1. Geregistreerd

    Webwinkel te koop gevraagd net rendabel voor een persoon

    Regio: Geheel Nederland
  2. KP18979 Soort overname: Geheel
Contact met deze kandidaat

Wensen

Een eigen productiefaciliteit is bespreekbaar. De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop brede interesse. Qua levensfase is er interesse in fase 3) er is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon. De webshop is voorraadhoudend. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van sociale media, free publicity, offline adverteren en persoonlijke verkoop toevoegen. De webshop heeft minimaal 2500 bezoekers per maand. De gemiddelde transactiewaarde van de webshop ligt > 75 euro. De onderneming heeft bij voorkeur een b-c doelgroep. De onderneming is vooral actief in nederland.

De oude eigenaar blijft bij voorkeur niet meewerken.

Branche: Internet- en online bedrijven

Soort bedrijf: Webwinkel

Details

Webwinkel te koop gevraagd net rendabel voor een persoon

Stabiel

Alleen flexibel personeel

-

Over de overnamekandidaat

Deze kandidaat had een bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. De kandidaat heeft een webwinkel gehad. Zijn/haar kracht ligt vooral op het gebied van operations. Daarnaast heeft hij kennis van of netwerk in vastgoed en detailhandel. De kandidaat is 47 jaar oud.

Maximale overnamesom 50.000 euro Eigen middelen voor overname Wil ik niet bekend maken Financieringsinfo Voor financiering worden eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via:

  1. Het zakelijk netwerk