Volledig overzicht potentiële kopers voor uw bedrijf?

Informeer anderen over deze overnamekandidaat

Uw bedrijf verkopen?

Schildersbedrijf te koop gevraagd te koop gevraagd tot 10 man

kp-17865
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 25.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Drenthe Overijssel
Branche: Bouw
Toelichting & wensen:
Er wordt gezocht naar een schildersbedrijf. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geďnteresseerd in de medewerkers, klanten en onderhoudscontracten van het bedrijf. Bij voorkeur is het percentage particulier ongeveer 50%. Het percentage van de omzet als onderaannemer mag rond de 50% liggen. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt. Qua gezondheid mag het bedrijf een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan alleen worden gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 55 jarige kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een afbouwbedrijf. Het bedrijf ligt in de regio overijssel. Met de overname wil hij kosten besparen door schaalgrootte.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank.

Volledig overzicht van vergelijkbare kandidaten ontvangen?

Wij investeren dagelijks in de opbouw van het grootste en best gekwalificeerde bestand kopers van NL. Dit maken wij 100% inzichtelijk voor u. Hierboven ziet u dus slechts één kandidaat. Meld u onderstaand kosteloos aan voor een volledig overzicht op maat.

Persoonlijke gegevens

Geslacht

Voor welk bedrijf zoekt u een koper?

Branche
Soort bedrijf
Land
Regio
Heeft u eigen vastgoed?
Bel mij voor een toelichting.

 

by: Berry Hoogstraten