Bedrijfsovernames -Bedrijven te koop aangeboden

Uniek bestand mogelijke kopers voor uw bedrijf

Alleen bij ons kunt u vooraf zien welke geprofilde kopers in ons netwerk zitten. Wij hebben een uniek en groeiend bestand met serieuze partijen. Hoe doen wij dat?

  • Als toonaangevende partij benaderen kopers ons dagelijks
  • Wij leggen hun specifieke wensen gedetailleerd vast
  • Daarom weten wij (exact) wat zij zoeken en waarom
  • Wij weten hoe (snel) zij de financiering rond kunnen hebben
  • Wij maken deze informatie transparant en up-to-date toegankelijk voor u!
Volledig overzicht potentiële kopers voor uw bedrijf?
0% advertenties 0% aquisitie 0% bijbedoelingen

Uw bedrijf verkopen aan kandidaten in de branche(s):

Diverse donderdag *

*Hieronder ziet u alleen de laatst ingeschreven potentiŽle kopers in deze branche. Als u het volledig overzicht gratis aanvraagt, kunt u verfijnder selecteren en ontvangt iedere 2 weken een update op maat.

Groenteverwerking bedrijf te koop gevraagd

kp-943
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: Agri-Food
Toelichting & wensen:
Ter overname wordt een groente verwerkend bedrijf gezocht. Er is een sterke voorkeur voor uiteenlopende soorten. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur >10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 44 jarige kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een voedingsmiddelenbedrijf. Het bedrijf ligt in de regio Zuid-West Nederland. Met de overname wil hij kosten besparen door schaalgrootte.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 1.000.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via het zakelijk netwerk, een bank of een informal investor/business angel.
Meer informatie

Installatiebedrijf bedrijf te koop gevraagd in Zeeland (tot 10 medewerkers)

kp-941
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 500.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Zeeland
Branche: Bouw
Toelichting & wensen:
Er wordt een installatiebedrijf gezocht dat actief is op het gebied van gas, water of duurzame installaties. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geÔnteresseerd in de medewerkers, klanten en onderhoudscontracten van het bedrijf. Bij voorkeur is het percentage particulier ongeveer 25%. Het percentage van de omzet als onderaannemer mag rond de 50% liggen. De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden) of stabiel zijn of met groei potentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 56 jarige kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 1.000.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank.
Meer informatie

Medische groothandel te koop gevraagd

kp-924
Soort overname: MBI-traject of geheel
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: 125 km rondom Oss
Branche: Groothandel
Toelichting & wensen:
De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Hierbij valt te denken aan medisch gerelateerde producten. Voorbeelden van producten waar interesse voor is zijn hulpmiddelen, devices, verbruiksartikelen. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming. Het is wenselijk dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Daarnaast is een eigen productiefaciliteit bespreekbaar. Naast de handel is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van professioneel aankoopadvies of implementatie. Een webshop moet aanwezig zijn. De onderneming is vooral actief in NL, Benelux, Europa, Afrika of Midden-Oosten. De handelsonderneming mag opereren in een stabiele markt en latente markt. De onderneming heeft bij voorkeur een B-B doelgroep. Denk hierbij vooral aan distributeurs, agenten. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met uitbreiding verkoopmarkten. De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 5 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 49 jarige kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Het bedrijf ligt in de regio Brabant. Met de overname wil hij een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank, een informal investor/business angel of investerings/participatie maatschappij.
Meer informatie

Staalconstructie bedrijf te koop gevraagd

kp-923
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: Noord-Brabant
Branche: Bouw
Toelichting & wensen:
Er wordt een bouwbedrijf gezocht. De voorkeur gaat uit naar staalconstructie bedrijf. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden). Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 65 jarige kandidaat had een eigen bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Zijn kracht ligt vooral op het gebied van finance en algemeen management. Deze overnamekandidaat heeft een metaalconstructies en silobouw gehad en wil opnieuw beginnen. Daarnaast heeft hij veel ervaring met turnaround bedrijven in de metaal in Nederland en Belgie

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank.
Meer informatie

Schilders-, glaszetters-, timmerbedijf te koop gevraagd

kp-912
Soort overname: MBI-traject, geheel of gedeeltelijk
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: Overijssel
Branche: Bouw
Toelichting & wensen:
Er wordt gezocht naar een schildersbedrijf, timmerbedrijf, glaszettersbedrijf of breed georiŽnteerd afwerkingsbedrijf. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geÔnteresseerd in de medewerkers, klanten en onderhoudscontracten van het bedrijf. Bij voorkeur is het percentage particulier ongeveer 100%. Het percentage van de omzet als onderaannemer mag rond de 100% liggen. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft gedeeltelijk aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie, al sterk groeiend zijn of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: U bent nooit werkzaam geweest in deze branche waar u een bedrijf wilt kopen maar heb ervaring als bedrijfsleider.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank of een informal investor/business angel.
Meer informatie

Food handelsonderneming te koop gevraagd

kp-908
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 2.000.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Regio midden Nederland
Branche: Groothandel
Toelichting & wensen:
De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Hierbij valt te denken aan lang houdbare foodproducten. Voorbeelden van producten waar interesse voor is zijn snoep of energy producten. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming. Het is wenselijk dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft wel de voorkeur. Daarnaast is een eigen productiefaciliteit bespreekbaar. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. De onderneming is vooral actief in Benelux. De handelsonderneming mag opereren in een stabiele markt. De onderneming heeft bij voorkeur een B-B doelgroep. De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden) of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 47 jarige kandidaat had een eigen bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Zijn kracht ligt vooral op het gebied van commercie en productontwikkeling. Deze overnamekandidaat heeft een bedrijf in bouwsystemen en interimmanagement gehad en wil opnieuw beginnen. Daarnaast heeft hij kennis van bouwen en algemene chemie techniek

Eigen middelen voor overname: Minder dan 4.000.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via het zakelijk netwerk of een bank.
Meer informatie

Installatiebedrijf te koop gevraagd (specialisatie alarminstallaties)

kp-902
Soort overname: geheel of gedeeltelijk
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: Noord-Brabant
Branche: Bouw
Toelichting & wensen:
Er wordt een installatiebedrijf gezocht dat actief is op het gebied van alarm. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geÔnteresseerd in de klanten en onderhoudscontracten van het bedrijf. De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur één of twee medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een beveiligingsbedrijf. Het bedrijf ligt in de regio Eindhoven en Den Bosch. Met de overname wil hij toegang tot nieuwe klanten krijgen. Nu 1.5 jaar actief met eigen bedrijf maar door een overname wellicht sneller groeien

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer.
Meer informatie

Installatiebedrijf te koop gevraagd (elektra, alarm, duurzame installaties)

kp-862
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 1.000.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
Branche: Bouw
Toelichting & wensen:
Er wordt een installatiebedrijf gezocht dat actief is op het gebied van elektra, alarm of duurzame installaties. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geÔnteresseerd in de medewerkers, klanten en onderhoudscontracten van het bedrijf. Bij voorkeur is het percentage particulier ongeveer 25%. Het percentage van de omzet als onderaannemer mag rond de n.v.t liggen. De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden) of stabiel zijn of met groei potentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een elektrotechnisch beveiligingsbedrijf, elektrotechniek. Het bedrijf ligt in de regio Zuid-Holland. Met de overname wil hij toegang tot nieuwe klanten krijgen.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 1.000.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer.
Meer informatie