1. Geregistreerd

    Internationale webshop te koop gevraagd met orderwaarde boven 1000 EU

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP10154 Soort overname: Geheel, Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop brede interesse. Qua levensfase is er interesse in fase 3) er is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon of fase 4) de webwinkel is een volwaardig bedrijf. De webshop is voorraadhoudend of gebaseerd op dropshipment. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie, affiliate marketing/vergelijkingssites, emailmarketing, sociale media en offline adverteren. De webshop heeft minimaal meer dan 50.000 bezoekers per maand. De overnamekandidaat beschikt over de nodige internetkennis want hij/zij heeft meerdere webshops (gehad). De gemiddelde transactiewaarde van de webshop ligt > 1000 euro. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b, b-c, b-b of b-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland, benelux, europa, europa, oost europa, vs, zuid amerika, afrika, midden-oosten , azië, australië, nederland, benelux, europa, europa, oost europa, vs, zuid amerika, afrika, midden-oosten , azië of australië. Naast online verkoop is er interesse in aanvullende toegevoegde waarde in de vorm van persoonlijk aankoopadvies, implementatie/installatie of maatwerk leveringen.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken, blijft gedeeltelijk aan in overleg, draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken of blijft gedeeltelijk aan in overleg.

Branche: Internet- en online bedrijven

Soort bedrijf: Webwinkel

Details

Internationale webshop te koop gevraagd met orderwaarde boven 1000 EU

Aantoonbaar groeiend
Aantoonbaar groeiend

Alleen flexibel personeel, Alleen flexibel personeel

-

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft nooit eerder een eigen onderneming gehad. De kandidaat is 22 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. De familiaire sfeer
  2. Het zakelijk netwerk
  3. Een bank
  4. Een informal investor/business angel
  5. Venture capital
  6. Investerings/participatie maatschappij
  7. Crowdfunding
  8. De familiaire sfeer
  9. Het zakelijk netwerk
  10. Een bank
  11. Een informal investor/business angel
  12. Venture capital
  13. Investerings/participatie maatschappij
  14. Crowdfunding