Bedrijfsovernames -Bedrijven te koop aangeboden

Uniek bestand mogelijke kopers voor uw bedrijf

Alleen bij ons kunt u vooraf zien welke geprofilde kopers in ons netwerk zitten. Wij hebben een uniek en groeiend bestand met serieuze partijen. Hoe doen wij dat?

  • Als toonaangevende partij benaderen kopers ons dagelijks
  • Wij leggen hun specifieke wensen gedetailleerd vast
  • Daarom weten wij (exact) wat zij zoeken en waarom
  • Wij weten hoe (snel) zij de financiering rond kunnen hebben
  • Wij maken deze informatie transparant en up-to-date toegankelijk voor u!
Volledig overzicht potentiële kopers voor uw bedrijf?
0% advertenties 0% aquisitie 0% bijbedoelingen

Uw bedrijf verkopen aan kandidaten in de branche(s):

ICT *

*Hieronder ziet u alleen de laatst ingeschreven potentiŰle kopers in deze branche. Als u het volledig overzicht gratis aanvraagt, kunt u verfijnder selecteren en ontvangt iedere 2 weken een update op maat.

Hostingbedrijf te koop gevraagd (stabiel of sterk groeiend)

kp-8233
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: ICT en Internet
Toelichting & wensen:
Ter overname wordt een bedrijf gezocht met ongeveer 50, 100, 200, 500, 1000 of >1000 klanten. Toelichting kennisgebieden: geen voorkeur. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de medewerkers, klanten en onderhoudscontracten van het bedrijf. De oude eigenaar blijft bij voorkeur niet meewerken. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie of al sterk groeiend zijn. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat had een eigen bedrijf en wil weer opnieuw beginnen.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer.
Meer informatie

Webdesign en webbouwbedrijf te koop gevraagd

kp-8051
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: 10 km rondom Amsterdam
Branche: ICT en Internet
Toelichting & wensen:
Ter overname wordt een webbouwbureau gezocht dat actief is op het gebied van webdesign of webbouw. Bij voorkeur is er kennis van CMS systeem(en) zoals Wordpress, Joomla, Magento, Drupal, custom of overig. Ter overname wordt een bedrijf gezocht met ongeveer 500, 1000 of >1000 klanten. Specifieke kennisgebieden van het bedrijf zijn PHP, ASP, .NET of Phyton. Toelichting kennisgebieden: hosting. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral ZZP-ers, MKB-ers, grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de klanten en onderhoudscontracten van het bedrijf. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie of al sterk groeiend zijn. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 5 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gekocht.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een ICT, Hosting, detachering. Het bedrijf ligt in de regio Amsterdam. Met de overname wil hij kosten besparen door schaalgrootte en toegang tot nieuwe klanten krijgen.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer, het zakelijk netwerk, een bank of een informal investor/business angel.
Meer informatie

Softwarebedrijf te koop gevraagd (gereed product in CRM of boekhouding)

kp-8377
Soort overname: geheel, gedeeltelijk of MBI-traject
Maximale overnamesom: Minder dan 100.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Maximaal 1 uur reistijd vanaf Borculo
Branche: ICT en Internet
Toelichting & wensen:
Ter overname wordt een softwarebedrijf gezocht dat actief is op het gebied van CRM of administratie. Het bedrijf heeft bij voorkeur een gereed product met nog weinig klanten of gereed product draaiend bij klanten. De marktpotentie ligt voornamelijk binnen NL of ook buiten NL. Ter overname wordt een bedrijf gezocht met ongeveer 50, 100 of 200 klanten. Specifieke kennisgebieden van het bedrijf zijn PHP. Bij voorkeur is het percentage particulier ongeveer 25%. Klanten hebben over het algemeen tot 50 medewerkers. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral MKB-ers, grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de medewerkers, klanten en periodieke contracten. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden) of stabiel zijn of met groei potentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 5 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat had een eigen bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Zijn kracht ligt vooral op het gebied van commercie, operations en algemeen management. Deze overnamekandidaat heeft een adviesbureau gehad en wil opnieuw beginnen. Daarnaast heeft hij Agro en food

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer, het zakelijk netwerk of crowdfunding.
Meer informatie

Hostingbedrijf te koop gevraagd

kp-8199
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: ICT en Internet
Toelichting & wensen:
Ter overname wordt een bedrijf gezocht met ongeveer 50, 100, 200, 500, 1000 of >1000 klanten. Toelichting kennisgebieden: Allround. Bij voorkeur is het percentage particulier ongeveer 50%. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral ZZP-ers, MKB-ers, grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche. Denk hierbij vooral aan Allround. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de klanten en onderhoudscontracten van het bedrijf. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken of blijft gedeeltelijk aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie, al sterk groeiend zijn of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur geen personeel of flexibel personeel zonder vaste contracten. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 28 jarige kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een ICT en Managed Hosting bedrijf. Het bedrijf ligt in de regio Amersfoort. Met de overname wil hij toegang tot nieuwe klanten krijgen.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank.
Meer informatie

