Bedrijfsovernames -Bedrijven te koop aangeboden

Uniek bestand mogelijke kopers voor uw bedrijf

Alleen bij ons kunt u vooraf zien welke geprofilde kopers in ons netwerk zitten. Wij hebben een uniek en groeiend bestand met serieuze partijen. Hoe doen wij dat?

  • Als toonaangevende partij benaderen kopers ons dagelijks
  • Wij leggen hun specifieke wensen gedetailleerd vast
  • Daarom weten wij (exact) wat zij zoeken en waarom
  • Wij weten hoe (snel) zij de financiering rond kunnen hebben
  • Wij maken deze informatie transparant en up-to-date toegankelijk voor u!
Volledig overzicht potentiële kopers voor uw bedrijf?
0% advertenties 0% aquisitie 0% bijbedoelingen

Uw bedrijf verkopen aan kandidaten in de branche(s):

Horeca en recreatie zondag *

*Hieronder ziet u alleen de laatst ingeschreven potentiŽle kopers in deze branche. Als u het volledig overzicht gratis aanvraagt, kunt u verfijnder selecteren en ontvangt iedere 2 weken een update op maat.

Sportschool te koop gevraagd omgeving Rotterdam

kp-772
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 75.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Rotterdam (bij voorkeur Kralingen)
Branche: Horeca en Recreatie
Toelichting & wensen:
Aanvullend wordt ook fitness of groepslessen aangeboden. Het sportcentrum biedt ook judo of boksen. Een formule (bijvoorbeeld zoals curves) is absoluut niet bespreekbaar. De focus ligt bij voorkeur op meer persoonlijke aandacht. Het aantal leden van de sportschool is ongeveer tot 500. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden) of stabiel zijn of met groei potentie. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze ondernemer is sportschoolhouder en zoekt een nieuwe locatie.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 25.000 Euro

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer of een bank.
Meer informatie

Minder goed lopend restaurant te koop gevraagd

kp-781
Soort overname: gedeeltelijk
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: Noord-Brabant Limburg
Branche: Horeca en Recreatie
Toelichting & wensen:
Het restaurant is bij voorkeur NL, bistro, fusion, italiaans, grieks of grill. Toelichting: deze ondernemer heeft een zeer uitgebreid team van vakmensen om zich heen. De eetgelegenheid telt <100 couverts. Bij de locatie is bij voorkeur een terras. De zaak is een dagzaak, avondzaak of nachtzaak. Bij voorkeur is het percentage particulier ongeveer 75%. De locatie is sleutelklaar. De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden). Het bedrijf heeft bij voorkeur >10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 62 jarige kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een aantal horecaondernemingen (ook in het buitenland).

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer.
Meer informatie

Camping te koop gevraagd in Zuid Nederland

kp-785
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: 25 km rondom Breda
Branche: Horeca en Recreatie
Toelichting & wensen:
Er wordt gezocht naar een camping. De locatie is sleutelklaar, te verbouwen of te ontwikkelen. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie, al sterk groeiend zijn of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur geen personeel of flexibel personeel zonder vaste contracten. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 45 jarige kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een Consultancy bedrijf . Het bedrijf ligt in de regio Breda.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank.
Meer informatie

Sporthal of tennishal te koop gevraagd

kp-787
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: Horeca en Recreatie
Toelichting & wensen:
Er wordt gezocht naar een sporthal of tennishal. Toelichting: Een multifunctionele sportaccommodatie of sporthal waar indoor/outdoor of gecombineerd getennist kan worden. . De locatie is sleutelklaar, te verbouwen of te ontwikkelen. Bij voorkeur heeft de locatie een horeca gelegenheid. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden) of stabiel zijn of met groei potentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur geen personeel of flexibel personeel zonder vaste contracten. Aanvullende wensen: Voorkeur voor een kooppand. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Ondernemer in de sport- en tennisbranche die zijn eigen locatie wil explioteren

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via het zakelijk netwerk of een bank.
Meer informatie

Sportcentrum met fitness en squashbanen te koop gevraagd

kp-790
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: Zuid-Holland Noord-Brabant
Branche: Horeca en Recreatie
Toelichting & wensen:
Er wordt gezocht naar een sporthal of tennishal. Toelichting: Sportcentrum met fitness, squashbanen (of de mogelijkheid deze aan te leggen). Ruimte voor een boksring is ook een prť. Geschikt voor ongeveer 500 leden. De locatie is sleutelklaar, te verbouwen of te ontwikkelen. Bij voorkeur heeft de locatie een horeca gelegenheid. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden) of stabiel zijn of met groei potentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur geen personeel of flexibel personeel zonder vaste contracten. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft nog geen ervaring als ondernemer maar is 20 jaar werkzaam geweest in deze branche. Ondernemersstel met een sport achtergrond die weten wat er operationeel nodig is in een zaak en daar zelf in gaan werken. Hebben als ondernemersfamilie beschikking over informeel investeerders netwerk

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer of een informal investor/business angel.
Meer informatie