Bedrijven in de stille verkoop

Kleine A-merk distributeur in Benelux ter overname

"Veel groei mogelijk, b2b en b2c, webshop loopt erg goed (8% conversie)"

Reageren niet mogelijkTerug naar zoekenMeer bedrijven te koop in Groothandel
0% advertenties 0% aquisitie 0% bijbedoelingen

Algemeen

Referentie: BOSN14MS437A
Branche: Groothandel
Soort bedrijf: Groothandel in sport en recreatie artikelen,
Groothandel in textiel,
Handelsondernemingen,
Overige
Land: Nederland
Regio: Onbekend
Aantal medewerkers: 0
Levert: Bekend en populair product van Amerikaanse A-merk fabrikant voor o.a. sporters en reizigers,
Doelgroep: Bedrijven, Consumenten
In Nederland is de doelgroep 1mio-plus groot (alleen al hardlopers al 1 mio). Internationaal veel gebruikt door sporters (o.a. hardlopers). Daarnaast is het product ook geschikt voor andere toepassingen buiten de sport.
Bedrijf bestaat: Langer dan 3 jaar
   

Verkoopdetails

Deze benelux distributeur staat te koop in verband met:
De eigenaar heeft deze exclusieve Benelux rechten drie jaar geleden gekregen maar doet het naast zijn baan. Ziet wel de potentie maar het opzetten van een commerciŽle organisatie voor een relatief simpel product is niet de echte ambitie.


Indicatieve omzet
€ 75.000

Indicatieve overnameprijs
€ 55.000

Gewenste kopers

Financiële kopers (willen rendement verbeteren in 'huidige vorm')
Strategische kopers (voegen onze benelux distributeur samen met een ander bedrijf)
Opkopers (stroomlijnen onze benelux distributeur om het door te verkopen)

Extra informatie (profiel)

Kleine A-merk distributeur in Benelux ter overname

Dit product is wereldwijd populair bij sporters (o.a. hardlopers). Daarnaast is het product ook geschikt voor andere toepassingen buiten de sport. De conversie op de .nl website is ruim 8%! Gemiddeld zijn er 150-200 bestellingen per maand. Mensen Googlen op de merknaam. Er wordt b2b en b2c verkocht. Het product leent zich erg goed om ook te verkopen op events. Op events is het product niet aan te slepen en worden zo'n 600 stuks verkocht (12.000 euro omzet) door twee mensen. Er is ook veel (online en offline) free publicity voor het product. De omzet in 2014 had meer kunnen zijn, maar wegens andere werkzaamheden zijn er minder events bezocht dan in 2013.

De eigenaar heeft de rechten van dit A mer, maar combineert dit met een intellectueel interessantere baan. Het opschalen van een commerciŽle organisatie voor een 'simpel' product is niet de ambitie. De werkzaamheden worden uitgevoerd naast een fulltime baan. Momenteel wordt er ca. 1 uur per dag besteed aan de marketing van de webshop en het merk, plus het beantwoorden van vragen van klanten en retailers.

Er wordt een kandidaat gezocht die de distributiekanalen kan opzetten, online verkoop stimuleert, strategisch samenwerkingen aan gaat en events kan (laten) bemannen. Distributiekanalen zijn o.a. sportzaken, telecomzaken, warenhuizen, reisbranche. De logistiek is uitbesteed aan een logistieke dienstverlener, die tegen scherpe tarieven de afhandeling van de orders voor zijn rekening neemt.

Gerelateerde onderwerpen:
Kleine A-merk distributeur in Benelux ter overname aangeboden | Kleine A-merk distributeur in Benelux ter overname gevraagd | Bedrijf verkopen | bedrijfsovernames | bedrijfsovername | bedrijf te koop gevraagd | bedrijf te koop aangeboden | bedrijven te koop gevraagd | bedrijven te koop aangeboden | bedrijfsoverdracht | bedrijfsopvolging | bedrijf overnemen | zaak overnemen | winkel te koop | winkelpand te koop