Bedrijfsovernames -Bedrijven te koop aangeboden

Uniek bestand mogelijke kopers voor uw bedrijf

Alleen bij ons kunt u vooraf zien welke geprofilde kopers in ons netwerk zitten. Wij hebben een uniek en groeiend bestand met serieuze partijen. Hoe doen wij dat?

  • Als toonaangevende partij benaderen kopers ons dagelijks
  • Wij leggen hun specifieke wensen gedetailleerd vast
  • Daarom weten wij (exact) wat zij zoeken en waarom
  • Wij weten hoe (snel) zij de financiering rond kunnen hebben
  • Wij maken deze informatie transparant en up-to-date toegankelijk voor u!
Volledig overzicht potentiële kopers voor uw bedrijf?
0% advertenties 0% aquisitie 0% bijbedoelingen

Uw bedrijf verkopen aan kandidaten in de branche(s):

ICT *

*Hieronder ziet u alleen de laatst ingeschreven potentiŰle kopers in deze branche. Als u het volledig overzicht gratis aanvraagt, kunt u verfijnder selecteren en ontvangt iedere 2 weken een update op maat.

Middelgroot softwarebedrijven te koop gevraagd

kp-17221
Soort overname: geheel of gedeeltelijk
Maximale overnamesom: Minder dan 4.000.000 Euro
Land: Nederland
Regio: 100 km rondom Amsterdam
Branche: ICT en Internet
Toelichting & wensen:
Het bedrijf heeft bij voorkeur een gereed product draaiend bij klanten. De marktpotentie ligt voornamelijk binnen NL of ook buiten NL. Klanten hebben over het algemeen meer dan 50 medewerkers. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral MKB-ers en grootbedrijven. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de medewerkers, klanten, periodieke contracten en specifieke kennis. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden) of stabiel zijn of met groei potentie. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft nog geen ervaring als ondernemer maar is 4 jaar werkzaam geweest in deze branche. U bent nooit werkzaam geweest in deze branche waar u een bedrijf wilt kopen maar heb ervaring als algemeen manager. De kandidaat heeft werkervaring in strategie consulting en private equity en wil zelf ondernemen.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 250.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer, het zakelijk netwerk, een bank, venture capital of investerings/participatie maatschappij.
Meer informatie

Softwarebedrijf te koop gevraagd met applicaties met recurring verdienmodellen

kp-17823
Soort overname: MBI-traject
Maximale overnamesom: Minder dan 100.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland, Zeeland, Noord-Brabant Limburg
Branche: ICT en Internet
Toelichting & wensen:
Ter overname wordt een softwarebedrijf gezocht dat actief is op het gebied van ERP of anders. Toelichting: Met name ge´nteresseerd in applicatie ontwikkeling en recurring omzet modellen. Het bedrijf heeft bij voorkeur een (door) te ontwikkelen product, gereed product met nog weinig klanten of gereed product draaiend bij klanten. De marktpotentie ligt voornamelijk ook buiten NL. Ter overname wordt een bedrijf gezocht met ongeveer 50 of 100 klanten. Bij voorkeur is het percentage particulier ongeveer 25%. Klanten hebben over het algemeen tot 20 medewerkers. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral MKB-ers en grootbedrijven. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de medewerkers en klanten. De oude eigenaar blijft bij voorkeur niet meewerken of blijft gedeeltelijk aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie, al sterk groeiend zijn of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur >10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat had een eigen bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Zijn kracht ligt vooral op het gebied van commercie en algemeen management. Deze overnamekandidaat heeft een ICT bedrijf met managed services werkplekken, applicaties en telefonie vanuit de cloud gehad en wil opnieuw beginnen.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 100.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer, het zakelijk netwerk, investerings/participatie maatschappij of crowdfunding.
Meer informatie

Data science, SEO en Wordpress dienstverlener te koop gevraagd

kp-17835
Soort overname: geheel of MBI-traject
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio:
Branche: ICT en Internet
Toelichting & wensen:
Toelichting: Data science, SEO en Wordpress development.. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie of al sterk groeiend zijn. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 35 jarige kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een internet marketing en data science. Het bedrijf ligt in de regio Gelderland. Met de overname wil hij toegang tot nieuwe klanten krijgen.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via het zakelijk netwerk of een informal investor/business angel.
Meer informatie

