Bedrijfsovernames -Bedrijven te koop aangeboden

Uniek bestand mogelijke kopers voor uw bedrijf

Alleen bij ons kunt u vooraf zien welke geprofilde kopers in ons netwerk zitten. Wij hebben een uniek en groeiend bestand met serieuze partijen. Hoe doen wij dat?

  • Als toonaangevende partij benaderen kopers ons dagelijks
  • Wij leggen hun specifieke wensen gedetailleerd vast
  • Daarom weten wij (exact) wat zij zoeken en waarom
  • Wij weten hoe (snel) zij de financiering rond kunnen hebben
  • Wij maken deze informatie transparant en up-to-date toegankelijk voor u!
Volledig overzicht potentiële kopers voor uw bedrijf?
0% advertenties 0% aquisitie 0% bijbedoelingen

Uw bedrijf verkopen aan kandidaten in de branche(s):

Internetbedrijven en webwinkels *

*Hieronder ziet u alleen de laatst ingeschreven potentiŽle kopers in deze branche. Als u het volledig overzicht gratis aanvraagt, kunt u verfijnder selecteren en ontvangt iedere 2 weken een update op maat.

Advertentie medium/affliate platform te koop gevraagd

kp-17481
Soort overname: geheel, gedeeltelijk of MBI-traject
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio:
Branche: Webwinkels
Toelichting & wensen:
Het advertentiemedium is online. Qua levensfase is er interesse in fase 1) het platform is gereed maar er is geen of een minimale omzet, fase 2) nog te weinig omzet om fulltime aan te werken, fase 3) de omzet is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon of fase 4) het platform is een volwaardig draaiend bedrijf. De onderneming is vooral actief in NL, Benelux, Duitsland, Europa of AziŽ. Op het platform zoekt een B-C doelgroep producten of diensten. Het gewenste verdienmodel is gratis product met ander verdienmodel, abonnementen of advertenties. De groeikansen van het platform liggen op het gebied van productontwikkeling, meer klanten of nieuwe verdienmodellen. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 5 medewerkers. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie of een start up zijn met sterke groeipotentie.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft nooit eerder een eigen onderneming gehad.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via het zakelijk netwerk of een bank.
Meer informatie

Webshop te koop gevraagd ter uitbreiding actief in NL/BE/DU

kp-17534
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
Branche: Webwinkels
Toelichting & wensen:
De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop brede interesse. Qua levensfase is er interesse in fase 1) de webwinkel is gereed maar er is geen of een minimale omzet, fase 2) er is nog te weinig omzet om fulltime aan te werken of fase 3) er is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon. De webshop is voorraadhoudend of gebaseerd op dropshipment. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie, affiliate marketing/vergelijkingssites, emailmarketing of sociale media. De overnamekandidaat beschikt over de nodige internetkennis want hij heeft meerdere webwinkels (gehad). De onderneming is vooral actief in NL, Benelux of Duitsland. Daarnaast is een eigen productiefaciliteit bespreekbaar. De onderneming heeft bij voorkeur een B-B en B-C doelgroep. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft bij voorkeur niet meewerken. Het bedrijf heeft bij voorkeur geen personeel of flexibel personeel zonder vaste contracten. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie of een start up zijn met sterke groeipotentie.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een webshop. Het bedrijf ligt in de regio Flevoland. Met de overname wil hij toegang tot nieuwe klanten krijgen.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank.
Meer informatie

Kleine (ecologische) webwinkel te koop gevraagd (beauty, interieur, lifestyle)

