Bedrijfsovernames -Bedrijven te koop aangeboden

Uniek bestand mogelijke kopers voor uw bedrijf

Alleen bij ons kunt u vooraf zien welke geprofilde kopers in ons netwerk zitten. Wij hebben een uniek en groeiend bestand met serieuze partijen. Hoe doen wij dat?

  • Als toonaangevende partij benaderen kopers ons dagelijks
  • Wij leggen hun specifieke wensen gedetailleerd vast
  • Daarom weten wij (exact) wat zij zoeken en waarom
  • Wij weten hoe (snel) zij de financiering rond kunnen hebben
  • Wij maken deze informatie transparant en up-to-date toegankelijk voor u!
Volledig overzicht potentiële kopers voor uw bedrijf?
0% advertenties 0% aquisitie 0% bijbedoelingen

Uw bedrijf verkopen aan kandidaten in de branche(s):

MBI-traject *

*Hieronder ziet u alleen de laatst ingeschreven potentiŰle kopers in deze branche. Als u het volledig overzicht gratis aanvraagt, kunt u verfijnder selecteren en ontvangt iedere 2 weken een update op maat.

Kleinschalig productiebedrijf te koop gevraagd (kunststof, verpakking, machines)

kp-19498
Soort overname: gedeeltelijk of MBI-traject
Maximale overnamesom: Minder dan 250.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: Industrie
Toelichting & wensen:
Ter overname wordt een productiebedrijf gezocht dat actief is op het gebied van kunstof verwerking, verpakkings-industrie of machine-industrie. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat kleinschalig productiebedrijf waar de ondernemer zelf als meewerkend voorman werkt. De onderneming is vooral actief in Benelux of Duitsland. Het product mag in grote batch productie of in kleine series met veel engineering op maat worden geproduceerd. Naast productie is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van implementatie. Een webshop is niet relevant. De onderneming heeft bij voorkeur een B-B doelgroep. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral MKB-ers en grootbedrijven. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de klanten van het bedrijf. De overnamekandidaat ziet door de overname vooral synergie met kennis van de productiemethodieken en ontwikkelingen in de markt. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden) of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 47 jarige kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een dienstverlenend en industrieel bedrijf. Het bedrijf ligt in de regio Twente. Met de overname wil hij een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 100.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via het zakelijk netwerk.
Meer informatie

Drogisterij te koop gevraagd met parfumerie in een grote vestigingplaats

kp-19505
Soort overname: geheel, gedeeltelijk of MBI-traject
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland Noord-Brabant
Branche: Detailhandel Non-Food
Toelichting & wensen:
Er is een voorkeur voor een parfumerie bij de drogisterij. De oppervlakte is minimaal <100m2. Qua ligging gaat de interesse uit naar een grote plaats/verzorgingsgebied. De kandidaat is ge´nteresseerd in een eigen winkel en franchise formule. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie, al sterk groeiend zijn of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 5 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 50 jarige kandidaat heeft nog geen ervaring als ondernemer maar is 25 jaar werkzaam geweest in deze branche. Deze kandidaat is werkzaam geweest in de cosmeticsbranche en de laatste 15 jaar op internationaal directieniveau in fashion en lingerie.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 250.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een informal investor/business angel, venture capital, het zakelijk netwerk, een bank, investerings/participatie maatschappij of crowdfunding.
Meer informatie

Handelsonderneming te koop gevraagd in Noord Nederland eventueel met eigen productie

kp-19519
Soort overname: MBI-traject
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: Friesland, Groningen Drenthe
Branche: Groothandel
Toelichting & wensen:
De overnamekandidaat heeft qua productaanbod brede interesse. Qua omvang gaat de voorkeur uit naar een wat grotere handelsonderneming. Het is niet nodig dat er exclusieve verkooprechten op de producten verkregen is. Een eigen merk heeft geen voorkeur. Daarnaast is een eigen productiefaciliteit bespreekbaar. Naast de handel is het een pre als er extra toegevoegde waarde wordt geleverd in de vorm van implementatie. Een goede webshop moet te ontwikkelen zijn. De onderneming is vooral actief in NL. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden) of stabiel zijn of met groei potentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur >10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 45 jarige kandidaat heeft nog geen ervaring als ondernemer maar is 20 jaar werkzaam geweest in deze branche. U bent nooit werkzaam geweest in deze branche waar u een bedrijf wilt kopen maar heb ervaring als directeur.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 100.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer of een bank.
Meer informatie

