Bedrijfsovernames -Bedrijven te koop aangeboden

Uniek bestand mogelijke kopers voor uw bedrijf

Alleen bij ons kunt u vooraf zien welke geprofilde kopers in ons netwerk zitten. Wij hebben een uniek en groeiend bestand met serieuze partijen. Hoe doen wij dat?

  • Als toonaangevende partij benaderen kopers ons dagelijks
  • Wij leggen hun specifieke wensen gedetailleerd vast
  • Daarom weten wij (exact) wat zij zoeken en waarom
  • Wij weten hoe (snel) zij de financiering rond kunnen hebben
  • Wij maken deze informatie transparant en up-to-date toegankelijk voor u!
Volledig overzicht potentiële kopers voor uw bedrijf?
0% advertenties 0% aquisitie 0% bijbedoelingen

Uw bedrijf verkopen aan kandidaten in de branche(s):

Diverse donderdag *

*Hieronder ziet u alleen de laatst ingeschreven potentiŽle kopers in deze branche. Als u het volledig overzicht gratis aanvraagt, kunt u verfijnder selecteren en ontvangt iedere 2 weken een update op maat.

Startende webshop te koop gevraagd

kp-511
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: 50 km rondom Middelharnis
Branche: Groothandel
Toelichting & wensen:
De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming. Het is wenselijk dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft wel de voorkeur. Daarnaast is een eigen productiefaciliteit zeer wenselijk. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. De onderneming is vooral actief in NL. De oude eigenaar blijft bij voorkeur niet meewerken. Qua gezondheid mag het bedrijf een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur één of twee medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een Webshop in verf en toebehoren. Het bedrijf ligt in de regio Zuid-Holland. Met de overname wil hij kosten besparen door schaalgrootte en toegang tot nieuwe klanten krijgen.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via het zakelijk netwerk.
Meer informatie

Grote internationale handelsonderneming te koop gevraagd (metaal, textiel, kunststof)

kp-525
Soort overname: geheel, gedeeltelijk of MBI-traject
Maximale overnamesom: Minder dan 4.000.000 Euro
Land: Buiten Nederland
Regio: Binnen of buiten Nederland
Branche: Groothandel
Toelichting & wensen:
De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Hierbij valt te denken aan niet bouw gerelateerd. Voorbeelden van producten waar interesse voor is zijn Metaal, textiel, kunststof. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat grotere handelsonderneming. Het is wenselijk dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Daarnaast is een eigen productiefaciliteit zeer wenselijk. Een webshop is niet relevant. De onderneming is vooral actief in Europa of VS. De handelsonderneming mag opereren in een stabiele markt. De onderneming heeft bij voorkeur een B-B doelgroep. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft gedeeltelijk aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie of al sterk groeiend zijn. Het bedrijf heeft bij voorkeur >10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat zoekt dit bedrijf voor een cliënt.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 500.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer, een bank of crowdfunding.
Meer informatie

Handelsonderneming in oldtimers en klassiekers te koop gevragd

kp-519
Soort overname: geheel of gedeeltelijk
Maximale overnamesom: Minder dan 50.000 Euro
Land: Buiten Nederland
Regio: Verplaatsbaar
Branche: Groothandel
Toelichting & wensen:
De overnamekandidaat heeft qua productaanbod interesse in een specifiek product. Hierbij valt te denken aan klassiekers en oldtimers. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming. Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Daarnaast is een eigen productiefaciliteit bespreekbaar. Een webshop moet aanwezig zijn. De onderneming is vooral actief in Benelux, Duitsland of Europa. De handelsonderneming mag opereren in een vechtmarkt en stabiele markt. De onderneming heeft bij voorkeur een B-B en B-C doelgroep. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met Ik zoek iets nieuws. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft gedeeltelijk aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie, al sterk groeiend zijn of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur geen personeel of flexibel personeel zonder vaste contracten. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een Handelsonderneming. Het bedrijf ligt in de regio Nederland. Met de overname wil hij toegang tot nieuwe klanten krijgen en een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 75.000 Euro

