Bedrijfsovernames - 0%bijbedoelingen

BedrijfsovernameRegister: 100% onafhankelijk

Het enige ècht onafhankelijke BedrijfsovernameRegister in Nederland

 

 

 

 

100% onafhankelijk BedrijfsovernameRegister

Ondernemers konden al op internet hun bedrijf te koop zetten in diverse databanken. De Kamer van Koophandel en de Brancheorganisatie Bedrijfsoverdracht Bemiddelaars (BOBB) hebben hierover in 2009 een rapport laten schrijven. In dit rapport wordt duidelijk dat er veel te verbeteren valt. Daarom is het 100% onafhankelijke BedrijfsovernameRegister opgericht. 

0% advertenties

Verkopende ondernemers hebben ècht geen advertenties nodig om een adviseur uit te kiezen. Potentiële kopers hebben ook geen voordeel bij advertenties van banken, accountants, notarissen enzovoorts. Wij geloven niet in onnodig afleiden tijdens het ‘matchingsproces’. Wij geloven wel in uitgebreidere bedrijfsprofielen en betere eerste contacten tussen koper en verkoper.

0% acquisitie wat betreft aanvullende diensten

Bij of via het BedrijfsovernameRegister zijn géén aanvullende diensten, producten of adviezen te koop. Verkopers betalen voor het maken en plaatsen van hun bedrijfsovernameprofiel. Wij zullen nooit hun contactgegevens verkopen als “lead”. Uiteraard kunnen wij hen op aanvraag wel doorverwijzen naar betrouwbare intermediars. Wij verdienen hier niets aan! Wij voldoen aan de strengste privacy normen. 

0% bijbedoelingen

Het BedrijfsovernameRegister geeft geen aandeelhouders zoals bedrijfsmakelaars, geldverstrekkers, inhoudelijke specialisten enzovoorts. Deze partijen kunnen u uitstekend verder helpen in het proces maar vormen geen onderdeel van onze organisatie. Het BedrijfsovernameRegister wordt dus niet gebruikt als ‘fuik’ voor het verkopen van andere dure, winstgevende diensten. Op aanvraag kunnen wij u wel doorverwijzen naar betrouwbare intermediairs.

Fair en transparant verdienmodel

Bij het BedrijfsovernameRegister betalen alleen de verkopende ondernemers. Wij vragen een veel lager jaarlijks fee dan de bestaande 'toonaangevende' databanken. Dat komt door onze filosofie: ‘wij vragen wat we nodig hebben om u een uitstekende dienst te leveren en ons bedrijf goed te laten draaien’. Dit staat haaks op de traditionele filosofie die veel bestaande databanken hanteren. 

Wij kunnen dus alleen bestaan met tevreden klanten. Daarom leveren wij onze tevredenheidgarantie. (Zodat u ons weer aanbeveelt bij collega ondernemers).