Bedrijven in de stille verkoop

Rietdekkersbedrijf ter overname

"Staan open voor moderne architectuur gecombineerd met oude vakmanschap"

Reageer anoniemTerug naar zoekenMeer bedrijven te koop in BouwOmzetverloop: Fluctuerend (3 jaar)
0% advertenties 0% aquisitie 0% bijbedoelingen

Algemeen

Referentie: BOSN17BY555A
Branche: Bouw
Soort bedrijf: Aannemersbedrijven,
Overige
Land: Nederland
Regio: Noord-Holland
Aantal medewerkers: 3
Levert: Het aanbrengen van riet gedekte daken op woningen, boerderijen, aan dak gerelateerde timmerwerkzaamheden, riet gedekte prielen, parasols en tuin meubilair. , Nieuwe rietendaken inclusief onderhoud contracten, bestaande rietendaken onderhouden, verbouwingen waaronder dakkapellen, dakramen, uitbouw en steigerbouw
Doelgroep: Bedrijven
Goed lopend rietdekkers bedrijf met 2 vaste en 1 oproepkracht en in drukke periodes 6/8 oproep krachten beschikbaar. Werkzaam in de regio“s N-H, Z-H en Utrecht. Grote vaste klanten kring en goed gevulde offerte portefeuille.
Bedrijf bestaat: Langer dan 10 jaar
   

Verkoopdetails

Staat te koop in verband met:
andere ambities


Indicatieve omzet
€ 500.000

Indicatieve overnameprijs
€ 250.000

Gewenste kopers

Financiële kopers (willen rendement verbeteren in 'huidige vorm')
Strategische kopers (voegen dit bedrijf samen met een ander bedrijf)

Opkopers (stroomlijnen dit bedrijf om het door te verkopen)

Extra informatie (profiel)

Rietdekkersbedrijf ter overname in Noord Holland

Een rietdekkers bedrijf met een lange historie zoekt een overname kandidaat die deze goed lopende zaak wil voortzetten. Wij werken met een groot (vast) klanten bestand en staan open voor moderne architectuur gecombineerd met het al oude vakmanschap en warme uitstraling van een rieten dakbedekking. Wij hanteren de nieuwste technieken op gebied van isoleren (energielabel woningen), brandveiligheid en verzekeringen.

Ons rietdekkersbedrijf bestaat uit een kleine vaste kern (3) en een iets grotere kern (6/8) flexibel personeel welke zeer betrokken zijn bij de onderneming. De Hoofdvestiging ligt in N-H en is gevestigd in een huur pand (flexibele contract) met opslag voor binnen en buiten. Tevens hebben wij een eigen hout bewerking straat tot onze beschikking om timmer klussen snel en flexibele uit te voeren (gerelateerd aan daken). Ons werkgebied ligt in de regio“s N-H, Z-H en Utrecht.

Reageer anoniem