1. Geregistreerd

    Kleine adviesgevoelige groothandel te koop gevraagd met een voorkeur voor eigen merk

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP17254 Soort overname: MBI-traject
Contact met deze kandidaat

Wensen

De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming. Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. Het is wenselijk dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft wel de voorkeur. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. De onderneming heeft bij voorkeur een b-b doelgroep. De onderneming is vooral actief in benelux of europa. Naast online verkoop is er interesse in aanvullende toegevoegde waarde in de vorm van persoonlijk aankoopadvies of implementatie/installatie. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn eigen activiteiten o.h.g.v. meer met eigen kwaliteiten in het handelen met/van producten.

De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: Groothandel

Soort bedrijf: Overige groothandel

Details

Kleine adviesgevoelige groothandel te koop gevraagd met een voorkeur voor eigen merk

Slechtlopend
Aantoonbaar groeiend
Net gestart

5-10 medewerkers

Kan alleen worden gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een franchise bedrijf dat andere bedrijven voorziet van commercieel advies gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van commercie en algemeen management. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in hands on implementatie van commerciele verbetertrajecten. advies- en coaching leiderschap en cultuuraanpassing. strategisch advies (eigen model ontworpen wat in de praktijk zorgt voor consistente verbeteringen in de praktijk). veel commercieel advies gegeven voor bouw-gerelateerde bedrijven.

Maximale overnamesom 100.000 euro Eigen middelen voor overname Minder dan 50.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank
  2. Een informal investor/business angel