Bedrijven in de stille verkoop

Kaaswinkel - delicatessenwinkel te koop in Noord Holland

"Zeer mooie, nieuw ingerichte winkel (50m2) in versstraat met regiofunctie"

Reageren niet mogelijkTerug naar zoekenMeer bedrijven te koop in Detailhandel Food
0% advertenties 0% aquisitie 0% bijbedoelingen

Algemeen

Referentie: BOSN16DU612A
Branche: Detailhandel Food
Soort bedrijf: Levensmiddelendetailhandel,
Overige
Land: Nederland
Regio: Noord-Holland
Aantal medewerkers: 0
Levert: Uitgebalanceerd assortiment van kleine ambachtelijke leveranciers. Delicatessenwinkel Hollandse kaas, buitenlandse kaasjes, worsten, charcuterie, kaas, noten, olie, olijven, chocolade, koffie en thee etc,
Doelgroep: Bedrijven, Consumenten
Door de ligging in een straat met (vers)speciaalzaken komen veel vaste klanten speciaal naar deze winkelstraat met een regionale functie. Ook bedrijven in de buurt maar deze worden niet actief benaderd. Bestaat slechts 6 maanden!
Bedrijf bestaat: Korter dan 3 jaar
   

Verkoopdetails

Staat te koop in verband met:
Het ondernemers echtpaar, heeft praktijk ondervonden dat winkelier zijn hen niet ligt. Tevens hebben zij nog twee andere bedrijven en kunnen het moeilijk combineren. De delicatesse zaak/kaaswinkel bestaat slechts 6 maanden. Nu al meer dan € 60.000,- omzet


Indicatieve omzet
€ 0

Indicatieve overnameprijs
€ 24.500

Gewenste kopers

Financiële kopers (willen rendement verbeteren in 'huidige vorm')
Strategische kopers (voegen dit bedrijf samen met een ander bedrijf)

Opkopers (stroomlijnen dit bedrijf om het door te verkopen)

Extra informatie (profiel)

Kaaswinkel - delicatessenwinkel te koop in Noord Holland

Deze delicatessenwinkel is een start up en bestaat SLECHTS 6 MAANDEN met nu al een omzet van + € 60.00,-.

Reden tot verkoop:
Zoals ondernemers weten, je neemt pas risico als je niets doet;
Winkelier zijn is je op het lijf geschreven en in de afgelopen 6 maanden is gebleken dat ik en mijn vrouw dat gevoel niet hebben.
Waar we met veel passie en enthousiasme zijn begonnen, komen nu de muren op me af.
Ik ben een doener en heb al vele jaren (en nog steeds) een klein bouwbedrijf hetgeen mij veel gelukkiger maakt.
De zoektocht naar geluk dat is toch waar het om draait in het leven en moet nu helaas concluderen dat na al de inspanningen en investeringen ik dat niet vind in de winkel.

De winkel is gevestigd tussen andere speciaalzaken zoals een wijnkoperij, patisserie, keurslager, bakker, natuurwinkel en supermarkt. Tevens overige speciaalzaken schoenmaker, toko, ruitersport, klokkenwinkel, juwelier, tabakszaak, bloemenwinkel etc. De delicatesse winkel heeft 50m2 vvo en een kelder van 30m2 (slechts € 1100,- huur).

De versstraat heeft een hoge regionale aantrekkingskracht. De groei zit in de zaak; broodjesservice, catering/hapjes, maaltijden en traiteur functies worden nog niet actief aangeboden en bedrijven in de buurt nog niet voldoende benaderd. Daarnaast valt ook te denken aan een uitbreiding met sappen, soepen, ijs etc. maar ook in de proeverijen, relatiegeschenken en cadeau artikelen zit nog een mooie groei potentie.

De eigenaar heeft een bouwbedrijf, daarom is dit een zeer mooie net verbouwde winkel. Omdat hij veel zelf heeft kunnen doen of voordelig aan spullen kon komen, is de winkel meer waard dan er daadwerkelijk in is geďnvesteerd. Met een overnamesom van 24.500 euro heeft een overnamekandidaat een zeer sfeervolle winkel waarbij de overnamesom onder de waarde van de winkel ligt.

De winkel is geheel verbouwd met eiken vloer, verlaagd plafond met inbouw spots en audio installatie, alarm installatie, nieuwe elektra installatie, nieuwe keuken etc. Nieuwe inventaris met bijvoorbeeld, nieuwe wandkoelingen, nieuwe weeg-kassa’s, nieuwe kaasrasp, nieuw professioneel espresso apparaat en koffiemaler. Een nieuwe vacumeer machine, nieuwe oven, nieuwe saladette koeling, snijmachine, sealer etc. etc.