Volledig overzicht potentiële kopers voor uw bedrijf?

Informeer anderen over deze overnamekandidaat

Uw bedrijf verkopen?

Opslag of warehousingbedrijf te koop gevraagd met douanevergunning

kp-19638
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 1.000.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Midden Nederland of Zuid Holland
Branche: Transport
Toelichting & wensen:
Toelichting: Warehouse met douaneentrepot en douane vergunningen import/export, AEO. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie, al sterk groeiend zijn of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een Internationale logistieke dienstverlening. Het bedrijf ligt in de regio Utrecht. Met de overname wil hij een specifiek soort medewerkers/kennis/capaciteit aantrekken. opslag / warehousing gewenst met douanevergunningen voor import, export, douane entrepot

Eigen middelen voor overname: Minder dan 100.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank.

Volledig overzicht van vergelijkbare kandidaten ontvangen?

Wij investeren dagelijks in de opbouw van het grootste en best gekwalificeerde bestand kopers van NL. Dit maken wij 100% inzichtelijk voor u. Hierboven ziet u dus slechts één kandidaat. Meld u onderstaand kosteloos aan voor een volledig overzicht op maat.

Persoonlijke gegevens

Geslacht

Voor welk bedrijf zoekt u een koper?

Branche
Soort bedrijf
Land
Regio
Heeft u eigen vastgoed?
Bel mij voor een toelichting.

 

by: Berry Hoogstraten