Bedrijfsovernames -Bedrijven te koop aangeboden

Uniek bestand mogelijke kopers voor uw bedrijf

Alleen bij ons kunt u vooraf zien welke geprofilde kopers in ons netwerk zitten. Wij hebben een uniek en groeiend bestand met serieuze partijen. Hoe doen wij dat?

  • Als toonaangevende partij benaderen kopers ons dagelijks
  • Wij leggen hun specifieke wensen gedetailleerd vast
  • Daarom weten wij (exact) wat zij zoeken en waarom
  • Wij weten hoe (snel) zij de financiering rond kunnen hebben
  • Wij maken deze informatie transparant en up-to-date toegankelijk voor u!
Volledig overzicht potentiële kopers voor uw bedrijf?
0% advertenties 0% aquisitie 0% bijbedoelingen

Uw bedrijf verkopen aan kandidaten in de branche(s):

Vastgoed vrijdag *

*Hieronder ziet u alleen de laatst ingeschreven potentiŽle kopers in deze branche. Als u het volledig overzicht gratis aanvraagt, kunt u verfijnder selecteren en ontvangt iedere 2 weken een update op maat.

Locatie voor een te ontwikkelen zorghotel te koop gevraagd

kp-610
Soort overname: -
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: Vastgoed
Toelichting & wensen:
Het vastgoed kan worden gekocht. De oppervlakte is minimaal 5000m2. De locatie is geschikt voor zorg. Het object moet geschikt zijn voor zorghotel of groepsaccommodatie van 2500m2. De locatie is gereed of te ontwikkelen. Deze overnamekandidaat heeft de rol als gebruiker. Het vastgoed object mag niet verhuurd zijn aan derden. Aanvullende wensen: deze onderneming heeft een goedgekeurd (en gefinancierd) businessplan voor de bouw van een zorghotel. Zij zoekt een bebouwbare locatie voor een groepsaccommodatie van 2500m2. Het mag gelegen zijn in heel Nederland als de locatie maar representatief (rustig en natuurschoon) is. Een pre is een naastgelegen bos of een groter kavel met mogelijkheden voor buiten. Budget 1.000.000 euro. De overnamekandidaat vindt voor dit pand een sale & leaseback niet gewenst.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Ondernemers met ruime ervaring in deze branche die een eigen vestiging gaan opzetten. De onderneming heeft een goedgekeurd (en gefinancierd) businessplan voor de bouw van een zorghotel.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
Eigen middelen aangevuld met externe financiering. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank of een informal investor/business angel.
Meer informatie

(een locatie voor) hoveniersbedrijf/kwekerij te koop gevraagd

kp-611
Soort overname: -
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: Omgeving Ede Renkum
Branche: Vastgoed
Toelichting & wensen:
Het vastgoed kan worden gekocht. De oppervlakte is minimaal 5000m2. De locatie is geschikt voor bedrijfsvoering. Het object moet geschikt zijn voor hoveniersbedrijf/kwekerij. De locatie is gereed of te ontwikkelen. Deze overnamekandidaat heeft de rol als investeerder en gebruiker. Het vastgoed object mag niet verhuurd zijn aan derden. Aanvullende wensen: een locatie tussen de 2000 en 20.000 m2 voor het uitbouwen van een bestaand bedrijf. Er mag nu een tuincentrum, kwekerij of hoveniersbedrijf aanwezig zijn. Dit is niet noodzakelijk het mag ook een kippen/varkensboerderij zijn waar vergunningtechnisch een hoveniersbedrijf/kwekerij kan zitten. De huidige eigenaar kan nog 2-3 jaar aanblijven tot zijn pensioen. De overnamekandidaat vindt voor dit pand een sale & leaseback niet gewenst.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Ervaren groen ondernemer zoekt naar een nieuwe locatie voor zijn huidige bedrijf. Wellicht kan dat samen gaan met verdieping/ verbreding van de huidige bedrijfsactiviteiten. Er zijn ruime financierings-mogelijkheden buiten de bank om. Dus er kan snel geschakeld worden.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank.
Meer informatie