Bedrijfsovernames -Bedrijven te koop aangeboden

Uniek bestand mogelijke kopers voor uw bedrijf

Alleen bij ons kunt u vooraf zien welke geprofilde kopers in ons netwerk zitten. Wij hebben een uniek en groeiend bestand met serieuze partijen. Hoe doen wij dat?

  • Als toonaangevende partij benaderen kopers ons dagelijks
  • Wij leggen hun specifieke wensen gedetailleerd vast
  • Daarom weten wij (exact) wat zij zoeken en waarom
  • Wij weten hoe (snel) zij de financiering rond kunnen hebben
  • Wij maken deze informatie transparant en up-to-date toegankelijk voor u!
Volledig overzicht potentiële kopers voor uw bedrijf?
0% advertenties 0% aquisitie 0% bijbedoelingen

Uw bedrijf verkopen aan kandidaten in de branche(s):

Horeca en recreatie zondag *

*Hieronder ziet u alleen de laatst ingeschreven potentiŽle kopers in deze branche. Als u het volledig overzicht gratis aanvraagt, kunt u verfijnder selecteren en ontvangt iedere 2 weken een update op maat.

Klein hotel te koop gevraagd in Amsterdam

kp-19105
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 1.000.000 Euro
Land: Nederland
Regio:
Branche: Horeca en Recreatie
Toelichting & wensen:
De plannen van de overnamekandidaat met de locatie zijn exploitatie. Het hotel heeft bij voorkeur <5 kamers. De locatie is sleutelklaar, te verbouwen of te ontwikkelen. Bij voorkeur heeft de locatie een horeca gelegenheid. De oude eigenaar blijft bij voorkeur niet meewerken, blijft gedeeltelijk aan in overleg, blijft volledig aan in overleg of draagt alleen netjes over en verdwijnt. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie of al sterk groeiend zijn. Het bedrijf heeft bij voorkeur geen personeel of flexibel personeel zonder vaste contracten. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 37 jarige kandidaat heeft puur een rol als investeerder. Deze investeerder investeert bij voorkeur in snelgroeiende bedrijven of met veel potentie of stabiele bedrijven. Hij wil naast investeren ook zelf actief gaan meewerken in het bedrijf.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank of investerings/participatie maatschappij.
Meer informatie

Zwembaden te koop gevraagd (geschikt voor zwemles)

kp-19115
Soort overname: -
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: Maximaal 0,5 uur reistijd vanaf 's Hertogenbosch
Branche: Horeca en Recreatie
Toelichting & wensen:
Toelichting: Zwembaden.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een Zwemschool. Het bedrijf ligt in de regio Den Bosch. Met de overname wil hij toegang tot nieuwe klanten krijgen. Op zoek naar meer zwemwater in de directe omgeving van Den Bosch voor uitbreiding

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer, het zakelijk netwerk, een bank, een informal investor/business angel of crowdfunding.
Meer informatie

Camping te koop gevraagd 50 km rondom Valkenswaard

kp-19129
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: 50 km rondom Valkenswaard
Branche: Horeca en Recreatie
Toelichting & wensen:
Er wordt gezocht naar een camping. Daarnaast is het bij voorkeur gelegen nabij natuur of sport/survival. De locatie is sleutelklaar, te verbouwen of te ontwikkelen. Bij voorkeur heeft de locatie een horeca gelegenheid. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie, al sterk groeiend zijn of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur geen personeel of flexibel personeel zonder vaste contracten. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een attractieverhuur. Het bedrijf ligt in de regio Valkenswaard. Met de overname wil hij toegang tot nieuwe klanten krijgen en een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer, een bank of investerings/participatie maatschappij.
Meer informatie

Sportschool te koop gevraagd met bokstraining

kp-19161
Soort overname: geheel of gedeeltelijk
Maximale overnamesom: Minder dan 50.000 Euro
Land: Nederland
Regio: 15 km rondom Schiedam
Branche: Horeca en Recreatie
Toelichting & wensen:
Aanvullend wordt ook fitness aangeboden. Het sportcentrum biedt ook boksen. Een formule (bijvoorbeeld zoals curves) is bespreekbaar. De focus ligt bij voorkeur op meer persoonlijke aandacht. Het aantal leden van de sportschool is ongeveer tot 1000. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur één of twee medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft nog geen ervaring als ondernemer maar is 0 jaar werkzaam geweest in deze branche.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 25.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via investerings/participatie maatschappij of crowdfunding.
Meer informatie