kp-17536
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 25.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
Branche: Webwinkels
Toelichting & wensen:
De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop brede interesse. Hierbij valt te denken aan Interieur, beauty. lifestyle met ecologisch of sterk design concept. Qua levensfase is er interesse in fase 1) de webwinkel is gereed maar er is geen of een minimale omzet, fase 2) er is nog te weinig omzet om fulltime aan te werken of fase 3) er is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon. De webshop is voorraadhoudend of gebaseerd op dropshipment. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie, sociale media, free publicity of persoonlijke verkoop toevoegen. De webshop heeft minimaal 10000 bezoekers per maand. De overnamekandidaat beschikt over de nodige internetkennis want hij heeft (werkzaam geweest op) een online marketing bureau. De onderneming is vooral actief in NL of Benelux. Daarnaast is een eigen productiefaciliteit bespreekbaar. De gemiddelde transactiewaarde van de webshop is > 50 euro. Naast online verkoop is er interesse in aanvullende toegevoegde waarde in de vorm van persoonlijk aankoopadvies of maatwerk leveringen. De onderneming heeft bij voorkeur een B-B en B-C doelgroep. Toelichting op de doelgroep: hoger, exclusief segment. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met ervaring in collectioneren en inkopen. Eventueel uit te breiden met offline verkoop via bestaande retail.. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt. Het bedrijf heeft bij voorkeur geen personeel of flexibel personeel zonder vaste contracten. Aanvullende wensen: Kandidaat wil het na de overname en overdracht alleen kunnen runnen (in eerste instantie). Als er eigen productie bij is, is de inwerkperiode en overdracht door de huidige eigenaar zeer wenselijk.. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie.

Type overnamekandidaat: Deze 47 jarige kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een adviesbureau in inkoop-, product- en kwaliteitsmanagement . Het bedrijf ligt in de regio Noord-Brabant. Met de overname wil hij een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken. Kandidaat wil creatieve en commerciŽle kracht benutten. En als het kan in combi met een ecologisch concept.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 25.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer of een bank.
Meer informatie

Online applicaties te koop gevraagd met plug and play website of cms

kp-17549
Soort overname: geheel, gedeeltelijk of MBI-traject
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: Maximaal 1 uur reistijd vanaf Tilburg
Branche: Webwinkels
Toelichting & wensen:
Het aanbod van het platform/provider mag gericht zijn op kant en klare websites/pagina voor specifieke doelgroep. Qua levensfase is er interesse in fase 1) het platform is gereed maar er is geen of een minimale omzet, fase 2) nog te weinig omzet om fulltime aan te werken of fase 3) de omzet is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon. De onderneming is vooral actief in Europa. Naast online verkoop is er interesse in aanvullende toegevoegde waarde in de vorm van persoonlijk aankoopadvies of maatwerk leveringen. De webshop heeft bij voorkeur een B-B of B-C doelgroep. De groeikansen van het platform liggen op het gebied van meer klanten of nieuwe verdienmodellen. De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 10 medewerkers. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), al sterk groeiend zijn of een start up zijn met sterke groeipotentie.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een consultancy en sales & marketingbedrijf. Het bedrijf ligt in de regio Nederland. Met de overname wil hij toegang tot nieuwe klanten krijgen en een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via het zakelijk netwerk.
Meer informatie

Voorraadhoudende internationale webwinkel te koop gevraagd

kp-17550
Soort overname: MBI-traject
Maximale overnamesom: Minder dan 100.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
Branche: Webwinkels
Toelichting & wensen:
De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop brede interesse. Qua levensfase is er interesse in fase 3) er is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon. De webshop is voorraadhoudend. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie, sociale media, free publicity of partnernetwerk uitbreiden. De webshop heeft minimaal 10000 bezoekers per maand. De overnamekandidaat beschikt over de nodige internetkennis want hij heeft daar een extern netwerk voor dat wordt ingehuurd. De onderneming is vooral actief in NL, Europa of VS. Daarnaast is een eigen productiefaciliteit bespreekbaar. De gemiddelde transactiewaarde van de webshop is < 10 euro. De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 5 medewerkers. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie.

