Volledig overzicht potentiële kopers voor uw bedrijf?

Informeer anderen over deze overnamekandidaat

Uw bedrijf verkopen?

Supermarkten te koop gevraagd met 5000m2

kp-18983
Soort overname: geheel, gedeeltelijk, MBI-traject of Alleen investeren
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: 150 km rondom Harderwijk
Branche: Detailhandel Food
Toelichting & wensen:
Deze kandidaat zoekt een (middel)grote supermarkt om over te nemen. De kandidaat is geďnteresseerd in een franchise formule. De oppervlakte is minimaal 5000m2. Qua ligging gaat de interesse uit naar een grote plaats/verzorgingsgebied. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft gedeeltelijk aan in overleg. Qua gezondheid mag het bedrijf een start up zijn met sterke groeipotentie, slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie of al sterk groeiend zijn. Het bedrijf heeft bij voorkeur >10 medewerkers. Het eventueel aanwezige vastgoed kan worden gekocht of gehuurd.

Type overnamekandidaat: Deze 56 jarige kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een detailhandels- en vastgoedbedrijf. Het bedrijf ligt in de regio Gelderland.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank.

Volledig overzicht van vergelijkbare kandidaten ontvangen?

Wij investeren dagelijks in de opbouw van het grootste en best gekwalificeerde bestand kopers van NL. Dit maken wij 100% inzichtelijk voor u. Hierboven ziet u dus slechts één kandidaat. Meld u onderstaand kosteloos aan voor een volledig overzicht op maat.

Persoonlijke gegevens

Geslacht

Voor welk bedrijf zoekt u een koper?

Branche
Soort bedrijf
Land
Regio
Heeft u eigen vastgoed?
Bel mij voor een toelichting.

 

by: Berry Hoogstraten