Volledig overzicht potentiële kopers voor uw bedrijf?

Informeer anderen over deze overnamekandidaat

Uw bedrijf verkopen?

Kleine adviesgevoelige groothandel te koop gevraagd met een voorkeur voor eigen merk

kp-17254
Soort overname: MBI-traject
Maximale overnamesom: Minder dan 100.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: Groothandel
Toelichting & wensen:
De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming. Het is wenselijk dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft wel de voorkeur. Daarnaast is een eigen productiefaciliteit bespreekbaar. Naast de handel is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van professioneel aankoopadvies of implementatie. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. De onderneming is vooral actief in Benelux, Duitsland of Europa. De handelsonderneming mag opereren in een vechtmarkt, stabiele markt en latente markt. De onderneming heeft bij voorkeur een B-B doelgroep. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met Meer met eigen kwaliteiten in het handelen met/van producten. De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf een start up zijn met sterke groeipotentie, slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden) of al sterk groeiend zijn. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat had een eigen bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Zijn kracht ligt vooral op het gebied van commercie en algemeen management. Deze overnamekandidaat heeft een franchise bedrijf dat andere bedrijven voorziet van commercieel advies gehad en wil opnieuw beginnen. Daarnaast heeft hij Hands on implementatie van commerciele verbetertrajecten. Advies- en coaching leiderschap en cultuuraanpassing. Strategisch advies (eigen model ontworpen wat in de praktijk zorgt voor consistente verbeteringen in de praktijk). Veel commercieel advies gegeven voor bouw-gerelateerde bedrijven

Eigen middelen voor overname: Minder dan 50.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank of een informal investor/business angel.

Volledig overzicht van vergelijkbare kandidaten ontvangen?

Wij investeren dagelijks in de opbouw van het grootste en best gekwalificeerde bestand kopers van NL. Dit maken wij 100% inzichtelijk voor u. Hierboven ziet u dus slechts één kandidaat. Meld u onderstaand kosteloos aan voor een volledig overzicht op maat.

Persoonlijke gegevens

Geslacht

Voor welk bedrijf zoekt u een koper?

Branche
Soort bedrijf
Land
Regio
Heeft u eigen vastgoed?
Bel mij voor een toelichting.

 

by: Berry Hoogstraten