Volledig overzicht potentiële kopers voor uw bedrijf?

Informeer anderen over deze overnamekandidaat

Uw bedrijf verkopen?

Maakbedrijf te koop gevraagd in Limburg of Brabant (ook MBI)

kp-19003
Soort overname: geheel, gedeeltelijk of MBI-traject
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: Noord-Brabant Limburg
Branche: Industrie
Toelichting & wensen:
Ter overname wordt een productiebedrijf gezocht dat actief is op het gebied van voedingsmiddelen industrie, kunstof verwerking, metaalverwerking, verpakkings-industrie, papier- en karton industrie of scheeps- en jachtbouw. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat groter productiebedrijf en kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt. De onderneming is vooral actief in NL of Afrika. Het product mag in kleine series met veel engineering op maat of in grote batch productie worden geproduceerd. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie of al sterk groeiend zijn. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft nooit eerder een eigen onderneming gehad.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 250.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer.

Volledig overzicht van vergelijkbare kandidaten ontvangen?

Wij investeren dagelijks in de opbouw van het grootste en best gekwalificeerde bestand kopers van NL. Dit maken wij 100% inzichtelijk voor u. Hierboven ziet u dus slechts één kandidaat. Meld u onderstaand kosteloos aan voor een volledig overzicht op maat.

Persoonlijke gegevens

Geslacht

Voor welk bedrijf zoekt u een koper?

Branche
Soort bedrijf
Land
Regio
Heeft u eigen vastgoed?
Bel mij voor een toelichting.

 

by: Berry Hoogstraten