Volledig overzicht potentiële kopers voor uw bedrijf?

Informeer anderen over deze overnamekandidaat

Uw bedrijf verkopen?

Softwarebedrijf te koop gevraagd met applicaties met recurring verdienmodellen

kp-17823
Soort overname: MBI-traject
Maximale overnamesom: Minder dan 100.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland, Zeeland, Noord-Brabant Limburg
Branche: ICT en Internet
Toelichting & wensen:
Ter overname wordt een softwarebedrijf gezocht dat actief is op het gebied van ERP of anders. Toelichting: Met name geďnteresseerd in applicatie ontwikkeling en recurring omzet modellen. Het bedrijf heeft bij voorkeur een (door) te ontwikkelen product, gereed product met nog weinig klanten of gereed product draaiend bij klanten. De marktpotentie ligt voornamelijk ook buiten NL. Ter overname wordt een bedrijf gezocht met ongeveer 50 of 100 klanten. Bij voorkeur is het percentage particulier ongeveer 25%. Klanten hebben over het algemeen tot 20 medewerkers. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral MKB-ers en grootbedrijven. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geďnteresseerd in de medewerkers en klanten. De oude eigenaar blijft bij voorkeur niet meewerken of blijft gedeeltelijk aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie, al sterk groeiend zijn of een start up zijn met sterke groeipotentie. Het bedrijf heeft bij voorkeur >10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat had een eigen bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Zijn kracht ligt vooral op het gebied van commercie en algemeen management. Deze overnamekandidaat heeft een ICT bedrijf met managed services werkplekken, applicaties en telefonie vanuit de cloud gehad en wil opnieuw beginnen.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 100.000 Euro

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer, het zakelijk netwerk, investerings/participatie maatschappij of crowdfunding.

Volledig overzicht van vergelijkbare kandidaten ontvangen?

Wij investeren dagelijks in de opbouw van het grootste en best gekwalificeerde bestand kopers van NL. Dit maken wij 100% inzichtelijk voor u. Hierboven ziet u dus slechts één kandidaat. Meld u onderstaand kosteloos aan voor een volledig overzicht op maat.

Persoonlijke gegevens

Geslacht

Voor welk bedrijf zoekt u een koper?

Branche
Soort bedrijf
Land
Regio
Heeft u eigen vastgoed?
Bel mij voor een toelichting.

 

by: Berry Hoogstraten