Bedrijfsovernames -Bedrijven te koop aangeboden

Uniek bestand mogelijke kopers voor uw bedrijf

Alleen bij ons kunt u vooraf zien welke geprofilde kopers in ons netwerk zitten. Wij hebben een uniek en groeiend bestand met serieuze partijen. Hoe doen wij dat?

  • Als toonaangevende partij benaderen kopers ons dagelijks
  • Wij leggen hun specifieke wensen gedetailleerd vast
  • Daarom weten wij (exact) wat zij zoeken en waarom
  • Wij weten hoe (snel) zij de financiering rond kunnen hebben
  • Wij maken deze informatie transparant en up-to-date toegankelijk voor u!
Volledig overzicht potentiële kopers voor uw bedrijf?
0% advertenties 0% aquisitie 0% bijbedoelingen

Uw bedrijf verkopen aan kandidaten in de branche(s):

Camping en bungalow bedrijven *

*Hieronder ziet u alleen de laatst ingeschreven potentiŽle kopers in deze branche. Als u het volledig overzicht gratis aanvraagt, kunt u verfijnder selecteren en ontvangt iedere 2 weken een update op maat.

Camping of bungalowpark te koop gevraagd tot 50 standplaatsen zee of in natuur

kp-18980
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: Gelderland, Zeeland Noord-Brabant
Branche: Horeca en Recreatie
Toelichting & wensen:
Er wordt gezocht naar een camping. Het aantal standplaatsen is <50. Het aantal bungalows is <10. Het aantal gasten is <50. Daarnaast is het bij voorkeur gelegen nabij natuur of zee. De locatie is sleutelklaar, te verbouwen of te ontwikkelen. Bij voorkeur heeft de locatie geen horeca gelegenheid. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft bij voorkeur niet meewerken. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie, al sterk groeiend zijn of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur één of twee medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 58 jarige kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een bed and breakfast. Het bedrijf ligt in de regio Den Bosch.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 500.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer.
Meer informatie

Camping met meer dan 100 standplaatsen te koop gevraagd

kp-19056
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: Friesland, Drenthe Overijssel
Branche: Horeca en Recreatie
Toelichting & wensen:
Er wordt gezocht naar een camping. Het aantal standplaatsen is >100. De locatie is sleutelklaar. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie of al sterk groeiend zijn. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat had een eigen bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Zijn kracht ligt vooral op het gebied van commercie. Deze overnamekandidaat heeft een rietdekkersbedrijf gehad en wil opnieuw beginnen.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 250.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank.
Meer informatie

Camping te koop gevraagd 50 km rondom Valkenswaard

kp-19129
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: 50 km rondom Valkenswaard
Branche: Horeca en Recreatie
Toelichting & wensen:
Er wordt gezocht naar een camping. Daarnaast is het bij voorkeur gelegen nabij natuur of sport/survival. De locatie is sleutelklaar, te verbouwen of te ontwikkelen. Bij voorkeur heeft de locatie een horeca gelegenheid. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie, al sterk groeiend zijn of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur geen personeel of flexibel personeel zonder vaste contracten. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een attractieverhuur. Het bedrijf ligt in de regio Valkenswaard. Met de overname wil hij toegang tot nieuwe klanten krijgen en een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer, een bank of investerings/participatie maatschappij.
Meer informatie

Camping te koop gevraagd met meer dan 100 standplaatsen

kp-19239
Soort overname: geheel of gedeeltelijk
Maximale overnamesom: Minder dan 2.000.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Veluwe of Noord en Zuid Holland
Branche: Horeca en Recreatie
Toelichting & wensen:
Er wordt gezocht naar een camping. Het aantal standplaatsen is >100. De locatie is sleutelklaar of te verbouwen. Bij voorkeur heeft de locatie een horeca gelegenheid. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie of al sterk groeiend zijn. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gekocht.

