Bedrijfsovernames -Bedrijven te koop aangeboden

Uniek bestand mogelijke kopers voor uw bedrijf

Alleen bij ons kunt u vooraf zien welke geprofilde kopers in ons netwerk zitten. Wij hebben een uniek en groeiend bestand met serieuze partijen. Hoe doen wij dat?

  • Als toonaangevende partij benaderen kopers ons dagelijks
  • Wij leggen hun specifieke wensen gedetailleerd vast
  • Daarom weten wij (exact) wat zij zoeken en waarom
  • Wij weten hoe (snel) zij de financiering rond kunnen hebben
  • Wij maken deze informatie transparant en up-to-date toegankelijk voor u!
Volledig overzicht potentiële kopers voor uw bedrijf?
0% advertenties 0% aquisitie 0% bijbedoelingen

Uw bedrijf verkopen aan kandidaten in de branche(s):

ICT *

*Hieronder ziet u alleen de laatst ingeschreven potentiŰle kopers in deze branche. Als u het volledig overzicht gratis aanvraagt, kunt u verfijnder selecteren en ontvangt iedere 2 weken een update op maat.

Telecom (hosting) bedrijf te koop gevraagd

kp-13709
Soort overname: geheel, gedeeltelijk of MBI-traject
Maximale overnamesom: Minder dan 100.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
Branche: ICT en Internet
Toelichting & wensen:
Ter overname wordt een bedrijf gezocht met ongeveer 50 klanten. Specifieke kennisgebieden van het bedrijf zijn anders. Toelichting kennisgebieden: hosted voice / hosted telecom ict. Bij voorkeur is het percentage particulier ongeveer 50%. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral ZZP-ers, MKB-ers, grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche. Denk hierbij vooral aan zorg / operators. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de klanten en onderhoudscontracten van het bedrijf. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie, al sterk groeiend zijn of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur één of twee medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 47 jarige kandidaat had een eigen bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Zijn kracht ligt vooral op het gebied van commercie, productontwikkeling en algemeen management. Deze overnamekandidaat heeft een telecom bedrijf met innovatieve diensten en producten voor operator en groot zakelijke (publieke markt) gehad en wil opnieuw beginnen. Daarnaast heeft hij snel schakelen / doorgronden, enthousiast en verbinden

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een informal investor/business angel.
Meer informatie

ICT securitybedrijf te koop gevraagd

kp-13802
Soort overname: gedeeltelijk
Maximale overnamesom: Minder dan 25.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Maximaal 1 uur reistijd vanaf Capelle aan den IJssel
Branche: ICT en Internet
Toelichting & wensen:
Het netwerkbeheer bedrijf levert software implementatie. Ter overname wordt een bedrijf gezocht met ongeveer 50 klanten. Specifieke kennisgebieden van het bedrijf zijn overig. Toelichting kennisgebieden: firewalls, security oplossingen. Bij voorkeur is het percentage particulier ongeveer 25%. Klanten hebben over het algemeen tot 50 medewerkers. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral MKB-ers, grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de klanten en onderhoudscontracten van het bedrijf. De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur geen personeel of flexibel personeel zonder vaste contracten. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 46 jarige kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een ICT-bedrijf. Het bedrijf ligt in de regio Zuid Holland. Met de overname wil hij toegang tot nieuwe klanten krijgen.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 25.000 Euro

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer.
Meer informatie

Webdesign in webbouwbureau te koop gevraagd ter uitbreiding

kp-12605
Soort overname: geheel of gedeeltelijk
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: ICT en Internet
Toelichting & wensen:
Ter overname wordt een webbouwbureau gezocht dat actief is op het gebied van webdesign of webbouw. Ter overname wordt een bedrijf gezocht met ongeveer 200 klanten. Specifieke kennisgebieden van het bedrijf zijn PHP, ASP, .NET of Phyton. Toelichting kennisgebieden: Wij zoeken uitbreiding ook van personeel. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de medewerkers, klanten en onderhoudscontracten van het bedrijf. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie, al sterk groeiend zijn of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een Consultancybedrijf voor startups en scaleups. Het bedrijf ligt in de regio Noord Brabant. Met de overname wil hij kosten besparen door schaalgrootte, toegang tot nieuwe klanten krijgen en een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken. Wij zoeken uitbreiding op het IT domein. Veel van onze klanten hebben behoefte aan web en app ontwikkeling. Daar willen we op in springen met een nieuwe digitale tak.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via het zakelijk netwerk, een bank, een informal investor/business angel of crowdfunding.
Meer informatie

