1. Geregistreerd

    Adviesgevoelige handelsonderneming te koop gevraagd in Noord-Holland of Zuid-Holland

    Regio: Vanuit haarlem / 1 uur reistijd. /een straal van 60 km
  2. KP19495 Soort overname: Geheel, Gedeeltelijk
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Het is wenselijk dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. De onderneming heeft bij voorkeur een b-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland of benelux. Naast online verkoop is er interesse in aanvullende toegevoegde waarde in de vorm van persoonlijk aankoopadvies. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn eigen activiteiten o.h.g.v. uitbreiding van verkoopactiviteiten en omzet..

De oude eigenaar blijft bij voorkeur niet meewerken.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Overige groothandel

Details

Adviesgevoelige handelsonderneming te koop gevraagd in Noord-Holland of Zuid-Holland

Stabiel
Net gestart

5-10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een handelsonderneming. Het bedrijf is actief in de regio noord holland. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen.

Maximale overnamesom - Eigen middelen voor overname Minder dan 100.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer