Bedrijven in de stille verkoop

Bloemenspeciaalzaak te koop 100 procent gericht op zakelijke klanten

"100 zakelijke klanten waarbij nog veel uitbreiding mogelijk is"

Reageer anoniemTerug naar zoekenMeer bedrijven te koop in Detailhandel Non-FoodOmzetverloop: Daling (3 jaar)
0% advertenties 0% aquisitie 0% bijbedoelingen

Extra informatie

Bloemenspeciaalzaak te koop 100 procent gericht op zakelijke klanten

Deze bloemen richt zich met een breed assortiment volledig op de zakelijke markt. Alle productie wordt 's ochtends zelf gedaan en vervolgens weggebracht naar de klanten. Voor de productie is een kleine werkruimte beschikbaar in een winkelpand. Dit winkelpand is niet open voor publiek en bevindt zich in een woonwijk. De huur bedraagt slechts € 150 p.m inclusief gas water en licht. Er is een bestand van ongeveer 100 klanten waarbij enkelen een contract hebben en anderen periodiek bestellen. Er is ook een de grote voorraad kerstartikelen, rekken, potten en vazen.

Door persoonlijke omstandigheden van de eigenaresse vindt en niet tot nauwelijks acquisitie plaats. Hierdoor is het bedrijf de afgelopen jaren steeds wat kleiner geworden. Maar met een omzet van € 49.000 is het een mooie start voor een commercieel actieve ondernemer. Want het klantenbestand bevat grote klanten (bedrijven en instellingen) waar maandelijks veel meer aangeleverd kan worden.

Gerelateerde onderwerpen:
Bloemenspeciaalzaak te koop aangeboden 100 procent gericht op zakelijke klanten I Bloemenspeciaalzaak te koop gevraagd | Bloemenspeciaalzaak verkopen