Bedrijven in de stille verkoop

Veelzijdig en groeiend restaurant te koop (Gelderland)

"Aan het water, achtertuin met BBQ, terras voor, 3 'zalen' binnen, catering"

Reageren niet mogelijkTerug naar zoekenMeer bedrijven te koop in Horeca en Recreatie
0% advertenties 0% aquisitie 0% bijbedoelingen

Redenen om dit bedrijf te kopen

  • Dit restaurant heeft het volgende aantal sterke merknamen in eigendom: 1
  • Dit restaurant beschikt over unieke producten / diensten die:
    • De kaart is toegankelijk voor een brede doelgroep qua product en prijs. De kwaliteit, smaak en variatie is wel ver boven gemiddeld
  • Dit restaurant beschikt voor lange termijn over een uniek pand / locatie:
    Bar met 24 zitplaatsen, aanbouw met 24 zitplaatsen, achterruimte met 36 plaatsen, tuin met 64 zitplaatsen gelegen aan het water. Recent volledig eigentijds gerenoveerd.
  • Het is logisch dat er een synergie ontstaat als ons resaurant samen gaat met een...
    • Dit restaurant is zo veelzijdig qua locatie dat hier een stel in zou moeten komen dat samen de zaak runt om maximaal rendement uit de veelzijdigheid te halen.
  • Andere interessante redenen om ons resaurant te kopen zijn:
    • De locatie is gelegen aan een wandelpad en aan het water maar er is bijv. nog geen steiger aangelegd.
  • Een reorganisatie / verandertraject zal het bedrijf goed doen. Hierbij zou de nadruk dan moeten liggen op:
    • Voor dit restaurant is eigenlijk een gepassioneerd horeca stel nodig, geen eenling die het met medewerkers invult.
  • Nog niet eerder genoemde kansen:
    • Er is een vergunning om tot 02.00 uur gasten te ontvangen. Die kunnen blijven zitten 04.00 uur
    • Het restaurant begint naam te krijgen in het dorp/regio als locatie waar veel mogelijk is; rouw- en trouwgelegenheden, private dinings, feesten op maat door inrichting met kleine ruimtes
    • De lunch is nu wat onderbelicht omdat de focus op diner ligt. Daarnaast zijn de openingstijden beperkt door privť-omstandigheden
  • Gerichter nieuwe klanten werven verhoogt de omzet waarschijnlijk met 25%.
    Toelichting: Omdat het restaurant met alleen de focus op diner al rendabel is maar nog in opbouwfase is. Meer aandacht voor lunch (voor bedrijven), bredere openingstijden, catering, locatie aan het water,