Volledig overzicht potentiële kopers voor uw bedrijf?

Informeer anderen over deze overnamekandidaat

Uw bedrijf verkopen?

Cafe of koffiezak te koop gevraagd in Overijssel

kp-19012
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 100.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Overijssel
Branche: Horeca en Recreatie
Toelichting & wensen:
Er wordt gezocht naar een café. Toelichting: Koffiezaak. Een contract met een brouwerij is bespreekbaar. Een nachtvergunning is niet nodig. Het bedrijf is ook actief in lunch of catering. De oppervlakte is minimaal <100m2. De locatie is sleutelklaar. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie of al sterk groeiend zijn. Het bedrijf heeft bij voorkeur één of twee medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 31 jarige kandidaat heeft nog geen ervaring als ondernemer maar is 5 jaar werkzaam geweest in deze branche.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 50.000 Euro

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer, het zakelijk netwerk of een bank.

Volledig overzicht van vergelijkbare kandidaten ontvangen?

Wij investeren dagelijks in de opbouw van het grootste en best gekwalificeerde bestand kopers van NL. Dit maken wij 100% inzichtelijk voor u. Hierboven ziet u dus slechts één kandidaat. Meld u onderstaand kosteloos aan voor een volledig overzicht op maat.

Persoonlijke gegevens

Geslacht

Voor welk bedrijf zoekt u een koper?

Branche
Soort bedrijf
Land
Regio
Heeft u eigen vastgoed?
Bel mij voor een toelichting.

 

by: Berry Hoogstraten