Volledig overzicht potentiële kopers voor uw bedrijf?

Informeer anderen over deze overnamekandidaat

Uw bedrijf verkopen?

Facilitair bedrijf in receptiediensten te koop gevraagd

kp-18960
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 500.000 Euro
Land: Nederland
Regio: 30 km rondom Bbeverwijk
Branche: Dienstverlening
Toelichting & wensen:
Er wordt een facilitair bedrijf gezocht ter overname dat actief is op het gebied van receptiediensten en andere gebieden dan receptiediensten. Bij voorkeur is het percentage particulier ongeveer 75%. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral MKB-ers. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geďnteresseerd in de medewerkers, klanten en onderhoudscontracten van het bedrijf. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft bij voorkeur niet meewerken. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur >10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft nooit eerder een eigen onderneming gehad.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 25.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via crowdfunding, een bank of de familiaire sfeer.

Volledig overzicht van vergelijkbare kandidaten ontvangen?

Wij investeren dagelijks in de opbouw van het grootste en best gekwalificeerde bestand kopers van NL. Dit maken wij 100% inzichtelijk voor u. Hierboven ziet u dus slechts één kandidaat. Meld u onderstaand kosteloos aan voor een volledig overzicht op maat.

Persoonlijke gegevens

Geslacht

Voor welk bedrijf zoekt u een koper?

Branche
Soort bedrijf
Land
Regio
Heeft u eigen vastgoed?
Bel mij voor een toelichting.

 

by: Berry Hoogstraten