Bedrijven in de stille verkoop

Investeerder gezocht - radarsensoor gezondheidszorg

"Technologie door TNO ontwikkeld, wereldwijde licentie, businessplan gereed"

Reageren niet mogelijkTerug naar zoekenMeer bedrijven te koop in ICT en Internet
0% advertenties 0% aquisitie 0% bijbedoelingen

Algemeen

Referentie: BOSN11GL672A
Branche: ICT en Internet
Soort bedrijf: Overige
Land: Nederland
Regio: Onbekend
Aantal medewerkers: Onbekend
Levert: Radarsensor is in staat om contactloos beweging, hartslag en ademhaling te meten bij een persoon in rust (slaap bijvoorbeeld).,
Doelgroep: Bedrijven, Non-profit, Consumenten
Home Monitoring (baby-, ouderen-, epilepsie -, apneu -, slaapmonitoring), Care Monitoring (o.a. bejaarden, gehandicapten), Biofeedback, Stressmanagement en Diagnoses.
Bedrijf bestaat: Langer dan 3 jaar
   

Verkoopdetails

Dit technologie bedrijf staat te koop in verband met:
Ondersteuning in de strategie en een relevant netwerk heeft in één of meer van de bovengenoemde markten.


Indicatieve overnameprijs
Onbekend

Gewenste kopers

Financiële kopers (willen rendement verbeteren in 'huidige vorm')
Strategische kopers (voegen ons technologie bedrijf samen met een ander bedrijf)

Opkopers (stroomlijnen ons technologie bedrijf om het door te verkopen)

Extra informatie (profiel)

Investeerder gezocht - radarsensoor gezondheidszorg

Opstartkapitaal gezocht voor de commercialisering van een radarsensor die contactloos en op afstand onder andere beweging, hartslag en ademhaling kan meten. Toepassingen in de zorg- en consumentenmarkt.

De radarsensor is ontwikkeld door TNO en is in staat om op afstand onder andere beweging, hartslag en ademhaling te meten bij een persoon in rust (slaap bijvoorbeeld). De sensor is klein van afmeting en laag in prijs.

Het bedrijf heeft sinds begin 2010 plannen ontwikkeld voor de toepassing van deze nieuwe radartechnologie en heeft onlangs een exclusieve wereldwijde licentie afgesloten voor de commercialisering naar diverse markten waaronder Home Monitoring (baby-, ouderen-, epilepsie -, apneu -, slaapmonitoring), Care Monitoring (o.a. bejaarden, gehandicapten), Biofeedback, Stressmanagement en Diagnoses.

De ambitie is om in 2015 wereldwijd marktleider te worden op het gebied van non contact biometrics voor de zorg- en consumentmarkt.

In de eerste helft van 2011 zijn businessplannen in samenwerking met de Erasmus Universiteit businessplannen gemaakt voor diverse markten. De technische haalbaarheidsstudie is in juni 2011 door TNO afgerond.

Gezocht wordt een investeerder die ondersteunend kan zijn in de strategie en een relevant netwerk heeft in één of meer van de bovengenoemde markten. Benodigd kapitaal is € 360,000 voor de laatste R&D fase (van Technology Demonstrator naar produktiegereed).


Gerelateerde onderwerpen:
Investeerder gezocht - radarsensoor gezondheidszorg | Bedrijf verkopen | bedrijfsovernames | bedrijfsovername | bedrijf te koop gevraagd | bedrijf te koop aangeboden | bedrijven te koop gevraagd | bedrijven te koop aangeboden | bedrijfsoverdracht | bedrijfsopvolging | bedrijf overnemen | zaak overnemen |