Volledig overzicht potentiële kopers voor uw bedrijf?

Informeer anderen over deze overnamekandidaat

Uw bedrijf verkopen?

Hotel te koop gevraagd tot 50 kamers en vergaderfaciliteiten

kp-19047
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 1.000.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: Horeca en Recreatie
Toelichting & wensen:
De plannen van de overnamekandidaat met de locatie zijn logies voorzien. Het hotel heeft bij voorkeur <50 kamers. Het hotel biedt bij voorkeur ook gelegenheid tot ontbijt, vergaderzalen of zwembad. Het hotel heeft liever wel een openbaar restaurant voor 'niet gasten'. Daarnaast is het bij voorkeur gelegen nabij natuur, stad, zee, binnenwater of heuvels/bergen. De locatie is sleutelklaar of te verbouwen. Bij voorkeur heeft de locatie een horeca gelegenheid. De oude eigenaar blijft bij voorkeur niet meewerken. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur geen personeel of flexibel personeel zonder vaste contracten. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 37 jarige kandidaat had een eigen bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Zijn kracht ligt vooral op het gebied van commercie. Deze overnamekandidaat heeft een marketingbedrijf gehad en wil opnieuw beginnen.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 1.000.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via het zakelijk netwerk of een bank.

Volledig overzicht van vergelijkbare kandidaten ontvangen?

Wij investeren dagelijks in de opbouw van het grootste en best gekwalificeerde bestand kopers van NL. Dit maken wij 100% inzichtelijk voor u. Hierboven ziet u dus slechts één kandidaat. Meld u onderstaand kosteloos aan voor een volledig overzicht op maat.

Persoonlijke gegevens

Geslacht

Voor welk bedrijf zoekt u een koper?

Branche
Soort bedrijf
Land
Regio
Heeft u eigen vastgoed?
Bel mij voor een toelichting.

 

by: Berry Hoogstraten