Volledig overzicht potentiële kopers voor uw bedrijf?

Informeer anderen over deze overnamekandidaat

Uw bedrijf verkopen?

Café of bar te koop gevraagd in Zuid-Holland

kp-19601
Soort overname: Alleen investeren
Maximale overnamesom: Minder dan 75.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Zuid-Holland
Branche: Horeca en Recreatie
Toelichting & wensen:
Er wordt gezocht naar een café of bar. Een contract met een brouwerij is niet gewenst. Een nachtvergunning is niet nodig. Het bedrijf is ook actief in diner of lunch. De oppervlakte is minimaal >300m2. De locatie is te verbouwen. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden). Het bedrijf heeft bij voorkeur geen personeel of flexibel personeel zonder vaste contracten. Aanvullende wensen: Looking for a location for Irish pub restaurant concept.. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gekocht.

Type overnamekandidaat: Deze 43 jarige kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een Irish pub en restaurant. Het bedrijf ligt in de regio Haarlem.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 75.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via het zakelijk netwerk.

Volledig overzicht van vergelijkbare kandidaten ontvangen?

Wij investeren dagelijks in de opbouw van het grootste en best gekwalificeerde bestand kopers van NL. Dit maken wij 100% inzichtelijk voor u. Hierboven ziet u dus slechts één kandidaat. Meld u onderstaand kosteloos aan voor een volledig overzicht op maat.

Persoonlijke gegevens

Geslacht

Voor welk bedrijf zoekt u een koper?

Branche
Soort bedrijf
Land
Regio
Heeft u eigen vastgoed?
Bel mij voor een toelichting.

 

by: Berry Hoogstraten