Bedrijven in de stille verkoop

Handelsonderneming te koop met uniek eigen (persoonlijke hygiëne) product en webshop

"Aanbevolen technologie uit ziekenhuizen beschikbaar gemaakt voor (internationale) consumenten"

Reageer anoniemTerug naar zoekenMeer bedrijven te koop in GroothandelOmzetverloop: Sterke stijging (3jaar)
0% advertenties 0% aquisitie 0% bijbedoelingen

Algemeen

Referentie: BOSN17CO572A
Branche: Groothandel
Soort bedrijf: Groothandel in elektrische gebruiksgoederen,
Groothandel in sport en recreatie artikelen,
Handelsondernemingen,
Overige
Land: Nederland
Regio: Onbekend
Aantal medewerkers: 0
Levert: Uniek product(lijn) voor het steriliseren (anti bacterieel en anti-schimmel) van voornamelijk schoenen. Uiteenlopend van sportschoenen en werkschoenen tot fashionable schoenen. Alles voorzien van internationaal erkende testrapporten en certificeringen,
Doelgroep: Bedrijven, Consumenten
Het product is via een webshop te koop voor consumenten. Maar ook pedicures verkopen het product naast een behandeling. Maar idealiter iedere schoenenzaak. Internationale potentie.
Bedrijf bestaat: Langer dan 3 jaar
   

Verkoopdetails

Deze handelsonderneming staat te koop in verband met:
leeftijd


Indicatieve omzet
€ 40.000

Indicatieve overnameprijs
€ 140.000

Gewenste kopers

Financiële kopers (willen rendement verbeteren in 'huidige vorm')
Strategische kopers (voegen onze handelsonderneming samen met een ander bedrijf)

Opkopers (stroomlijnen onze handelsonderneming om het door te verkopen)

Extra informatie (profiel)

Handelsonderneming te koop met uniek eigen merk-product wat schoenen in een oogwenk elektrisch ontgeurt en ontsmet.

Deze zeer ervaren ondernemer heeft een product ontwikkeld om andere schoenen elektrisch te steriliseren (antibacteriŽle en anti-schimmel). De technologie is al bekend in ziekenhuizen maar met dit (elektronische) product ook toegankelijk en betaalbaar voor consumenten.Een gezondheidsproduct en hygiene artikel. Alle testrapporten zijn aanwezig, Resultaat binnen 10 minuten aantoonbaar en op dit moment zijn enkele duizenden exemplaren in omloop met tevreden kopers.Het is een B to B product,maar heeft ook potentie voor direct marketing B to C. Er wordt gezocht naar een commerciŽle overnamekandidaat die de distributiekanalen (internationaal) kan opschalen. Bedrijven in pomologie, voettherapie, pedicurebedrijven, drogisterij-ketens, sportzaken bieden mogelijkheden.

Het product is nieuw voor consumenten dus de behoefte nog latent. Maar door de uitstekende direct waarneembare resultaten wordt ook veel via via verkocht. Qua concept zou het product zich uitstekend lenen voor bijvoorbeeld Tell Sell. Anderzijds is het ook een product waar veel uitleg en advies bij kan worden gegeven zoals bijvoorbeeld door pedicures, in sportzaken voor sportschoenen, skischoenen of werkomgevingen met werkschoenen. Door de direct waarneembare resultaten wordt ook veel via via verkocht zoals op beurzen.

Kortom, de basis is gelegd met een uitstekend product dat nu kleinschalig wordt verkocht. Dit bedrijf heeft een overnamekandidaat nodig met de juiste distributiekanalen, commerciŽle en marketing slagkracht.

Gerelateerde onderwerpen:
Handelsonderneming te koop met uniek eigen product en webshop | Handelsonderneming te koop gevraagd met uniek eigen product en webshop | Handelsonderneming verkopen met uniek eigen product en webshop | Bedrijf verkopen | bedrijfsovernames | bedrijfsovername | bedrijf te koop gevraagd | bedrijf te koop aangeboden | bedrijven te koop gevraagd | bedrijven te koop aangeboden | bedrijfsoverdracht | bedrijfsopvolging | bedrijf overnemen | zaak overnemen

Reageer anoniem