Volledig overzicht potentiële kopers voor uw bedrijf?

Informeer anderen over deze overnamekandidaat

Uw bedrijf verkopen?

Ingenieursbureau te koop gevraagd met specialisatie weg- en waterbouw, milieutechniek

kp-17252
Soort overname: geheel of gedeeltelijk
Maximale overnamesom: Minder dan 2.000.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Noord-Holland, Zuid-Holland Utrecht
Branche: Dienstverlening
Toelichting & wensen:
Hierbij valt te denken aan een weg- en waterbouw, milieutechniek. Bij voorkeur is het percentage particulier ongeveer 50%. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral MKB-ers en grootbedrijven. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geďnteresseerd in de medewerkers. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft gedeeltelijk aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden) of stabiel zijn of met groei potentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur >10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 61 jarige kandidaat had een eigen bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Zijn kracht ligt vooral op het gebied van operations, finance en algemeen management. Deze overnamekandidaat heeft een middelgroot (300fte) advies- en ingenieursbureau gehad en wil opnieuw beginnen. Daarnaast heeft hij Milieu, water en leefomgeving

Eigen middelen voor overname: Minder dan 2.000.000 Euro

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank.

Volledig overzicht van vergelijkbare kandidaten ontvangen?

Wij investeren dagelijks in de opbouw van het grootste en best gekwalificeerde bestand kopers van NL. Dit maken wij 100% inzichtelijk voor u. Hierboven ziet u dus slechts één kandidaat. Meld u onderstaand kosteloos aan voor een volledig overzicht op maat.

Persoonlijke gegevens

Geslacht

Voor welk bedrijf zoekt u een koper?

Branche
Soort bedrijf
Land
Regio
Heeft u eigen vastgoed?
Bel mij voor een toelichting.

 

by: Berry Hoogstraten