Bedrijven in de stille verkoop

Magento webshop outlet merkkleding voor kinderen

"Professionele complete Magento webshop voor kleding"

Reageren niet mogelijkTerug naar zoekenMeer bedrijven te koop in Webwinkels
0% advertenties 0% aquisitie 0% bijbedoelingen

Algemeen

Referentie: BOSN14HW112A
Branche: Webwinkels
Soort bedrijf: Webwinkels
Land: Nederland
Regio: Noord-Holland
Aantal medewerkers: 1
Levert: Merkkleding voor kinderen van 0 t/m 16 jaar. Merken als Vingino, Cars, Cakewalk, Carbone, 3Pommes, Losan etc., Webwinkel in outlet merkkleding voor kinderen van 0 t/m 16 jaar.
Doelgroep: Bedrijven, Consumenten
Bedrijf bestaat: Langer dan 3 jaar
   

Verkoopdetails

Staat te koop in verband met:
persoonlijke omstandigheden


Indicatieve overnameprijs
€ 9.000

Gewenste kopers

Financiële kopers (willen rendement verbeteren in 'huidige vorm')
Strategische kopers (voegen dit bedrijf samen met een ander bedrijf)
Opkopers (stroomlijnen dit bedrijf om het door te verkopen)

Extra informatie (profiel)

Complete Magento webshop in outlet merkkleding voor kinderen.

De afgelopen jaren zijn er diverse uitbreidingen op het Magento systeem geÔnstalleerd die ten behoeve komen van veiligheid, functionaliteit, vindbaarheid en snelheid. Facturen worden automatisch in PDF opgesteld en direct na de bestelling verstuurd naar de klant.

De webshop werkt op alle soorten apparaten (desktop, laptop, tablets en mobiele telefoons) en in verschillende browsers. Er is een aparte mobiele webwinkel aanwezig.

Er is een koppeling gelegd met Payment Service Provider Icepay en de betaalmethoden iDeal en Paypal worden aangeboden. Vanuit Icepay kan een verzamelfactuur worden opgesteld, welke direct kan worden opgenomen in de boekhouding. Ook is er een koppeling gelegd met de beoordelingensite van Feedback Company, waarin automatisch na 7 dagen een mail wordt gestuurd naar de klant met de vraag of zij een bedrijfsbeoordeling willen plaatsen.

Sinds de opzet van de webwinkel wordt met alle tevredenheid gewerkt met het webdesign bureau, welke zal meewerken aan een overstap (denk aan het omzetten van gegevens en een gebruikerscursus) en kan zorgen voor toekomstige updates aan Magento, het webdesign aan kan passen en de online marketing kan bijhouden en vergroten (zowel adviserend als uitvoerend).

Mailchimp:
Er is een mailchimpaccount voor professionele nieuwsbrieven. Gehele campagne layout is reeds gecreŽerd. Binnen Magento is er een koppeling gelegd zodat inschrijvers vanuit Magento automatisch worden over gezet naar Mailchimp.

Betaald adverteren via Adwords:
Meerdere Google Adwords campagnes zijn aangemaakt: search campagnes en productlisting campagnes. Normale remarketing en dynamische, zorgen ervoor dat mensen die op de website zijn geweest gedurende 30 dagen op andere websites binnen het Google display netwerk een banner te zien krijgen, met in die banner die producten die zij bekeken hebben.

Zoekmachine optimalisatie:
Vanaf dag 1 is hieraan gewerkt. In eerste instantie door een zoekmachine vriendelijke shop op te bouwen die snel geladen wordt. Daarnaast zijn alle pagina's (categorie-, product-, hompepage en blogpagina's) geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Er zijn structureel links aangevraagd.

Google Analytics:
Er is een koppeling gemaakt met het statistiekenpakket Google Analytics. Hierin zijn doelen aangemaakt en is ecommerce ingesteld zodat kan worden gezien waar de verkopen (opbrengst) vandaan komt en hierop te sturen.

Gerelateerde onderwerpen:
Webshop outlet merkkleding voor kinderen aangeboden | Webshop outlet merkkleding voor kinderen gevraagd | Webshop outlet merkkleding voor kinderen verkopen | Bedrijf verkopen | bedrijfsovernames | bedrijfsovername | bedrijf te koop aangeboden | bedrijven te koop gevraagd | bedrijven te koop aangeboden | bedrijfsoverdracht | bedrijf overnemen | zaak overnemen | winkel te koop |