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer.
Meer informatie

Kleine food of non-food groothandel te koop gevraagd

kp-460
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 75.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Rondom Limburg
Branche: Groothandel
Toelichting & wensen:
De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Hierbij valt te denken aan food en non-food. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming. Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Daarnaast is een eigen productiefaciliteit uitgesloten. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. De onderneming is vooral actief in NL. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 5 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een kleine handelsonderneming in automotive en transport. Het bedrijf ligt in de regio Limburg. wil de aankomende 5 jaar een commerciele slag maken

Eigen middelen voor overname: Minder dan 75.000 Euro

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank.
Meer informatie

Groothandel te koop gevraagd (niet te complexe producten)

kp-538
Soort overname: geheel of gedeeltelijk
Maximale overnamesom: Minder dan 1.000.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Omgeving Amstelveen of Aalsmeer
Branche: Groothandel
Toelichting & wensen:
De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Hierbij valt te denken aan niet te kennisintensieve producten zoals ICT. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat grotere handelsonderneming. Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Daarnaast is een eigen productiefaciliteit bespreekbaar. Een webshop is niet relevant. De onderneming is vooral actief in NL. De handelsonderneming mag opereren in een vechtmarkt, stabiele markt en latente markt. De onderneming heeft bij voorkeur een B-B doelgroep. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met een goed georganiseerde back office met HRM, ICT, Marketing. Hiermee worden regelmatig bedrijven over genomen. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur >10 medewerkers. Aanvullende wensen: met 20-25 man personeel is bespreekbaar. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een verschillende bedrijven in verschillende branches.. Met de overname wil hij kosten besparen door schaalgrootte. de kracht van deze kandidaat ligt in algemeen management om de kansen in een bedrijf met zijn huidige bedrijf te gelde te maken

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via het zakelijk netwerk of een bank.
Meer informatie

Koeriersbedrijf te koop gevraagd (hoogwaardig en of gekoeld vervoer)

kp-170
Soort overname: geheel of gedeeltelijk
Maximale overnamesom: Minder dan 4.000.000 Euro
Land: Nederland
Regio: 80 km rondom Bunschoten
Branche: Transport
Toelichting & wensen:
Ter overname wordt een transportbedrijf gezocht dat actief is op het gebied van koeriersdiensten. De vracht mag hoogwaardig of gekoeld zijn. De onderneming is vooral actief in NL, Benelux of Duitsland. Het transportbedrijf heeft eventueel een eigen vloot. Naast transport is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van transport management of warehousing. De onderneming heeft bij voorkeur een B-B en B-C doelgroep. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral MKB-ers, grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geÔnteresseerd in de medewerkers, klanten, contracten en wagenpark van het bedrijf. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn eigen landelijke dekking en warehousing. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie of al sterk groeiend zijn. Het bedrijf heeft bij voorkeur >10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een logistiek dienstverlener. Het bedrijf ligt in de regio midden van het land. Met de overname wil hij kosten besparen door schaalgrootte en toegang tot nieuwe klanten krijgen.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank.
Meer informatie

Logistiek bedrijf (warehouse) te koop gevraagd

kp-1052
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 2.000.000 Euro
Land: Nederland
Regio: (Verplaatsbaar naar) omgeving Rotterdam
Branche: Transport
Toelichting & wensen:
Toelichting: Een bedrijf in Rotterdam / Moerdijk (of willen verhuizen naar Rotterdam) actief is in opslag en handel in metalen, kunststoffen en duurzame producten. De oude eigenaar blijft volledig aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden) of stabiel zijn of met groei potentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een logistiek bedrijf in onderdeel van wereldwijd bedrijf. Het bedrijf ligt in de regio Rijnmond. Met de overname wil hij kosten besparen door schaalgrootte en toegang tot nieuwe klanten krijgen. Op zoek naar overname kandidaten die een aanvulling kunnen geven wat wij reeds doen.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank.
Meer informatie

Kleine internationale grothandel te koop gevraagd

kp-1060
Soort overname: geheel of Alleen investeren
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: Groothandel
Toelichting & wensen:
De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming. Het is wenselijk dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Daarnaast is een eigen productiefaciliteit bespreekbaar. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. De onderneming is vooral actief in NL, Benelux, Duitsland, Europa, VS, Zuid Amerika, AziŽ of AustraliŽ. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 5 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 31 jarige kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een Consultancy-, E-commerce-en Retailbedrijf.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer of het zakelijk netwerk.
Meer informatie