Bedrijfsovernames -Bedrijven te koop aangeboden

Uniek bestand mogelijke kopers voor uw bedrijf

Alleen bij ons kunt u vooraf zien welke geprofilde kopers in ons netwerk zitten. Wij hebben een uniek en groeiend bestand met serieuze partijen. Hoe doen wij dat?

  • Als toonaangevende partij benaderen kopers ons dagelijks
  • Wij leggen hun specifieke wensen gedetailleerd vast
  • Daarom weten wij (exact) wat zij zoeken en waarom
  • Wij weten hoe (snel) zij de financiering rond kunnen hebben
  • Wij maken deze informatie transparant en up-to-date toegankelijk voor u!
Volledig overzicht potentiële kopers voor uw bedrijf?
0% advertenties 0% aquisitie 0% bijbedoelingen

Uw bedrijf verkopen aan kandidaten in de branche(s):

Investeerder *

*Hieronder ziet u alleen de laatst ingeschreven potentiŽle kopers in deze branche. Als u het volledig overzicht gratis aanvraagt, kunt u verfijnder selecteren en ontvangt iedere 2 weken een update op maat.

Investeerder zoekt kleinschalig stabiel productiebedrijf

kp-843
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: Industrie
Toelichting & wensen:
Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt. De onderneming is vooral actief in NL. Het product mag in grote batch productie worden geproduceerd. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft puur een rol als investeerder. Deze investeerder investeert bij voorkeur in stabiele bedrijven. Hij wil naast investeren ook zelf actief gaan meewerken in het bedrijf.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 250.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank.
Meer informatie

Tankstation te koop gevraagd

kp-756
Soort overname: geheel of Alleen investeren
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: Maximaal 0,5 uur reistijd vanaf Amsterdam
Branche: Detailhandel Non-Food
Toelichting & wensen:
Er is interesse in een bemand tankstation. Het minimaal aantal liters moet boven 10 mio zijn. De voorkeur gaat uit naar een contract met een merk. Toelichting: het tankstation mag ook onbemand zijn. Het object wordt gezien als een investering met een voorspelbaar rendement. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft volledig aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden) of stabiel zijn of met groei potentie. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft puur een rol als investeerder. Deze investeerder investeert bij voorkeur in stabiele bedrijven of slechtlopende bedrijven. Hij wil alleen investeren met een vinger aan de pols. Eerder investeerde hij in onder andere in Kandidaat met een automotive achtergrond met een informeel financieringsnetwerk die een netwerk van (automotive) investeringen opzet.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer.
Meer informatie

Kinderdagverblijven te koop gevraagd

kp-788
Soort overname: geheel of gedeeltelijk
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: Voorkeur Zuid Holland, ook landelijk mogelijk
Branche: Dienstverlening
Toelichting & wensen:
Er wordt een kinderdagverblijf gezocht ter overname. Er kan worden gewerkt met een horizontale of verticale indeling van de groepen. De overnamekandidaat wil afhankelijk van de situatie managen op afstand of investeren met vinger aan de pols. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geÔnteresseerd in de medewerkers, klanten, bestaande contracten en zorglocatie. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden) of stabiel zijn of met groei potentie. Aanvullende wensen: Kinderdagverblijf dat onderdeel gaat uitmaken van een organisatie die een netwerk gaan opzetten. Beoordelingscriteria zijn kwaliteit van locatie, medewerkers en (potentieel) te behalen rendement. Omvang is minder van belang. Er wordt respectvol omgegaan met zittende medewerkers omdat deze een belangrijke rol in het concept hebben. De overname kan deels contant en deels in aandelen plaatsvinden. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Ervaren investeerder begeleid door een managementadviesbureau uit de branche en bancaire ondersteuning

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank of een informal investor/business angel.
Meer informatie

Metaalverwerkend productiebedrijf te koop gevraagd

kp-796
Soort overname: gedeeltelijk of Alleen investeren
Maximale overnamesom: Minder dan 500.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Uur reistijd rondom Apeldoorn
Branche: Industrie
Toelichting & wensen:
Ter overname wordt een productiebedrijf gezocht dat actief is op het gebied van metaalverwerking. Toelichting: industriŽle producten. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt. De onderneming is vooral actief in NL. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Het product mag in grote batch productie of in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies. Een webshop is niet relevant. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met tot 'een dag in de week' betrokkenheid en heeft als doel de huidige ondernemer zijn bedrijf weer terug te laten kopen (maar dan in een betere conditie). Dit soort afspraken worden vooraf 100% transparant vastgelegd. De oude eigenaar blijft volledig aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden) of stabiel zijn of met groei potentie. Aanvullende wensen: Een meerderheid van de aandelen is noodzakelijk. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 51 jarige kandidaat heeft puur een rol als investeerder. Overige informatie: Deze zeer ervaren senioren ondernemer heeft zijn bedrijven succesvol verkocht en participeert in (minder goed lopende) groothandel en industriŽle bedrijven

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank.
Meer informatie