1. Geregistreerd

    Watersport en kampeerwinkel te koop gevraagd met online mogelijkheden

    Regio: flevoland, zuid holland, utrecht, gelderland, noord brabant of limburg.
  2. KP13768 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

De sportzaak is breed georiënteerd voor uiteenlopende sporten. Het bedrijf bedient de doelgroep in het laag of hoog segment. De kandidaat is geïnteresseerd in een eigen winkel. De oppervlakte van de winkel is bij voorkeur >100m2. Qua ligging gaat de interesse uit naar een klein dorp/winkelcentrum. Extra opmerking: het assortiment bestaat uit kampeer-artikelen, watersport-artikelen, sport-artikelen..

De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt.

Branche: Detailhandel non food

Soort bedrijf: Sportzaak

Details

Watersport en kampeerwinkel te koop gevraagd met online mogelijkheden

Slechtlopend
Stabiel

>10 medewerkers

Kan worden gekocht of gehuurd

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een bouwmarkt gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van commercie, operations en algemeen management. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in zeer ruime ervaring opgedaan in grootschalige winkels. directeur en geeft direct leiding aan de afdelingen marketing/reclame, operationeel, inkoop, hr en e-business.. De kandidaat is 49 jaar oud.

Maximale overnamesom Wil ik niet bekendmaken Eigen middelen voor overname Minder dan 100.000 euro Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Een bank
  2. Een informal investor/business angel
  3. Investerings/participatie maatschappij
  4. Crowdfunding