Restaurant met hotel te koop aangeboden (18 kamers)

Restaurant met hotel te koop aangeboden (18 kamers)

Rendabel maar door persoonlijke omstandigheden zeer lage overnamesom

Sorry, u kunt niet meer reageren Dit bedrijf is verkocht en/of niet meer beschikbaar

Kansen

Er zit meer potentie in dit hotel restaurant als 1,5 mio omzet op deze locatie is realistisch. de huidige eigenaar is van 500k dit jaar aan het groeien naar 1mio euro. er zit dus nog veel doorgroei in.
Er zit nog meer potentie in dit hotel restaurant als met een getaxeerde waarde van 2,2 mio euro voor het vastgoed en 400k inventaris ligt de vraagprijs ver beneden de executie waarde van het vastgoed. exploitatie is nu al rendabel.
Er zit nog meer potentie in dit hotel restaurant als met name in het verhogen van de bezettingsgraad van het hotel ligt meer rendement. hier is nog niet veel aan gedaan..
Andere redenen om dit hotel restaurant te kopen
  • Door persoonlijke omstandigheden wil de eigenaar snel verkopen en hij biedt het zeer scherp aan. Hij woont en werkt zelf in het dorp dus wil netjes overdragen.
Dit hotel restaurant is financieel zeer gezond
  • Het pand is door een faillissement van de vorige eigenaar zeer scherp aangekocht. Daardoor zijn de lasten laag terwijl het bedrijf serieus begint te groeien.
Dit hotel restaurant heeft 1 sterke merkna(a)m(en) in eigendom
Dit hotel restaurant heeft een uniek pand / locatie
  • Volledig gerenoveerde Boerderij uit 1930 met hotel dat in 1997 is neergezet. Zeer goed onderhouden. Getaxeerd op 2,2 mio euro (ver boven de huidige vraagprijs)
Dit hotel restaurant heeft unieke productie-capaciteiten
  • Flexibel
  • De combinatie van hotel, restaurant, brasserie en zaalverhuur zorgt voor meerdere inkomstenbronnen van diverse doelgroepen
Dit hotel restaurant heeft unieke producten / diensten die
  • Kwalitatief goed restaurant, hotel nabij wandel en fietsroutes
Dit hotel restaurant heeft hoge toetredingsdrempels genomen
  • Unieke locatie, vastgoed scherp aangekocht vanuit faillissement van vorige eigenaar. Deze horecaman heeft de zaak weer op de rit, maar moet helaas overdragen
Een veranderingstraject zal dit hotel restaurant goed doen
  • Door persoonlijke (geen economische) omstandigheden moet de eigenaar overdragen. Terwijl de horecazaak juist veel groeit. Maar hij kan dit niet bijbenen
Dit hotel restaurant heeft regionaal veel loyale klanten
Binnen 12 maanden is veel groei haalbaar met
  • Sinds de heropening van het restaurant groeit het als kool. Het hotel groeit ook maar minder hard