Softwarebedrijf te koop gevraagd gericht op zorgmarkt

kp-12619
Soort overname: gedeeltelijk of MBI-traject
Maximale overnamesom: Minder dan 1.000.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Zuid-Holland Utrecht
Branche: ICT en Internet
Toelichting & wensen:
Ter overname wordt een softwarebedrijf gezocht dat actief is op het gebied van ERP, CRM, administratie of anders. Toelichting: maatwerk ook gewenst. Het bedrijf heeft bij voorkeur een (door) te ontwikkelen product, gereed product met nog weinig klanten of gereed product draaiend bij klanten. De marktpotentie ligt voornamelijk binnen NL of ook buiten NL. Ter overname wordt een bedrijf gezocht met ongeveer 50 klanten. Specifieke kennisgebieden van het bedrijf zijn PHP, ASP en .NET. Toelichting kennisgebieden: ook andere gebieden als java/j2ee of anders. Bij voorkeur is het percentage particulier ongeveer 25%. Klanten hebben over het algemeen meer dan 50 medewerkers. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche. Denk hierbij vooral aan zorg. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de klanten en periodieke contracten. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur >50 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 43 jarige kandidaat had een eigen bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Zijn kracht ligt vooral op het gebied van commercie, operations, IT en algemeen management. Deze overnamekandidaat heeft een e-health technologie + dienstverlenings bedrijf gehad en wil opnieuw beginnen. Daarnaast heeft hij Extramurale en transmurale zorg in NL, International CRO. Interesse is voornamelijk voor MBI of op termijn MBO mogelijk, indien goede business case ook met VC partners te werken.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via het zakelijk netwerk, een bank, venture capital of investerings/participatie maatschappij.
Meer informatie

Softwarebedrijf te koop gevraagd gericht op healthcare

kp-13647
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: ICT en Internet
Toelichting & wensen:
Ter overname wordt een softwarebedrijf gezocht dat actief is op het gebied van ERP, CRM, administratie of anders. Toelichting: gericht op healthcare. Het bedrijf heeft bij voorkeur een (door) te ontwikkelen product, gereed product met nog weinig klanten of gereed product draaiend bij klanten. De marktpotentie ligt voornamelijk binnen NL of ook buiten NL. Ter overname wordt een bedrijf gezocht met ongeveer 50 of >1000 klanten. Specifieke kennisgebieden van het bedrijf zijn PHP, ASP, .NET en Phyton. Toelichting kennisgebieden: technologie niet belangrijk; focus op healthcare wel. Bij voorkeur is het percentage particulier ongeveer 100%. Klanten hebben over het algemeen meer dan 50 medewerkers. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral MKB-ers, grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche. Denk hierbij vooral aan focus op healthcare. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de medewerkers, klanten, periodieke contracten en specifieke kennis. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken of blijft gedeeltelijk aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie, al sterk groeiend zijn of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur >50 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft nog geen ervaring als ondernemer maar is 25 jaar werkzaam geweest in deze branche. U bent nooit werkzaam geweest in deze branche waar u een bedrijf wilt kopen maar heb ervaring als Executive in de IT en telecom sector. Deze kandidaat wil verder in Healthcare of Technology gericht op Healthcare

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via het zakelijk netwerk, een bank of venture capital.
Meer informatie

Investeerder zoekt softwarebedrijf om over te nemen

kp-12402
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: ICT en Internet
Toelichting & wensen:
Ter overname wordt een softwarebedrijf gezocht dat actief is op het gebied van anders. Het bedrijf heeft bij voorkeur een (door) te ontwikkelen product, gereed product met nog weinig klanten of gereed product draaiend bij klanten. De marktpotentie ligt voornamelijk binnen NL of ook buiten NL. Klanten hebben over het algemeen tot 50 medewerkers. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de medewerkers en specifieke kennis. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden) of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft puur een rol als investeerder. Deze investeerder investeert bij voorkeur in start ups of snelgroeiende bedrijven of met veel potentie. Hij wil alleen investeren met een vinger aan de pols.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank.
Meer informatie

Traditioneel netwerkbeheerbedrijf te koop gevraagd (Windows georiŰnteerd)

kp-10097
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: Noord-Brabant Limburg
Branche: ICT en Internet
Toelichting & wensen:
Het netwerkbeheer bedrijf levert hardware, software implementatie en cloud-oplossingen. Ter overname wordt een bedrijf gezocht met ongeveer 50, 100, 200, 500, 1000 of >1000 klanten. Specifieke kennisgebieden van het bedrijf zijn Windows. Bij voorkeur is het percentage particulier ongeveer 25%. Klanten hebben over het algemeen meer dan 50 medewerkers. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral MKB-ers en grootbedrijven. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de medewerkers, klanten en onderhoudscontracten van het bedrijf. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie of al sterk groeiend zijn. Het bedrijf heeft bij voorkeur geen personeel of flexibel personeel zonder vaste contracten. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een ICT bedrijf. Het bedrijf ligt in de regio Eindhoven. Met de overname wil hij kosten besparen door schaalgrootte, toegang tot nieuwe klanten krijgen en een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer of een bank.
Meer informatie

(Inter) nationale softwarebedrijf te koop gevraagd

kp-10113
Soort overname: geheel, gedeeltelijk of MBI-traject
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: ICT en Internet
Toelichting & wensen:
Het bedrijf heeft bij voorkeur een (door) te ontwikkelen product, gereed product met nog weinig klanten of gereed product draaiend bij klanten. De marktpotentie ligt voornamelijk binnen NL of ook buiten NL. Specifieke kennisgebieden van het bedrijf zijn PHP, ASP, .NET en Phyton. Klanten hebben over het algemeen tot 20 medewerkers. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral bedrijven in een specifieke branche. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de medewerkers, klanten en specifieke kennis. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie, al sterk groeiend zijn of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 49 jarige kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een zakelijke dienstverlenend bedrijf. Met de overname wil hij een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via het zakelijk netwerk, een bank, een informal investor/business angel, investerings/participatie maatschappij of crowdfunding.
Meer informatie