Type overnamekandidaat: Deze 50 jarige kandidaat had een eigen bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Deze overnamekandidaat heeft een reclame bureau, pr bureau, en bouwbegeleiding- vastgoedontwikkelingsbedrijf gehad en wil opnieuw beginnen.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer.
Meer informatie

Volwaardige webwinkel in gezondheidsproducten te koop gevraagd

kp-17569
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
Branche: Webwinkels
Toelichting & wensen:
De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop interesse in een specifiek product. Hierbij valt te denken aan gezondheidsproducten. Qua levensfase is er interesse in fase 4) de webwinkel is een volwaardig bedrijf. De webshop is voorraadhoudend. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie, search engine advertising, affiliate marketing/vergelijkingssites of linkpartners. De webshop heeft minimaal 2500 bezoekers per maand. De overnamekandidaat beschikt over de nodige internetkennis want hij heeft meerdere webwinkels (gehad). De onderneming is vooral actief in Benelux. Daarnaast is een eigen productiefaciliteit uitgesloten. De gemiddelde transactiewaarde van de webshop is > 25 euro. Naast online verkoop is er interesse in aanvullende toegevoegde waarde in de vorm van persoonlijk aankoopadvies. De onderneming heeft bij voorkeur een B-B en B-C doelgroep. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt. Het bedrijf heeft bij voorkeur geen personeel of flexibel personeel zonder vaste contracten. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een bedrijf in gezondheidsproducten. Het bedrijf ligt in de regio Noord Brabant. Met de overname wil hij toegang tot nieuwe klanten krijgen.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer.
Meer informatie

Internationale webwinkel te koop gevraagd met minimaal 2500 bezoekers per maand

kp-17608
Soort overname: geheel of gedeeltelijk
Maximale overnamesom: Minder dan 250.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Maximaal 1 uur reistijd vanaf Antwerpen
Branche: Webwinkels
Toelichting & wensen:
De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop brede interesse. Qua levensfase is er interesse in fase 3) er is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon. De webshop is voorraadhoudend of gebaseerd op dropshipment. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie, search engine advertising, affiliate marketing/vergelijkingssites, emailmarketing, linkpartners, sociale media, free publicity, offline adverteren, partnernetwerk uitbreiden of persoonlijke verkoop toevoegen. De webshop heeft minimaal 2500 bezoekers per maand. De overnamekandidaat beschikt over de nodige internetkennis want hij heeft daar een extern netwerk voor dat wordt ingehuurd. De onderneming is vooral actief in NL, Benelux, Duitsland, Europa, VS, Zuid Amerika, Afrika of AziŽ. Daarnaast is een eigen productiefaciliteit bespreekbaar. De gemiddelde transactiewaarde van de webshop is > 25 euro. Naast online verkoop is er interesse in aanvullende toegevoegde waarde in de vorm van persoonlijk aankoopadvies, maatwerk leveringen of implementatie/installatie. De onderneming heeft bij voorkeur een B-B en B-C doelgroep. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 10 medewerkers. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie, al sterk groeiend zijn of een start up zijn met sterke groeipotentie.

Type overnamekandidaat: Deze 48 jarige kandidaat had een eigen bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Zijn kracht ligt vooral op het gebied van commercie, productontwikkeling, operations, finance en algemeen management. Deze overnamekandidaat heeft een productiebedrijf in brilmonturen, 4 kledingwinkels en een bouwbedrijf gehad en wil opnieuw beginnen.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 250.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank.
Meer informatie

Startende webwinkel te koop gevraagd op basis van dropshipment

kp-17617
Soort overname: gedeeltelijk
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
Branche: Webwinkels
Toelichting & wensen:
De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop brede interesse. Qua levensfase is er interesse in fase 1) de webwinkel is gereed maar er is geen of een minimale omzet. De webshop is gebaseerd op dropshipment. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie, search engine advertising, sociale media of partnernetwerk uitbreiden. De webshop heeft minimaal 10000 bezoekers per maand. De overnamekandidaat beschikt over de nodige internetkennis want hij heeft daar een extern netwerk voor dat wordt ingehuurd. De onderneming is vooral actief in Europa. Daarnaast is een eigen productiefaciliteit bespreekbaar. De gemiddelde transactiewaarde van de webshop is > 75 euro. De onderneming heeft bij voorkeur een B-C doelgroep. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie.

Type overnamekandidaat: Deze 43 jarige kandidaat had een eigen bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Zijn kracht ligt vooral op het gebied van commercie, operations en algemeen management.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een informal investor/business angel.
Meer informatie