Managementadviesbureau te koop gevraagd in Midden-Nederland

kp-19538
Soort overname: geheel, gedeeltelijk of MBI-traject
Maximale overnamesom: Minder dan 500.000 Euro
Land: Nederland
Regio: 50 km rondom Utrecht
Branche: Dienstverlening
Toelichting & wensen:
Hierbij valt te denken aan een management advies. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral MKB-ers en grootbedrijven. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de medewerkers en klanten van het bedrijf. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft gedeeltelijk aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie of al sterk groeiend zijn. Het bedrijf heeft bij voorkeur >10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 48 jarige kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een projectmanagementbureau in het buitenland. Met de overname wil hij toegang tot nieuwe klanten krijgen en een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 250.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer.
Meer informatie

Slecht lopen of stabiel bouwbedrijf te koop gevraagd in Noord-Brabant

kp-19552
Soort overname: MBI-traject
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: 50 km rondom Breda
Branche: Bouw
Toelichting & wensen:
Het aannemers bedrijf is vooral actief op het gebied van woningen. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de medewerkers, klanten en onderhoudscontracten van het bedrijf. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden) of stabiel zijn of met groei potentie. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 48 jarige kandidaat had een eigen bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Zijn kracht ligt vooral op het gebied van commercie en algemeen management. Deze overnamekandidaat heeft een bouwbedrijf in nieuwbouwwoningen gehad en wil opnieuw beginnen.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via het zakelijk netwerk, een bank, een informal investor/business angel, venture capital, investerings/participatie maatschappij of crowdfunding.
Meer informatie

Schoonmaakbedrijf te koop gevraagd in Noord Nederland met meer dan 10 medewerkers

kp-19561
Soort overname: geheel, gedeeltelijk of MBI-traject
Maximale overnamesom: Minder dan 500.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Friesland, Groningen Drenthe
Branche: Dienstverlening
Toelichting & wensen:
Het schoonmaakbedrijf is actief op het gebied van interieur. Bij voorkeur is het percentage particulier ongeveer 25%. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral MKB-ers en grootbedrijven. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de klanten en onderhoudscontracten van het bedrijf. De oude eigenaar blijft bij voorkeur niet meewerken, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie, al sterk groeiend zijn of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur >10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 39 jarige kandidaat had een eigen bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Zijn kracht ligt vooral op het gebied van commercie, operations, finance, IT en algemeen management. Deze overnamekandidaat heeft een assurantiebedrijf gehad en wil opnieuw beginnen. Daarnaast heeft hij Deze kandidaat is momenteel werkzaam op het bedrijfsbureau van een landelijke schoonmaakketen.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 500.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via het zakelijk netwerk.
Meer informatie

Assurantieportefeuille te koop gevraagd (mag ook en MBI zijn)

kp-19568
Soort overname: geheel of MBI-traject
Maximale overnamesom: Minder dan 250.000 Euro
Land: Nederland
Regio: 20 km rondom Zutphen
Branche: Dienstverlening
Toelichting & wensen:
De portefeuille van het assurantiekantoor heeft een minimale doorloopprovisie van 50.000 euro. De minimale omzet 'schade' in de portefeuille is 25.000 euro. De minimale omzet 'leven 'in de portefeuille is 25.000 euro. De minimale omzet financiŰle diensten in de portefeuille is 25.000 euro. Bij voorkeur is het percentage particulier ongeveer 100%. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral ZZP-ers en MKB-ers. De overnamekandidaat is bij de overname vooral ge´nteresseerd in de onderhoudscontracten van het bedrijf. Bij voorkeur is het kantoor wel gevolmachtigd. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft bij voorkeur niet meewerken of blijft gedeeltelijk aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie of al sterk groeiend zijn. Het bedrijf heeft bij voorkeur geen personeel of flexibel personeel zonder vaste contracten. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 31 jarige kandidaat heeft nog geen ervaring als ondernemer maar is 2 jaar werkzaam geweest in deze branche. U bent nooit werkzaam geweest in deze branche waar u een bedrijf wilt kopen maar heb ervaring als medewerker bankieren en verzekeren.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank.
Meer informatie

Kaas en delicatessenwinkel te koop gevraagd in Gelderland

kp-19580
Soort overname: MBI-traject
Maximale overnamesom: Wil ik niet bekendmaken
Land: Nederland
Regio: 30 km rondom Nijmegen
Branche: Detailhandel Food
Toelichting & wensen:
Deze kandidaat wil een delicatessezaak of kaaswinkel overnemen. De oppervlakte van de winkel is bij voorkeur >100m2. Qua ligging gaat de interesse uit naar een grote plaats/verzorgingsgebied. De oude eigenaar blijft gedeeltelijk aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie of al sterk groeiend zijn. Het bedrijf heeft bij voorkeur >10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft nog geen ervaring als ondernemer maar is 15 jaar werkzaam geweest in deze branche.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank.
Meer informatie