High tech softwarebedrijf te koop gevraagd

kp-8203
Soort overname: geheel, gedeeltelijk of MBI-traject
Maximale overnamesom: Minder dan 250.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: ICT en Internet
Toelichting & wensen:
Ter overname wordt een softwarebedrijf gezocht dat actief is op het gebied van ERP, CRM, administratie of anders. Het bedrijf heeft bij voorkeur een (door) te ontwikkelen product, gereed product met nog weinig klanten of gereed product draaiend bij klanten. De marktpotentie ligt voornamelijk binnen NL of ook buiten NL. Ter overname wordt een bedrijf gezocht met ongeveer 50, 100, 200, 500, 1000 of >1000 klanten. Specifieke kennisgebieden van het bedrijf zijn Phyton. Toelichting kennisgebieden: high tech. Bij voorkeur is het percentage particulier ongeveer 25%. Klanten hebben over het algemeen meer dan 50 medewerkers. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral MKB-ers, grootbedrijven en bedrijven in een specifieke branche. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de medewerkers, klanten en specifieke kennis. De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 50 jarige kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een management onderneming. Het bedrijf ligt in de regio Noord Holland. Met de overname wil hij toegang tot nieuwe klanten krijgen en een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 250.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via het zakelijk netwerk.
Meer informatie

Softwarebedrijf te koop gevraagd met klantenbase en max 10 medewerkers

kp-8231
Soort overname: geheel of gedeeltelijk
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: ICT en Internet
Toelichting & wensen:
Ter overname wordt een softwarebedrijf gezocht dat actief is op het gebied van anders. Het bedrijf heeft bij voorkeur een gereed product draaiend bij klanten. De marktpotentie ligt voornamelijk binnen NL of ook buiten NL. Klanten hebben over het algemeen tot 50 medewerkers. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de periodieke contracten. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft bij voorkeur niet meewerken. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie of al sterk groeiend zijn. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat had een eigen bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Zijn kracht ligt vooral op het gebied van commercie, productontwikkeling, operations en IT.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer.
Meer informatie

ICT advies- en dienstverlener te koop gevraagd tot 10 medewerkers

kp-8280
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 50.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Friesland, Groningen Drenthe
Branche: ICT en Internet
Toelichting & wensen:
Het bedrijf biedt advies op het gebied van hardware of software implementatie. Toelichting kennisgebieden: systeembeheer kennis en ervaring. Bij voorkeur is het percentage particulier ongeveer 25%. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral MKB-ers en bedrijven in een specifieke branche. Denk hierbij vooral aan zorg of onderwijs. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de medewerkers en klanten van het bedrijf. De oude eigenaar blijft bij voorkeur niet meewerken. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden). Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 10 medewerkers. Aanvullende wensen: huidige ondernemer heeft jarenlang ervaring als zelfstandig ondernemer zonder veel personeel. Door het toevoegen van managementcapaciteit en structureren van processen zouden zijn kennis en capaciteiten beter aangewend kunnen worden. . Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 51 jarige kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een ICT & zakelijke dienstverlening. Het bedrijf ligt in de regio Friesland Drenthe. Met de overname wil hij toegang tot nieuwe klanten krijgen en een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 50.000 Euro

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer of het zakelijk netwerk.
Meer informatie

Softwarebedrijf te koop gevraagd met een door te ontwikkelen product

kp-8314
Soort overname: geheel, gedeeltelijk of MBI-traject
Maximale overnamesom: Minder dan 1.000.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: ICT en Internet
Toelichting & wensen:
Het bedrijf heeft bij voorkeur een (door) te ontwikkelen product. De marktpotentie ligt voornamelijk binnen NL of ook buiten NL. Ter overname wordt een bedrijf gezocht met ongeveer 50 of 100 klanten. Specifieke kennisgebieden van het bedrijf zijn PHP, ASP en .NET. Bij voorkeur is het percentage particulier ongeveer 25%. Klanten hebben over het algemeen meer dan 50 medewerkers. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral MKB-ers en grootbedrijven. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de medewerkers, klanten en periodieke contracten. De oude eigenaar blijft bij voorkeur niet meewerken. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 40 jarige kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een software ontwikkelingsbedrijf. Het bedrijf ligt in de regio Noord Brabant. Met de overname wil hij toegang tot nieuwe klanten krijgen en een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 250.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank.
Meer informatie