Bedrijfsovernames -Bedrijven te koop aangeboden

Uniek bestand mogelijke kopers voor uw bedrijf

Alleen bij ons kunt u vooraf zien welke geprofilde kopers in ons netwerk zitten. Wij hebben een uniek en groeiend bestand met serieuze partijen. Hoe doen wij dat?

  • Als toonaangevende partij benaderen kopers ons dagelijks
  • Wij leggen hun specifieke wensen gedetailleerd vast
  • Daarom weten wij (exact) wat zij zoeken en waarom
  • Wij weten hoe (snel) zij de financiering rond kunnen hebben
  • Wij maken deze informatie transparant en up-to-date toegankelijk voor u!
Volledig overzicht potentiële kopers voor uw bedrijf?
0% advertenties 0% aquisitie 0% bijbedoelingen

Uw bedrijf verkopen aan kandidaten in de branche(s):

MBI-traject *

*Hieronder ziet u alleen de laatst ingeschreven potentiŽle kopers in deze branche. Als u het volledig overzicht gratis aanvraagt, kunt u verfijnder selecteren en ontvangt iedere 2 weken een update op maat.

Bedrijf in mobiliteit te koop gevraagd (ook MBI)

kp-694
Soort overname: MBI-traject
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: Dienstverlening
Toelichting & wensen:
Toelichting: Organisatie die bijdraagt aan verbeterde mobiliteit in Nederland. De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf een start up zijn met sterke groeipotentie. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat had een eigen bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Zijn kracht ligt vooral op het gebied van commercie en algemeen management. Deze overnamekandidaat heeft een adviesbureau gehad gehad en wil opnieuw beginnen. Daarnaast heeft hij infra ontwikkeling, mobiliteit en logistiek.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via het zakelijk netwerk.
Meer informatie

Gezondheidszorglocatie te koop gevraagd (massage, diŽtiste etc.)

kp-713
Soort overname: geheel of MBI-traject
Maximale overnamesom: Minder dan 250.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Zoetermeer, Voorburg, Delft, Leidschendam
Branche: Dienstverlening
Toelichting & wensen:
Ter overname wordt een bedrijf in de gezondheidszorg gezocht. Te denken valt aan een fysio of anders. Aanvullende wensen: gezondheidsdiensten (massage, diŽtiste, sportcentrum, zonnebank). De zorginstelling levert haar diensten vooral aan senioren en volwassenen. De overnamekandidaat wil afhankelijk van de situatie er zelf in werken (kleinschalige omgeving). De overnamekandidaat is bij de overname vooral geÔnteresseerd in de zorglocatie. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft volledig aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden) of stabiel zijn of met groei potentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur geen personeel of flexibel personeel zonder vaste contracten. Aanvullende wensen: het mag een lopend gezondheidscentrum zijn of een behandelruimte ruimte van minimaal 25m2 in bijv een sportschool of zonnebankstudio. In dat geval hoeft er nog geen klantenportefeuille te zijn, die bouwt de kandidaat dan zelf op. Voorkeur voor een huurruimte. Het is mogelijk om in te kopen in een lopend gezondheidscentrum. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Gediplomeerd therapeut, masseuse. Met een netwerk van specialisten die andere disciplines kunnen invullen.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 100.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer of een bank.
Meer informatie

Starter zoekt klein handelsbedrijf ter overname

kp-716
Soort overname: gedeeltelijk of MBI-traject
Maximale overnamesom: Minder dan 100.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: Groothandel
Toelichting & wensen:
De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming. Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Daarnaast is een eigen productiefaciliteit uitgesloten. Naast de handel is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van professioneel aankoopadvies. Een webshop is niet relevant. De onderneming is vooral actief in NL. De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie. Aanvullende wensen: omdat de ervaring van deze kandidaat nog beperkt is, is het wenselijk (niet noodzakelijk) dat de zittende ondernemer nog enige tijd actief in de zaak blijft. Dat mag 2-3 jaar zijn. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gehuurd.

Type overnamekandidaat: Startende, hoog opgeleide ondernemer

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer.
Meer informatie

Metaalbewerkend productie bedrijf te koop gevraagd (ook MBI)

kp-718
Soort overname: geheel of MBI-traject
Maximale overnamesom: Minder dan 250.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Zeeland (Zeeuws Vlaanderen)
Branche: Industrie
Toelichting & wensen:
Ter overname wordt een productiebedrijf gezocht dat actief is op het gebied van metaalverwerking. Toelichting: maatwerk projecten/producten. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt en groter productiebedrijf. De onderneming is vooral actief in NL. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Het product mag in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies en engineering. Een webshop is niet relevant. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft volledig aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gehuurd.