Investeerder zoekt klein ICT bedrijf in software advies (Cloud, ERP en CRM)

kp-17228
Soort overname: geheel, gedeeltelijk of Alleen investeren
Maximale overnamesom: Minder dan 100.000 Euro
Land: Nederland
Regio: 50 km rondom Leidschendam
Branche: ICT en Internet
Toelichting & wensen:
Het bedrijf biedt advies op het gebied van software implementatie. Specifieke kennisgebieden van het bedrijf zijn cloudcomputing, CRM of ERP. Toelichting kennisgebieden: Geen echte voorkeur. Bij voorkeur is het percentage particulier ongeveer 100%. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral ZZP-ers, MKB-ers, grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de klanten van het bedrijf. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie, al sterk groeiend zijn of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur één of twee medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 38 jarige kandidaat heeft puur een rol als investeerder. Deze investeerder investeert bij voorkeur in start ups of snelgroeiende bedrijven of met veel potentie. Hij wil alleen investeren met een vinger aan de pols.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 100.000 Euro

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer.
Meer informatie

PHP Webbouw en -ontwerpbureau te koop gevraagd met ongeveer 100 mkb klanten

kp-17273
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 500.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Maximaal 0,5 uur reistijd vanaf Zeewolde
Branche: ICT en Internet
Toelichting & wensen:
Ter overname wordt een webbouwbureau gezocht dat actief is op het gebied van webdesign of webbouw. Ter overname wordt een bedrijf gezocht met ongeveer 100 klanten. Specifieke kennisgebieden van het bedrijf zijn PHP. Toelichting kennisgebieden: . Bij voorkeur is het percentage particulier ongeveer 25%. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral MKB-ers. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de klanten en onderhoudscontracten van het bedrijf. De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden) of stabiel zijn of met groei potentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 5 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 57 jarige kandidaat zoekt dit bedrijf voor een cliënt.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 100.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via het zakelijk netwerk, investerings/participatie maatschappij of crowdfunding.
Meer informatie

EDI software implementatie adviesbureau te koop gevraagd

kp-17364
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 500.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: ICT en Internet
Toelichting & wensen:
Het bedrijf biedt advies op het gebied van software implementatie. Specifieke kennisgebieden van het bedrijf zijn EDI. Toelichting kennisgebieden: corporate finance effect door implementaties analyseren en adviseren/invoeren. Bij voorkeur is het percentage particulier ongeveer 25%. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral MKB-ers en grootbedrijven. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de klanten van het bedrijf. De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat zoekt dit bedrijf voor een cliënt.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer.
Meer informatie

Netwerkbeheerbedrijf te koop gevraagd tot 5 medewerkers (office en 365)

kp-17505
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
Branche: ICT en Internet
Toelichting & wensen:
Het netwerkbeheer bedrijf levert hardware, software implementatie en cloud-oplossingen. Ter overname wordt een bedrijf gezocht met ongeveer 50 of 100 klanten. Specifieke kennisgebieden van het bedrijf zijn Office365 of Windows. Bij voorkeur is het percentage particulier ongeveer 25%. Klanten hebben over het algemeen tot 50 medewerkers. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral MKB-ers en grootbedrijven. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de klanten en onderhoudscontracten van het bedrijf. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft gedeeltelijk aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden) of stabiel zijn of met groei potentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 5 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een bedrijf in implementeren en beheren van ICT en VoIP omgvingen B2B. . Het bedrijf ligt in de regio Overijssel. Met de overname wil hij toegang tot nieuwe klanten krijgen.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 100.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank of een informal investor/business angel.
Meer informatie

Netwerkbeheerbedrijf te koop gevraagd met glasvezel expertise

kp-17582
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: ICT en Internet
Toelichting & wensen:
Het netwerkbeheer bedrijf levert hardware. Ter overname wordt een bedrijf gezocht met ongeveer 50 of 100 klanten. Specifieke kennisgebieden van het bedrijf zijn overig. Toelichting kennisgebieden: Openbare infrastructuur (glasvezel netwerken en het huren daarvan). Bij voorkeur is het percentage particulier ongeveer 50%. Klanten hebben over het algemeen tot 20 medewerkers. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral MKB-ers. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de medewerkers van het bedrijf. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden) of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 5 medewerkers. Aanvullende wensen: Techneuten achter het bureau en in het veld hebben heeft de voorkeur. Het hebben van een verkoopmedewerker is erg prettig. . Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 49 jarige kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een ICT bedrijf met levering aan particulieren. Het bedrijf ligt in de regio Utrecht. Met de overname wil hij toegang tot nieuwe klanten krijgen. Ik zoek een klein bedrijf met een ingewerkt klein team medewerkers. De bestaande klantenkring is niet primair waar ik naar op zoek ben. Ik zoek techneuten die verstand hebben van glasvezelverbindingen, internet en ondersteuning van eindgebruikers.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 4.000.000 Euro

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via investerings/participatie maatschappij.
Meer informatie