Volledig overzicht potentiële kopers voor uw bedrijf?

Informeer anderen over deze overnamekandidaat

Uw bedrijf verkopen?

Webwinkel te koop gevraagd net rendabel voor een persoon

kp-18979
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 50.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Heel Nederland
Branche: Webwinkels
Toelichting & wensen:
De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop brede interesse. Qua levensfase is er interesse in fase 3) er is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon. De webshop is voorraadhoudend. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van offline adverteren, persoonlijke verkoop toevoegen, sociale media of free publicity. De webshop heeft minimaal 2500 bezoekers per maand. De onderneming is vooral actief in NL. Daarnaast is een eigen productiefaciliteit bespreekbaar. De gemiddelde transactiewaarde van de webshop is > 75 euro. De onderneming heeft bij voorkeur een B-C doelgroep. De oude eigenaar blijft bij voorkeur niet meewerken. Het bedrijf heeft bij voorkeur geen personeel of flexibel personeel zonder vaste contracten. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie.

Type overnamekandidaat: Deze 47 jarige kandidaat had een eigen bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Zijn kracht ligt vooral op het gebied van operations. Deze overnamekandidaat heeft een webwinkel gehad en wil opnieuw beginnen. Daarnaast heeft hij vastgoed en detailhandel

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via het zakelijk netwerk.

Volledig overzicht van vergelijkbare kandidaten ontvangen?

Wij investeren dagelijks in de opbouw van het grootste en best gekwalificeerde bestand kopers van NL. Dit maken wij 100% inzichtelijk voor u. Hierboven ziet u dus slechts één kandidaat. Meld u onderstaand kosteloos aan voor een volledig overzicht op maat.

Persoonlijke gegevens

Geslacht

Voor welk bedrijf zoekt u een koper?

Branche
Soort bedrijf
Land
Regio
Heeft u eigen vastgoed?
Bel mij voor een toelichting.

 

by: Berry Hoogstraten