Bedrijfsovernames -Bedrijven te koop aangeboden

Uniek bestand mogelijke kopers voor uw bedrijf

Alleen bij ons kunt u vooraf zien welke geprofilde kopers in ons netwerk zitten. Wij hebben een uniek en groeiend bestand met serieuze partijen. Hoe doen wij dat?

  • Als toonaangevende partij benaderen kopers ons dagelijks
  • Wij leggen hun specifieke wensen gedetailleerd vast
  • Daarom weten wij (exact) wat zij zoeken en waarom
  • Wij weten hoe (snel) zij de financiering rond kunnen hebben
  • Wij maken deze informatie transparant en up-to-date toegankelijk voor u!
Volledig overzicht potentiële kopers voor uw bedrijf?
0% advertenties 0% aquisitie 0% bijbedoelingen

Uw bedrijf verkopen aan kandidaten in de branche(s):

Investeerder *

*Hieronder ziet u alleen de laatst ingeschreven potentiŰle kopers in deze branche. Als u het volledig overzicht gratis aanvraagt, kunt u verfijnder selecteren en ontvangt iedere 2 weken een update op maat.

Drogisterij te koop gevraagd met parfumerie in Limburg

kp-19041
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: Limburg
Branche: Detailhandel Non-Food
Toelichting & wensen:
Er is een voorkeur voor een parfumerie bij de drogisterij. De oppervlakte is minimaal <50m2. Qua ligging gaat de interesse uit naar een klein dorp/winkelcentrum en grote plaats/verzorgingsgebied. De kandidaat is ge´nteresseerd in een eigen winkel. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie, al sterk groeiend zijn of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur geen personeel of flexibel personeel zonder vaste contracten. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft puur een rol als investeerder.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer of het zakelijk netwerk.
Meer informatie

Kinderdagverblijf te koop gevraagd in Noord-Holland

kp-19052
Soort overname: geheel of MBI-traject
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: 20 km rondom Amsterdam
Branche: Dienstverlening
Toelichting & wensen:
Er wordt een kinderdagverblijf gezocht ter overname. met minimaal 4 groepen. Er kan worden gewerkt met een horizontale of verticale indeling van de groepen. De overnamekandidaat wil afhankelijk van de situatie er zelf in werken (kleinschalige omgeving) op managen op afstand of investeren met vinger aan de pols. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de klanten en bestaande contracten. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken of blijft gedeeltelijk aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie, al sterk groeiend zijn of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 39 jarige kandidaat heeft nog geen ervaring als ondernemer maar is 17 jaar werkzaam geweest in deze branche.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer of het zakelijk netwerk.
Meer informatie

Bouwkavels te koop gevraagd Overijssel, Flevoland en Gelderland

kp-19082
Soort overname: -
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: Overijssel, Flevoland Gelderland
Branche: Vastgoed
Toelichting & wensen:
Het vastgoed kan worden gekocht. De oppervlakte is minimaal 50m2. De locatie is geschikt voor woning, zorg, recreatie, bedrijfsvoering en anders. De locatie is gereed, te ontwikkelen of geen voorkeur. Deze overnamekandidaat heeft de rol als investeerder, projectontwikkelaar en gebruiker. Het vastgoed object mag niet verhuurd zijn aan derden. De overnamekandidaat vindt voor dit pand een sale & leaseback bespreekbaar.

Type overnamekandidaat: Deze 46 jarige kandidaat heeft puur een rol als investeerder. Deze investeerder investeert bij voorkeur in stabiele bedrijven of slechtlopende bedrijven. Hij wil alleen investeren met een vinger aan de pols.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 500.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via het zakelijk netwerk.
Meer informatie

Webwinkel te koop gevraagd met maximale overnamesom van 100.000 euro

kp-19085
Soort overname: geheel, gedeeltelijk, MBI-traject of Alleen investeren
Maximale overnamesom: Minder dan 100.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Utrecht Gelderland
Branche: Webwinkels
Toelichting & wensen:
De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop brede interesse. Qua levensfase is er interesse in fase 2) er is nog te weinig omzet om fulltime aan te werken, fase 3) er is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon of fase 4) de webwinkel is een volwaardig bedrijf. De webshop is voorraadhoudend of gebaseerd op dropshipment. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie, emailmarketing, sociale media, partnernetwerk uitbreiden of persoonlijke verkoop toevoegen. De onderneming is vooral actief in NL. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie, al sterk groeiend zijn of een start up zijn met sterke groeipotentie.

