Bedrijfsovernames -Bedrijven te koop aangeboden

Uniek bestand mogelijke kopers voor uw bedrijf

Alleen bij ons kunt u vooraf zien welke geprofilde kopers in ons netwerk zitten. Wij hebben een uniek en groeiend bestand met serieuze partijen. Hoe doen wij dat?

  • Als toonaangevende partij benaderen kopers ons dagelijks
  • Wij leggen hun specifieke wensen gedetailleerd vast
  • Daarom weten wij (exact) wat zij zoeken en waarom
  • Wij weten hoe (snel) zij de financiering rond kunnen hebben
  • Wij maken deze informatie transparant en up-to-date toegankelijk voor u!
Volledig overzicht potentiële kopers voor uw bedrijf?
0% advertenties 0% aquisitie 0% bijbedoelingen

Uw bedrijf verkopen aan kandidaten in de branche(s):

Bouw *

*Hieronder ziet u alleen de laatst ingeschreven potentiŰle kopers in deze branche. Als u het volledig overzicht gratis aanvraagt, kunt u verfijnder selecteren en ontvangt iedere 2 weken een update op maat.

Alarm installatiebedrijf te koop gevraagd

kp-19162
Soort overname: geheel of gedeeltelijk
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: Bouw
Toelichting & wensen:
Er wordt een installatiebedrijf gezocht dat actief is op het gebied van alarm. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de medewerkers, klanten en onderhoudscontracten van het bedrijf. Bij voorkeur is het percentage particulier ongeveer 50%. Het percentage van de omzet als onderaannemer mag rond de 50% liggen. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft volledig aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie of al sterk groeiend zijn. Het bedrijf heeft bij voorkeur >10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 48 jarige kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een installatiebedrijf voor (brand) beveiliging en telecom/ict. Het bedrijf ligt in de regio Nederland. Met de overname wil hij toegang tot nieuwe klanten krijgen en een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank of investerings/participatie maatschappij.
Meer informatie

Klein aannemersbedrijf te koop gevraagd

kp-19214
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 25.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: Bouw
Toelichting & wensen:
Het aannemers bedrijf is vooral actief op het gebied van bedrijven. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de medewerkers van het bedrijf. Bij voorkeur is het percentage particulier ongeveer 50%. Het percentage van de omzet als onderaannemer mag rond de 50% liggen. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 5 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat had een eigen bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Deze overnamekandidaat heeft een Bouw gehad en wil opnieuw beginnen.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 25.000 Euro

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer, het zakelijk netwerk of een informal investor/business angel.
Meer informatie

Allround installatiebedrijf te koop gevraagd omgeving Sint-Oedenrode

kp-19234
Soort overname: geheel of MBI-traject
Maximale overnamesom: Minder dan 500.000 Euro
Land: Nederland
Regio: 15 km rondom Sint oedenrode
Branche: Bouw
Toelichting & wensen:
Er wordt een installatiebedrijf gezocht dat actief is op het gebied van duurzame installaties, gas, water of elektra. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de klanten en onderhoudscontracten van het bedrijf. Bij voorkeur is het percentage particulier ongeveer 75%. Het percentage van de omzet als onderaannemer mag rond de 75% liggen. De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie of al sterk groeiend zijn. Het bedrijf heeft bij voorkeur >10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft nog geen ervaring als ondernemer maar is 15 jaar werkzaam geweest in deze branche.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer of een informal investor/business angel.
Meer informatie

Afwerkingsbedrijf te koop gevraagd omgeving Gorinchem de uitbreiding van een bouwbedrijf

kp-19244
Soort overname: MBI-traject
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: 25 km rondom Gorinchem
Branche: Bouw
Toelichting & wensen:
Er wordt gezocht naar een schildersbedrijf, stucadoorsbedrijf, timmerbedrijf of glaszettersbedrijf. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de klanten en onderhoudscontracten van het bedrijf. Bij voorkeur is het percentage particulier ongeveer 25%. De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie of al sterk groeiend zijn. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 39 jarige kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Het bedrijf ligt in de regio Gorinchem. Met de overname wil hij toegang tot nieuwe klanten krijgen.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer.
Meer informatie

Breed georiŰnteerd installatiebedrijf te koop gevraagd in de Randstad

kp-19336
Soort overname: geheel of gedeeltelijk
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: Noord-Holland, Zuid-Holland Utrecht
Branche: Bouw
Toelichting & wensen:
Er wordt een installatiebedrijf gezocht dat actief is op het gebied van gas, water, elektra of alarm. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de klanten en onderhoudscontracten van het bedrijf. Bij voorkeur is het percentage particulier ongeveer 100%. Het percentage van de omzet als onderaannemer mag rond de n.v.t liggen. De oude eigenaar blijft volledig aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden) of stabiel zijn of met groei potentie. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 38 jarige kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een Isolatiebedrijf. Het bedrijf ligt in de regio Zuid Holland. Met de overname wil hij toegang tot nieuwe klanten krijgen.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer, het zakelijk netwerk of een bank.
Meer informatie

Aannemersbedrijf te koop gevraagd gespecialiseerd in renovatie in Noord Nederland

kp-19337
Soort overname: geheel of gedeeltelijk
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: Friesland, Groningen Drenthe
Branche: Bouw
Toelichting & wensen:
Het aannemers bedrijf is vooral actief op het gebied van woningen, bedrijven, winkels of overige bouw. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de medewerkers en klanten van het bedrijf. Bij voorkeur is het percentage particulier ongeveer 75%. Het percentage van de omzet als onderaannemer mag rond de 75% liggen. De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie of al sterk groeiend zijn. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 10 medewerkers. Aanvullende wensen: Voorkeur voor renovatie als specialisatie. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een bedrijf in milieutechniek en montage. Het bedrijf ligt in de regio Drenthe. Met de overname wil hij kosten besparen door schaalgrootte, toegang tot nieuwe klanten krijgen en een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via het zakelijk netwerk of een bank.
Meer informatie

Timmer-of afwerkingsbedrijf te koop gevraagd

kp-15652
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: Noord-Holland, Zuid-Holland Utrecht
Branche: Bouw
Toelichting & wensen:
Er wordt gezocht naar een timmerbedrijf of breed georiŰnteerd afwerkingsbedrijf. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de medewerkers, klanten en onderhoudscontracten van het bedrijf. Bij voorkeur is het percentage particulier ongeveer 25%. Het percentage van de omzet als onderaannemer mag rond de 75% liggen. De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie, al sterk groeiend zijn of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur >10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Met de overname wil hij kosten besparen door schaalgrootte, toegang tot nieuwe klanten krijgen en een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een informal investor/business angel.
Meer informatie

Slechtlopend aannemersbedrijf zonder personeel te koop gevraagd

kp-15810
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: 30 km rondom Houten
Branche: Bouw
Toelichting & wensen:
Het aannemers bedrijf is vooral actief op het gebied van overige bouw. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de klanten van het bedrijf. Bij voorkeur is het percentage particulier ongeveer 50%. Het percentage van de omzet als onderaannemer mag rond de 25% liggen. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden). Het bedrijf heeft bij voorkeur geen personeel of flexibel personeel zonder vaste contracten. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 37 jarige kandidaat heeft nog geen ervaring als ondernemer maar is 10 jaar werkzaam geweest in deze branche.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via het zakelijk netwerk.
Meer informatie