Bedrijven in de stille verkoop

Print- en copyshop te koop aangeboden in Overijssel

"Nauwelijks concurrentie, ook veel DTP-werk en ook geschikt voor een ondernemersstel"

Reageer anoniemTerug naar zoekenMeer bedrijven te koop in DienstverleningOmzetverloop: Constant (3 jaar)
0% advertenties 0% aquisitie 0% bijbedoelingen

Algemeen

Referentie: BOSN17CR592A
Branche: Dienstverlening
Soort bedrijf: Drukkerijen,
Facilitaire dienstverlening,
Marketing- en reclamebureaus,
Zakelijke dienstverlening
Land: Nederland
Regio: Overijssel
Aantal medewerkers: 1
Levert: Breed assortiment drukwerk, print- en copyshop waarbij ook veel DTP werk wordt geleverd. Van folder tot geboortekaartje en alles daartussen. Daarnaast ook textieldruk. , Kopieren, printen, scannen en plotten in de ruimste zin des woords
Doelgroep: Bedrijven, Non-profit, Consumenten
Grote groep vaste klanten ook met terugkerende projecten zoals bijvoorbeeld een folder voor een supermarkt, kerkboekjes etcetera.
Bedrijf bestaat: Langer dan 10 jaar
   

Verkoopdetails

Staat te koop in verband met:
persoonlijke omstandigheden


Indicatieve omzet
€ 250.000

Indicatieve overnameprijs
€ 100.000

Gewenste kopers

Financiële kopers (willen rendement verbeteren in 'huidige vorm')
Strategische kopers (voegen dit bedrijf samen met een ander bedrijf)
Opkopers (stroomlijnen dit bedrijf om het door te verkopen)

Extra informatie (profiel)

Print- en copyshop te koop aangeboden

Deze print en copyshop is het vast adres voor veel zakelijke klanten en consumenten. Dit komt mede door de brede dienstverlening (inclusief veel DTP) die allemaal in huis kan worden uitgevoerd. Snelheid, service en flexibiliteit staan hoog in het vaandel. Dit heeft geleid tot een stabiel bedrijf met nog de nodige uitbreidingsmogelijkheden. Denk hierbij aan extra services zoals 3D printen of meer service artikelen. Maar ook het rendement kan omhoog omdat nu een parttime medewerker wordt ingehuurd en het woongedeelte in het pand niet gebruikt wordt.

Het is een ideaal bedrijf voor een ondernemersstel dat samen het bedrijf gaat runnen en erbij gaat wonen. Daar is nu al voldoende verdiencapaciteit voor aanwezig en door zelf het pand te gebruiken als woning stijgt ook het rendement van het bedrijf. Het vastgoed wordt bij voorkeur verkocht en heeft een waarde van ongeveer Ä 250.000. Je moet er een officiŽle taxatie plaatsvinden. De waarde van de BV ligt ruim boven Ä 100.000 en er is een verrekenbaar verlies van 79000 euro. Maar de eigenaar wil graag op zeer korte termijn het bedrijf overdragen.

Gerelateerde onderwerpen:
Print- en Copyshop te koop aangeboden | Print- en Copyshop te koop gevraagd| Print- en Copyshop verkopen | Bedrijf verkopen | bedrijfsovernames | bedrijfsovername | bedrijf te koop aangeboden | bedrijven te koop aangeboden bedrijf overnemen | zaak overnemen | winkel te koop | winkelpand te koop

Reageer anoniem