Bedrijven in de stille verkoop

Vooruitstrevend catering concept te koop aangeboden

"Lopende offertetrajecten kunnen het bedrijf verviervoudigen binnen een jaar"

Reageren niet mogelijkTerug naar zoekenMeer bedrijven te koop in Groothandel
0% advertenties 0% aquisitie 0% bijbedoelingen

Algemeen

Referentie: BOSN16KM123A
Branche: Groothandel
Soort bedrijf: Groothandel in levensmiddelen,
Handelsondernemingen,
Overige
Land: Nederland
Regio: Noord-Brabant
Aantal medewerkers: 5
Levert: Levert de lunch (boodschappen) voor bedrijven. Alle producten komen van lokale producenten zoals boeren en kleine bedrijfjes. Producten zijn o.a. brood, kaas, roomboter, vlees, soepen, salades en dranken. Afhankelijk van de wensen van de klant wordt twee keer per week of vaker bezorgd.,
Doelgroep: Bedrijven
Op dit moment wordt wekelijks voor 100 mensen lunch verzorgd via zes klanten. Daarnaast een flexibele schil van klanten met een incidentele lunchbehoefte. Door het lokale karakter het voorkomen van onnodige voedselkilometers zijn het veelal bewuste bedrijven. De bedrijven liggen binnen een straal van 15 km.
Bedrijf bestaat: Langer dan 3 jaar
   

Verkoopdetails

Dit catering bedrijf staat te koop in verband met:
andere ambities


Indicatieve omzet
€ 100.000

Indicatieve overnameprijs
Onbekend

Gewenste kopers

Financiële kopers (willen rendement verbeteren in 'huidige vorm')
Strategische kopers (voegen ons catering bedrijf samen met een ander bedrijf)

Opkopers (stroomlijnen ons catering bedrijf om het door te verkopen)

Extra informatie (profiel)

Vooruitstrevend catering concept te koop aangeboden

Dit bedrijf in Noord-Brabant is eigenlijk Intermediair tussen lokale foodproducenten (boeren en ambachtslieden) en bedrijven. Zij verzorgt de ingrediŽnten voor de lunch. Brood, vlees, zuivel, fruit, sap en vers gemaakte soepen, salades en andere lunchgerechten. Maar geen kant-en-klare broodjes. Het is hiermee is eigenlijk meer boodschappen-bezorgdienst. Maar dan met een zeer onderscheidend vers en lokaal aanbod.

Op dit moment genieten wekelijks 100 personen de lunch via dit bedrijf. Maar gezien de huidige offerte trajecten is een verviervoudiging binnen 1 jaar niet uitgesloten. Dat komt omdat het concept zeer onderscheidend is met als kenmerken lokaal, vers, gemak en geen verspilling. Dit spreekt zeer aan bij maatschappelijk bewuste organisaties. Hiermee wordt de concurrentie met traditionele cateraars, groothandels, supermarkten en broodjes services gewonnen.

Naast opschalen is het ook mogelijk om meer rendement te halen (nu worden salades en soepen etc. ingekocht bij derden). Uiteraard kan ook het assortiment wordt uitgebreid. Gezien de mogelijk explosieve groei van het bedrijf op korte termijn is een flexibele overnamesom en rol van de huidige ondernemer bespreekbaar. Deze heeft niet intentie op lange termijn aan te blijven.

Gerelateerde onderwerpen:
Vooruitstrevend catering concept te koop aangeboden | Vooruitstrevend catering concept te koop gevraagd | Vooruitstrevend catering verkopen | Bedrijf verkopen | bedrijfsovernames | bedrijfsovername | bedrijf te koop gevraagd | bedrijf te koop aangeboden | bedrijven te koop gevraagd | bedrijven te koop aangeboden | bedrijfsoverdracht | bedrijfsopvolging | bedrijf overnemen | zaak overnemen