Bedrijven in de stille verkoop

Unieke motorgerelateerde webshop te koop, met werkplaats en winkel

"De webshop is al een van "de" shops, maar kan absoluut marktleider worden"

Reageren niet mogelijkTerug naar zoekenMeer bedrijven te koop in Webwinkels
0% advertenties 0% aquisitie 0% bijbedoelingen

Algemeen

Referentie: BOSN16FU815A
Branche: Webwinkels
Soort bedrijf: Webwinkels
Land: Nederland
Regio: Zuid-Holland
Aantal medewerkers: 2
Levert: Zeer uitgebreid assortiment Motor-onderdelen, -kleding en -accessoires, zowel in fysieke winkel als online en een werkplaats voor reparatie en onderhoud., Wij leveren via onze webshop dagelijks door heel Nederland en Belgie een flink aantal orders. Daarnaast heeft onze winkel van 1000m2 een grote aantrekkingskracht op de motorrijder door een combinatie van showroom, werkplaats en ruime kleding afdeling van 250m2.
Doelgroep: Consumenten
Een klantenbestand van meer dan 20.000 trouwe klanten in Nederland en BelgiŽ. Daarnaast een actieve marketing campagne waarbij dagelijks nieuwe klanten getrokken worden.
Bedrijf bestaat: Langer dan 10 jaar
   

Verkoopdetails

Deze motor gerelateerde webshop met werkplaats en winkel staat te koop in verband met:
andere ambities


Indicatieve omzet
€ 600.000

Indicatieve overnameprijs
Onbekend

Gewenste kopers

Financiële kopers (willen rendement verbeteren in 'huidige vorm')
Strategische kopers (voegen onze motor gerelateerde webshop met werkplaats en winkel samen met een ander bedrijf)
Opkopers (stroomlijnen onze motor gerelateerde webshop met werkplaats en winkel om het door te verkopen)

Extra informatie (profiel)

Unieke motor gerelateerde webshop met werkplaats en winkel

Deze motor gerelateerde webshop zet ongeveer Ä 250.000 per jaar om. Daarnaast genereert ook veel traffic naar de winkel een werkplaats waarmee de omzet verdubbeld wordt. Er vindt geen verkoop van motoren plaats. Daarmee is het eigenlijk een motorzaak 2.0. De winkel en werkplaats zijn gevestigd in een pand van 750 m≤ met een zeer lage huur. Door de traffic via de webshop is ook geen zicht locatie noodzakelijk.

De webshop heeft een extreem groot assortiment, hier ligt dan ook de echte groeikans. Een ondernemer die dit online verder uitgebouwd, heeft de mogelijkheid om de absolute standaard in Nederland te worden. Want die is er nog niet. Uiteraard kan de winkel en de werkplaats daar ook van profiteren. Maar deze hebben een andere kostenstructuur waardoor een tweede vestiging bijvoorbeeld niet direct logisch is. Het is zelfs mogelijk om de werkplaats en winkel te sluiten.

De eigenaar kan nog ongeveer een jaar meewerken voor een nette overgang. Dit is het wel aan te raden gezien de complexiteit van een online bedrijf aan de ene kant en een arbeidsintensieve motorspeciaalzaak aan de andere kant.