Type overnamekandidaat: Deze 45 jarige kandidaat heeft puur een rol als investeerder. Deze investeerder investeert bij voorkeur in snelgroeiende bedrijven of met veel potentie of stabiele bedrijven. Hij wil naast investeren ook zelf actief gaan meewerken in het bedrijf.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 100.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank, investerings/participatie maatschappij of crowdfunding.
Meer informatie

Kadowinkel te koop gevraagd in Utrecht of Gelderland

kp-19087
Soort overname: geheel, gedeeltelijk, MBI-traject of Alleen investeren
Maximale overnamesom: Minder dan 100.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Utrecht Gelderland
Branche: Detailhandel Non-Food
Toelichting & wensen:
Deze kadowinkel levert vooral interieurartikelen, feestartikelen en diverse geschenkartikelen. De oppervlakte van de winkel is bij voorkeur <100m2. Qua ligging gaat de interesse uit naar een klein dorp/winkelcentrum en grote plaats/verzorgingsgebied. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie of al sterk groeiend zijn. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft puur een rol als investeerder.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 100.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank.
Meer informatie

Klein hotel te koop gevraagd in Amsterdam

kp-19105
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 1.000.000 Euro
Land: Nederland
Regio:
Branche: Horeca en Recreatie
Toelichting & wensen:
De plannen van de overnamekandidaat met de locatie zijn exploitatie. Het hotel heeft bij voorkeur <5 kamers. De locatie is sleutelklaar, te verbouwen of te ontwikkelen. Bij voorkeur heeft de locatie een horeca gelegenheid. De oude eigenaar blijft bij voorkeur niet meewerken, blijft gedeeltelijk aan in overleg, blijft volledig aan in overleg of draagt alleen netjes over en verdwijnt. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie of al sterk groeiend zijn. Het bedrijf heeft bij voorkeur geen personeel of flexibel personeel zonder vaste contracten. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 37 jarige kandidaat heeft puur een rol als investeerder. Deze investeerder investeert bij voorkeur in snelgroeiende bedrijven of met veel potentie of stabiele bedrijven. Hij wil naast investeren ook zelf actief gaan meewerken in het bedrijf.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank of investerings/participatie maatschappij.
Meer informatie

Horecapanden te koop gevraagd omgeving Oss van minimaal 300 m▓

kp-19132
Soort overname: -
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: Noord-Brabant omgeving van Oss
Branche: Vastgoed
Toelichting & wensen:
Het vastgoed kan worden gekocht. De oppervlakte is minimaal 300m2. De locatie is sleutelklaar of te verbouwen. Een nachtvergunning is wenselijk. Een alcoholvergunning is wenselijk. Deze overnamekandidaat heeft de rol als investeerder en projectontwikkelaar. Het vastgoed object mag verhuurd zijn aan derden. De overnamekandidaat vindt voor dit pand een sale & leaseback bespreekbaar.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft puur een rol als investeerder. Deze investeerder investeert bij voorkeur in snelgroeiende bedrijven of met veel potentie of slechtlopende bedrijven. Hij wil alleen investeren met een vinger aan de pols. Eerder investeerde hij in onder andere in aankoop onroerend goed gereed maken voor verhuur- investeren .

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via investerings/participatie maatschappij.
Meer informatie

Thuiszorgorganisatie te koop gevraagd met huishoudelijke ondersteuning, WMO of begeleiding

kp-19114
Soort overname: geheel of MBI-traject
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
Branche: Dienstverlening
Toelichting & wensen:
Ter overname wordt een bedrijf in de gezondheidszorg gezocht. Te denken valt aan een thuiszorg. De zorginstelling levert haar diensten vooral aan senioren en volwassenen. De overnamekandidaat wil afhankelijk van de situatie managen op afstand of investeren met vinger aan de pols. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de medewerkers, klanten en bestaande contracten. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie, al sterk groeiend zijn of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur >50 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 50 jarige kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een Thuiszorgorgansiatie. Het bedrijf ligt in de regio Gelderland & Brabant. Met de overname wil hij toegang tot nieuwe klanten krijgen en een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank.
Meer informatie