Bedrijven in de stille verkoop

Camping, groepsaccommodatie en lodge/studio (B&B) te koop aangeboden

"Uitstekende ligging bij stad en water. Goede bezetting door flexibel in te delen ruimtes"

Reageer anoniemTerug naar zoekenMeer bedrijven te koop in Horeca en RecreatieOmzetverloop: Constant (3 jaar)
0% advertenties 0% aquisitie 0% bijbedoelingen

Algemeen

Referentie: BOSN17HT908A
Branche: Horeca en Recreatie
Soort bedrijf: Camping en bungalow bedrijven,
Hotels,
Overige
Land: Nederland
Regio: Noord-Holland
Aantal medewerkers: 0
Levert: De 8 lodges/studio's (met eigen sanitair en keuken(tje) hebben 28 bedden met het gehele jaar door bezetting. De groepsaccommodatie is geschikt voor 14 personen en bestaat uit twee (aan elkaar te schakelen) ruimtes. De camping heeft 40 staplekken (geen seizoensplekken) met stroom en ruimte voor zo'n 20 tenten,
Doelgroep: Bedrijven, Non-profit, Consumenten
De doelgroep is 45-plus (zonder kinderen). 80% is Nederlander en 60% zijn terugkerende gasten. Er zijn ook bedrijven die (kennis)medewerkers permanent huisvesten. Ook veel clubs, verenigingen scholen etc. Door de ligging aan het water ook veel zeilers.
Bedrijf bestaat: Langer dan 10 jaar
   

Verkoopdetails

Deze recreatielocatie staat te koop in verband met:
leeftijd


Indicatieve omzet
€ 150.000

Indicatieve overnameprijs
€ 1.000.000

Gewenste kopers

Financiële kopers (willen rendement verbeteren in 'huidige vorm')
Strategische kopers (voegen onze recreatielocatie samen met een ander bedrijf)

Opkopers (stroomlijnen onze recreatielocatie om het door te verkopen)

Extra informatie (profiel)

Camping, groepsaccommodatie en lodge/studio (B&B) te koop aangeboden

Deze locatie ligt aan de rand van de stad en aan het water. Hierdoor wordt een brede doelgroep aangesproken. Van dagjesmensen tot zeilers en van bedrijven tot instellingen. En door de flexibel in te delen ruimtes kan voor iedere groepssamenstelling een oplossing worden gevonden. De locatie is zelfs geschikt als zorgboerderij, de locatie is drempelloos en de deuren breed genoeg voor rolstoelen.
Bedrijf is asbestvrij en goed onderhouden.

De huidige ondernemers zijn tevreden met de huidige bezettingsgraad en commercieel niet tot nauwelijks actief. Dit betekent dat er overnamekandidaat nog veel groeimogelijkheden heeft. Niet alleen commercieel. Maar de locatie heeft ook fysiek nog veel mogelijkheden. De camping kan worden uitgebreid en er is een speelveld voor dagrecreatie. Ook de lodges/studio's kunnen worden uitgebreid naar de zolder eventueel als loft. De loods wordt momenteel als caravanstalling gebruikt. Maar kan ook voor andere mogelijkheden gebruikt worden.

Er is een groot woonhuis met vier slaapkamers en een apart(beheerders) appartement. Hiermee kan een gezin redelijk afgescheiden wonen van de gasten. Het huis kan ook verhuurd worden. Bij externe hypothecaire financiering door een bank is een eigen vermogen vereist. De werkelijke waarde van het vastgoed ligt veel hoger dan de vraagprijs. Het bedrijf en woning kunnen ook apart aangekocht worden.

Gerelateerde onderwerpen:
Camping, groepsaccommodatie en lodge (B&B) te koop aangeboden | Camping, groepsaccommodatie en lodge (B&B) te koop gevraagd | Bed & Breakfast te koop aangeboden | Bedrijf verkopen | bedrijfsovernames | bedrijfsovername | bedrijf te koop gevraagd | bedrijf te koop aangeboden | bedrijven te koop gevraagd | bedrijven te koop aangeboden | bedrijfsoverdracht | bedrijfsopvolging | bedrijf overnemen | zaak overnemen

Reageer anoniem