Type overnamekandidaat: Overnamekandidaat met langdurige inhoudelijke kennis van metaalbewerking en kwaliteits-controles daarvan.Zijn rol moet eerder operationeel gezien worden dan commercieel.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 50.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank.
Meer informatie

Groothandel te koop gevraagd

kp-719
Soort overname: geheel of MBI-traject
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland (voorkeur uur rondom Rotterdam)
Branche: Groothandel
Toelichting & wensen:
De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming of grotere handelsonderneming. Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Daarnaast is een eigen productiefaciliteit uitgesloten. Een webshop is niet relevant. De onderneming is vooral actief in NL. De handelsonderneming mag opereren in een vechtmarkt, stabiele markt en latente markt. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft gedeeltelijk aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden) of stabiel zijn of met groei potentie. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat had een eigen bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Zijn kracht ligt vooral op het gebied van commercie en operations. Deze overnamekandidaat heeft een een commercieel bedrijf gehad dat heeft geleid tot financiŽle middelen om snel te kunnen schakelen. gehad en wil opnieuw beginnen.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer, het zakelijk netwerk of een bank.
Meer informatie

Productiebedrijf in de machine-industrie te koop gevraagd (ook MBI)

kp-721
Soort overname: geheel of MBI-traject
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: Maximaal 1 uur reistijd vanaf Amsterdam
Branche: Industrie
Toelichting & wensen:
Ter overname wordt een productiebedrijf gezocht dat actief is op het gebied van machine-industrie. Toelichting: machinefabriek die machines maakt voor bij voorkeur FMCG (bijv. bottelen, verpakken, processen). Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt en groter productiebedrijf. De onderneming is vooral actief in NL of Europa. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Het product mag in grote batch productie of in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van advies, engineering en implementatie. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn commerciele rol in combinatie met een zittend management team waarbij operations en inkoop goed bezet zijn. De oude eigenaar blijft volledig aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie, al sterk groeiend zijn of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gehuurd.

Type overnamekandidaat: Ruime internationale verkoop ervaring bij een multinational in deze branche. Wil nu voor eigen rekening en risico participeren.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 250.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer, het zakelijk netwerk of een bank.
Meer informatie

Handelsonderneming met adviesfuctie te koop gevraagd

kp-731
Soort overname: geheel of MBI-traject
Maximale overnamesom: Minder dan 250.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: Groothandel
Toelichting & wensen:
De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Hierbij valt te denken aan producten die enige vorm van advies nodig hebben. Dit heeft de voorkeur boven puur dozen schuiven (dit mag wel). Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalige handelsonderneming of grotere handelsonderneming. Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Daarnaast is een eigen productiefaciliteit bespreekbaar. Naast de handel is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van professioneel aankoopadvies. Een webshop is niet relevant. De onderneming is vooral actief in NL of Europa. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met zijn 6 jarige ervaring in een commerciŽle rol. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft volledig aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat had een eigen bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Deze overnamekandidaat heeft een productiebedrijf gehad en was 5 jaar mede-eigenaar. Daarnaast nog 6 jaar een commerciŽle rol vervuld. gehad en wil opnieuw beginnen.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 50.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer, het zakelijk netwerk of een bank.
Meer informatie

Website ontwerp en ontwikkeling bedrijf te koop gevraagd (ook MBI)

kp-736
Soort overname: geheel of MBI-traject
Maximale overnamesom: Minder dan 1.000.000 Euro
Land: Nederland
Regio: 75 km rondom Veenendaal
Branche: ICT en Internet
Toelichting & wensen:
Ter overname wordt een webbouwbureau gezocht dat actief is op het gebied van webbouw. Toelichting: software eventueel aangevuld met hardware en distributie. Klein en flexibel, geen molog. Bij voorkeur is er kennis van CMS systeem(en) zoals Wordpress, Joomla, Magento, Drupal, custom of overig. Specifieke kennisgebieden van het bedrijf zijn PHP, ASP of .NET. Toelichting kennisgebieden: CMS achtige technologie. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geÔnteresseerd in de medewerkers en klanten van het bedrijf. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft volledig aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie, al sterk groeiend zijn of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 57 jarige kandidaat had een eigen bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Daarnaast heeft hij Heeft zeer uiteenlopende ICT bedrijven heeft gerund en verkocht.Wil zich aan het 'eind van zijn carriŤre' voor een langere periode committeren. Generalist die diverse rollen heeft gehad zowel in de commerciŽle rol, professional services en algemene directie bij CMS gerelateerde bedrijven, software, hardware en distributeurs.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 500.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via het zakelijk netwerk, een bank of een informal investor/business angel.
Meer informatie