Opkopers (stroomlijnen ons evenementenbureau om het door te verkopen)

Extra informatie (profiel)

Evenementenbureau te koop aangeboden

Dit evenementenbureau heeft aangetoond in een sterk krimpende markt de winst op peil te houden. Wanneer de markt aantrekt (60% van de evenementenbureau's verwahct dit in 2010) dan komt dit evenementenbureau als winnaar uit de crisis met een lange staat van dienst, tal van uiteenlopende referenties en toonaangevende klanten.

Dit evenementenbureau is een succesvol dienstverlenend bedrijf, dat actief is op het gebied van evenementen voor bedrijven. Het evenementenbureau ontwikkelt, produceert en regisseert de meest uiteenlopende evenementen voor het bedrijfsleven en overheden. Van personeelsfeesten tot galaís, van bedrijfsopeningen tot productintroducties en van groepsreis tot sportief bedrijfsweekend. De onderneming is gespecialiseerd in het volledig organiseren van het evenement. Het enige waarvoor de klant moet zorgen is dat de gasten er zijn.

Opdrachtgevers komen uit geheel Nederland en uit alle geledingen van het Nederlandse bedrijfsleven maar ook de Nederlandse (semi-) overheid en zorginstellingen moeten vermeld worden. Het klantenbestand omvat grote en landelijke bekende ondernemingen. In de lange periode van haar bestaan heeft dit evenementenbureau een ruime ervaring opgebouwd in een wijde range van evenementen voor zeer uiteenlopende doeleinden en een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers.

Na de overdracht van het bedrijf zal de Dga niet langer meer als directeur aanblijven. Wel is hij bereid om na de overname voor een korte periode bij het bedrijf betrokken te blijven teneinde zijn kennis en ervaring aan zijn opvolger over te dragen. Die periode zal kort kunnen zijn omdat het evenementenbureau redelijk onafhankelijk van hem opereert.

Gerelateerde onderwerpen:
bedrijfsovernames | bedrijfsovername | evenemtenbureau te koop | evenementenburo te koop | bedrijf te koop | bedrijf kopen | bedrijf overnemen