1. Geregistreerd

    Softwarebedrijven te koop gevraagd gericht op nichemarkten (voorkeur overheid)

    Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
  2. KP14594 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Het bedrijf heeft bij voorkeur een gereed product met nog weinig klanten of gereed product draaiend bij klanten. De marktpotentie ligt voornamelijk binnen nl. De overnamekandidaat is bij de overname vooral geïnteresseerd in de zzp-ers klanten periodieke contractenspecifieke kennis van het bedrijf. De zakelijke klanten van het bedrijf zijn bij voorkeur vooral bedrijven in een specifieke branche.

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt, blijft gedeeltelijk aan in overleg of blijft volledig aan in overleg.

Branche: ICT

Soort bedrijf: Softwarebedrijf

Details

Softwarebedrijven te koop gevraagd gericht op nichemarkten (voorkeur overheid)

Stabiel

2-5 medewerkers

Kan alleen worden gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. De kandidaat heeft een oftwarebedrijf. Het bedrijf is actief in de regio noord veluwe - noord-nederland - zwolle- harderwijk - assen. Met de overname wil de kandidaat toegang tot nieuwe klanten krijgen. De kandidaat is 40 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Investerings/participatie maatschappij