Bedrijven in de stille verkoop

B&B met groepsaccommodatie en bijzondere recreatiemogelijkheden te koop

"Weersonafhankelijk dankzij twee unieke indoor recreatiehallen, voor kleine en grote groepen, zelfs als zorglocatie in te zetten"

Reageer anoniemTerug naar zoekenMeer bedrijven te koop in Horeca en RecreatieOmzetverloop: Stijging (3 jaar)
0% advertenties 0% aquisitie 0% bijbedoelingen

Algemeen

Referentie: BOSN17GT860A
Branche: Horeca en Recreatie
Soort bedrijf: Camping en bungalow bedrijven,
Hotels,
Sport- en wellness accommodaties,
Overige
Land: Nederland
Regio: Groningen
Aantal medewerkers: 0
Levert: B&B (7-8 kamers), Groepsaccommodatie (40-60 bedden) en twee grote hallen voor veelzijdige indoor activiteiten. Deze kunnen i.v.m. anonimiteit niet worden genoemd. Daarnaast is er een mini camping (15 standplaatsen) met enkele camperstaanplaatsen ,
Doelgroep: Bedrijven, Consumenten
Regionaal, nationaal als internationaal, waardoor geen seizoen afhankelijkheid. Geschikt voor het (nacht)verblijf met groepen (vrienden, families, bedrijfsteambuilding dagen, het huren van een camperplaats, kampeerplaats of vergaderruimte en het hebben van een simpel of uitgebreid arrangement voor (bedrijfs-) uitje, familie- of kinderfeestje. Dankzij de multi functionele inrichting is de accommodatie zowel gesplitst (B&B / Groepsaccommodatie / activiteiten-hallen) als gecombineerd inzetbaar.
Bedrijf bestaat: Langer dan 10 jaar
   

Verkoopdetails

Dit bedrijf staat te koop in verband met:
leeftijd


Indicatieve omzet
€ 200.000

Indicatieve overnameprijs
€ 895.000

Gewenste kopers

Financiële kopers (willen rendement verbeteren in 'huidige vorm')
Strategische kopers (voegen ons bedrijf samen met een ander bedrijf)

Opkopers (stroomlijnen ons bedrijf om het door te verkopen)

Extra informatie (profiel)

B&B met groepsaccommodatie en bijzondere recreatiemogelijkheden te koop

Unieke locatie die op 21850m2 eigen grond een historische boerderij (met Bed & Breakfast), eigentijdse groepsaccommodatie, twee indoorrecreatie hallen en camping combineert. Door deze combinatie van activiteiten is het bedrijfseizoen onafhankelijk. De omzet van 200K en 45K ebitda is een mooie basis om verder te groeien. Naastgelegen perceel (4740m2, niet inbegrepen in de verkoopprijs) is in privťbezit en daar kan een bedrijfswoning worden gebouwd. Hierdoor wordt de capaciteit van de B&B of camping vergroot. Of kan beneden in de B&B bijvoorbeeld een restaurant worden gebouwd. Maar de locatie is ook geschikt voor bijvoorbeeld een zorginstelling of een manege of pensionstal.

De markt voor toerisme in deze regio trekt aan en de huidige eigenaar benut op dit moment nog niet alle mogelijkheden en commerciŽle kansen waaronder de groeiende vraag naar zomerkampen. De locatie leent zich voor een intensievere exploitatie. Enerzijds door het seizoen onafhankelijke karakter en de goede bereikbaarheid (onder de rook van diverse steden). Anderzijds biedt de accommodatie mogelijkheden voor een nieuwe eigenaar om zijn eigen creativiteit ook nog gestalte te geven (bijvoorbeeld een 2e Groepsaccommodatie in 1 van de recreatiehallen, zorgvilla etc.).

De vindbaarheid d.m.v. de eigen meertalige website via internet is uitstekend en er is een goed netwerk van boekingskantoren. De locatie leent zich prima voor scholen, families, verenigingen en bedrijven. De ligging in de provincie Groningen is zeer gunstig nabij bos, water, snelweg en ook doorgaande wegen richting Duitsland, Denemarken, en ScandinaviŽ.

Gerelateerde onderwerpen:
B&B met groepsaccommodatie en bijzondere recreatiemogelijkheden te koop aangeboden I Bedrijf verkopen

Reageer anoniem