Type overnamekandidaat: Deze 37 jarige kandidaat heeft nog geen ervaring als ondernemer maar is 20 jaar werkzaam geweest in deze branche.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 500.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via het zakelijk netwerk, een bank of crowdfunding.
Meer informatie

Camping of vakantielocatie te koop gevraagd in ItaliŽ (Toscane of Elba)

kp-19250
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Buiten Nederland
Regio: ItaliŽ / Toscane, voorkeur Elba
Branche: Horeca en Recreatie
Toelichting & wensen:
Er wordt gezocht naar een camping, bungalowpark of vakantiehuis. Het aantal standplaatsen is <100. Het aantal bungalows is <100. Het aantal gasten is <100. Daarnaast is het bij voorkeur gelegen nabij natuur, zee of heuvels/bergen. De locatie is sleutelklaar of te verbouwen. Bij voorkeur heeft de locatie een horeca gelegenheid. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie, al sterk groeiend zijn of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur >10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat had een eigen bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Zijn kracht ligt vooral op het gebied van commercie, operations, finance en algemeen management.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer, het zakelijk netwerk, een bank, een informal investor/business angel of crowdfunding.
Meer informatie

Camping te koop gevraagd tot 100 standplaatsen

kp-19309
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 2.000.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: Horeca en Recreatie
Toelichting & wensen:
Er wordt gezocht naar een camping. Het aantal standplaatsen is <100. Daarnaast is het bij voorkeur gelegen nabij natuur, binnenwater, heuvels/bergen of sport/survival. De locatie is sleutelklaar, te verbouwen of te ontwikkelen. Bij voorkeur heeft de locatie een horeca gelegenheid. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie, al sterk groeiend zijn of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 10 medewerkers. Aanvullende wensen: Mag ook zonder medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat had een eigen bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Zijn kracht ligt vooral op het gebied van commercie, productontwikkeling, operations, finance, IT en algemeen management. Deze overnamekandidaat heeft een webshop en recreatiewebsite gehad en wil opnieuw beginnen. Daarnaast heeft hij beheerder camping / websiteowner

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via het zakelijk netwerk.
Meer informatie

Camping met manege te koop gevraagd

kp-19311
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 1.000.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Gelderland Zeeland
Branche: Horeca en Recreatie
Toelichting & wensen:
Er wordt gezocht naar een camping. Het aantal standplaatsen is <25. Daarnaast is het bij voorkeur gelegen nabij natuur of manege. De locatie is sleutelklaar of te verbouwen. Bij voorkeur heeft de locatie geen horeca gelegenheid. De oude eigenaar blijft bij voorkeur niet meewerken. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur geen personeel of flexibel personeel zonder vaste contracten. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gekocht.

Type overnamekandidaat: Deze 41 jarige kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een klusbedrijf. Het bedrijf ligt in de regio Zeeland. Momenteel verhuurt de kandidaat een zomerwoning en een appartement. Dit wil hij graag uitbreiden met recreatie/verhuur en paardenpensionstalling

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer, het zakelijk netwerk, een bank of crowdfunding.
Meer informatie

Camping-, bungalowpark of vakantiehuis koop gevraagd in Noord-Brabant

kp-19328
Soort overname: geheel, gedeeltelijk of MBI-traject
Maximale overnamesom: Minder dan 2.000.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Noord-Brabant
Branche: Horeca en Recreatie
Toelichting & wensen:
Er wordt gezocht naar een camping, bungalowpark of vakantiehuis. Het aantal standplaatsen is <100. Het aantal bungalows is <100. Het aantal gasten is >100. Daarnaast is het bij voorkeur gelegen nabij natuur, stad, zee, binnenwater, heuvels/bergen, manege of sport/survival. De locatie is sleutelklaar, te verbouwen of te ontwikkelen. Bij voorkeur heeft de locatie een horeca gelegenheid. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie, al sterk groeiend zijn of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 5 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gekocht.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft nooit eerder een eigen onderneming gehad.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 100.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank.
Meer informatie