Volledig overzicht potentiële kopers voor uw bedrijf?

Informeer anderen over deze overnamekandidaat

Uw bedrijf verkopen?

Installatiebedrijf te koop gevraagd in Zuid-Holland tot 10 medewerkers

kp-19026
Soort overname: gedeeltelijk of MBI-traject
Maximale overnamesom: Minder dan 250.000 Euro
Land: Nederland
Regio: 30 km rondom Zoetermeer
Branche: Bouw
Toelichting & wensen:
Er wordt een installatiebedrijf gezocht dat actief is op het gebied van water of duurzame installaties. De specialisme en diensten van dit bedrijf zijn water en riolering. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geďnteresseerd in de medewerkers, klanten en onderhoudscontracten van het bedrijf. Bij voorkeur is het percentage particulier ongeveer 25%. Het percentage van de omzet als onderaannemer mag rond de 50% liggen. De oude eigenaar blijft volledig aan in overleg of blijft gedeeltelijk aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat zoekt dit bedrijf voor een cliënt. Deze kandidaat zoekt dit bedrijf Deze kandidaat heeft zijn bedrijf aan zijn zoon overgedragen en zij zijn op zoek naar uitbreidingsmogelijkheden

Eigen middelen voor overname: Minder dan 75.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank.

Volledig overzicht van vergelijkbare kandidaten ontvangen?

Wij investeren dagelijks in de opbouw van het grootste en best gekwalificeerde bestand kopers van NL. Dit maken wij 100% inzichtelijk voor u. Hierboven ziet u dus slechts één kandidaat. Meld u onderstaand kosteloos aan voor een volledig overzicht op maat.

Persoonlijke gegevens

Geslacht

Voor welk bedrijf zoekt u een koper?

Branche
Soort bedrijf
Land
Regio
Heeft u eigen vastgoed?
Bel mij voor een toelichting.

 

by: Berry Hoogstraten