Watersportlocatie te koop gevraagd in Groningen of Friesland

kp-19187
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 1.000.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Friesland Groningen
Branche: Horeca en Recreatie
Toelichting & wensen:
Er wordt gezocht naar een watersport locatie. De locatie is sleutelklaar, te verbouwen of te ontwikkelen. Bij voorkeur heeft de locatie geen horeca gelegenheid. De oude eigenaar blijft bij voorkeur niet meewerken. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden). Het bedrijf heeft bij voorkeur geen personeel of flexibel personeel zonder vaste contracten. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gekocht.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een groepsaccommodatie en bootverhuur. Het bedrijf ligt in de regio Zuid West Friesland. Met de overname wil hij kosten besparen door schaalgrootte.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 250.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer.
Meer informatie

Zonnebankstudio te koop gevraagd met minimaal vier banken

kp-19222
Soort overname: geheel of gedeeltelijk
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: Zuid-Holland
Branche: Horeca en Recreatie
Toelichting & wensen:
De zonnestudio is Onderdeel van een formule. Het minimaal aantal zonnebanken is <4. Deze zonnebanken zijn geleased of in eigendom. Naast zonnebanken is er ook gelegenheid voor een schoonheidssalon, massagesalon of nagelstudio. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden) of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een sportschool. Het bedrijf ligt in de regio Rotterdam . Met de overname wil hij toegang tot nieuwe klanten krijgen en een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken. MPD of terwijl Man Power Dedication is opgericht door Milton P Dorder, een gedisciplineerde sportman/Personal trainer.MPD Bokito Movement is is een onderdeel van MPD Bokito Camp De oprichter Milton P Dorder wilt met dit project een helpende hand bieden want, zoals hij zegt hij wilt het goede wat hij heeft ontvangen graag terug geven en doet dit dan ook uit eigen zak en met alle plezier en dankbaarheid. Wij zijn op zoek naar een nieuw plek voor onze sportschool. Uw ruimte aan de Nieuwe Binnenweg past helemaal bij onze kijk op Sporten en Welzijn. Daarom willen wij graag met de desbetreffende een afspraak maken om onze doelstellingen en uw mogelijke vragen mondeling nader toe te lichten. Ik dank u bij voorbaat. In afwachting van uw snelle reactie verblijven wij. Met vriendelijke groet, dhr. R Celen contactpersoon.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via het zakelijk netwerk of investerings/participatie maatschappij.
Meer informatie

Horeca gelegenheid met kinderactiviteiten te koop gevraagd

kp-19226
Soort overname: -
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: 25 km rondom Hoorn
Branche: Horeca en Recreatie
Toelichting & wensen:
Toelichting: Horeca met kinderactiviteiten.

Type overnamekandidaat: Deze 41 jarige kandidaat heeft nog geen ervaring als ondernemer maar is 5 jaar werkzaam geweest in deze branche.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer, een bank of een informal investor/business angel.
Meer informatie

Camping te koop gevraagd met meer dan 100 standplaatsen

kp-19239
Soort overname: geheel of gedeeltelijk
Maximale overnamesom: Minder dan 2.000.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Veluwe of Noord en Zuid Holland
Branche: Horeca en Recreatie
Toelichting & wensen:
Er wordt gezocht naar een camping. Het aantal standplaatsen is >100. De locatie is sleutelklaar of te verbouwen. Bij voorkeur heeft de locatie een horeca gelegenheid. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie of al sterk groeiend zijn. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gekocht.

Type overnamekandidaat: Deze 37 jarige kandidaat heeft nog geen ervaring als ondernemer maar is 20 jaar werkzaam geweest in deze branche.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 500.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via het zakelijk netwerk, een bank of crowdfunding.
Meer informatie