Bedrijven in de stille verkoop

Gespecialiseerd kabelassemblage bedrijf te koop (ook MBI)

"Stabiel en rendabel met groeimogelijkheden. Sterk in kleine producties"

Reageren niet mogelijkTerug naar zoekenMeer bedrijven te koop in Industrie
0% advertenties 0% aquisitie 0% bijbedoelingen

Algemeen

Referentie: BOSN15AR475A
Branche: Industrie
Soort bedrijf: Elektrotechnische industrie,
Kunststof verwerkende industrie,
Machine industrie,
Overige
Land: Nederland
Regio: Noord-Brabant
Aantal medewerkers: 3
Levert: Kleine series draadbomen als spare-parts en mee ontwikkelen van draadbomen voor nieuwe producten (bijv. trailers of aanhangers),
Doelgroep: Bedrijven
NL groothandels die internationale merken automotive, heftruck en batterijen verkopen. En Nederlandse producenten van trailers, aanhangers, machines etc (alles waar een draadboom in zit)
Bedrijf bestaat: Langer dan 10 jaar
   

Verkoopdetails

Dit kabelassemblage bedrijf staat te koop in verband met:
De eigenaar heeft een ander bedrijf waar hij mee bezig is. Een MBI kandidaat die de operatie uit handen neemt kan dus ook


Indicatieve omzet
€ 250.000

Indicatieve overnameprijs
€ 100.000

Gewenste kopers

Financiële kopers (willen rendement verbeteren in 'huidige vorm')
Strategische kopers (voegen ons kabelassemblage bedrijf samen met een ander bedrijf)

Opkopers (stroomlijnen ons kabelassemblage bedrijf om het door te verkopen)

Extra informatie (profiel)

Gespecialiseerd kabelassemblage bedrijf te koop (ook MBI)

Dit kabelassemblage bedrijf is als 10 jaar zeer stabiel met vaste klanten. Dit komt door de propositie met kleine oplages kabelbomen op bestelling en zelfs 24 uurs levering (op bestelling niet uit voorraad). Hiermee is het bedrijf uniek en levert het aan Nederlandse groothandels spareparts voor machines van internationale merken. En het werkt intensief samen met Nederlandse trailer en machinebouwers. Hierbij helpt het mee in de productontwikkeling en uiteindelijke levering van de kabelbomen.

De eigenaar heeft een tweede bedrijf en zoekt een overnamekandidaat of MBI kandidaat om in te stappen zodat hij zelf operationeel minder betrokken is. Het bedrijf voert geen enkele commerciŽle activiteit uit, er is zelfs nog geen website. Het commercieel opschalen is absoluut een kans. Dit kan in het gespecialiseerde werk, daar is de markt nog groot genoeg voor en dit bedrijf sterk in. Het zou ook meer de volume markt in kunnen maar daar zijn de marges lager.

Qua overnameconstructie is eigenlijk alles bespreekbaar. De eigenaar heeft als doel operationeel minder betrokken te zijn. Het bedrijf is rendabel genoeg om in te stappen en salaris uit de zaak te genieten.
Wel is het belangrijk dat het bedrijf de eerste periode op locatie gevestigd blijft, dit door de omvang van de regionale klanten.

Gerelateerde onderwerpen:
Gespecialiseerd kabelassemblage bedrijf te koop aangeboden (ook MBI) | Gespecialiseerd kabelassemblage bedrijf te koop gevraagd (ook MBI) | Gespecialiseerd kabelassemblage bedrijf verkopen (ook MBI) | Bedrijf verkopen | bedrijfsovernames | bedrijfsovername | bedrijf te koop gevraagd | bedrijf te koop aangeboden | bedrijven te koop gevraagd | bedrijven te koop aangeboden | bedrijfsoverdracht | bedrijfsopvolging | bedrijf overnemen | zaak overnemen