Bedrijfsovernames -Bedrijven te koop aangeboden

Uniek bestand mogelijke kopers voor uw bedrijf

Alleen bij ons kunt u vooraf zien welke geprofilde kopers in ons netwerk zitten. Wij hebben een uniek en groeiend bestand met serieuze partijen. Hoe doen wij dat?

  • Als toonaangevende partij benaderen kopers ons dagelijks
  • Wij leggen hun specifieke wensen gedetailleerd vast
  • Daarom weten wij (exact) wat zij zoeken en waarom
  • Wij weten hoe (snel) zij de financiering rond kunnen hebben
  • Wij maken deze informatie transparant en up-to-date toegankelijk voor u!
Volledig overzicht potentiële kopers voor uw bedrijf?
0% advertenties 0% aquisitie 0% bijbedoelingen

Uw bedrijf verkopen aan kandidaten in de branche(s):

Webwinkel woensdag *

*Hieronder ziet u alleen de laatst ingeschreven potentiŽle kopers in deze branche. Als u het volledig overzicht gratis aanvraagt, kunt u verfijnder selecteren en ontvangt iedere 2 weken een update op maat.

Goed draaiende webwinkel te koop gevraagd (met potentie)

kp-673
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 100.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
Branche: Webwinkels
Toelichting & wensen:
De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop brede interesse. Qua levensfase is er interesse in fase 3) er is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon of fase 4) de webwinkel is een volwaardig bedrijf. De webshop is voorraadhoudend of gebaseerd op dropshipment. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie, sociale media of partnernetwerk uitbreiden. De onderneming is vooral actief in NL. Daarnaast is een eigen productiefaciliteit bespreekbaar. De gemiddelde transactiewaarde van de webshop is > 75 euro. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt. Het bedrijf heeft bij voorkeur geen personeel of flexibel personeel zonder vaste contracten. Qua gezondheid mag het bedrijf stabiel zijn of met groei potentie.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft nooit eerder een eigen onderneming gehad.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer.
Meer informatie

Webwinkel te koop gevraagd in non-food producten

kp-704
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 25.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
Branche: Webwinkels
Toelichting & wensen:
De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop brede interesse. Hierbij valt te denken aan non food producten. Qua levensfase is er interesse in fase 1) de webwinkel is gereed maar er is geen of een minimale omzet of fase 2) er is nog te weinig omzet om fulltime aan te werken. De webshop is voorraadhoudend of gebaseerd op dropshipment. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie, search engine advertising, affiliate marketing/vergelijkingssites, emailmarketing of sociale media. De overnamekandidaat beschikt over de nodige internetkennis want hij heeft (werkzaam geweest op) een online marketing bureau. De onderneming is vooral actief in NL. Daarnaast is een eigen productiefaciliteit uitgesloten. De onderneming heeft bij voorkeur een B-C doelgroep. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt. Het bedrijf heeft bij voorkeur geen personeel of flexibel personeel zonder vaste contracten. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie of een start up zijn met sterke groeipotentie.

Type overnamekandidaat: Deze jonge ondernemer is freelance werkzaam in de online branche en heeft diverse shops neergezet en ontwikkeld. Hij wil het nu kleinschalig voor zichzelf gaan oppakken.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer of een bank.
Meer informatie

Webwinkel bedrijf te koop gevraagd in duurdere producten

kp-707
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
Branche: Webwinkels
Toelichting & wensen:
De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop interesse in een specifiek product. Hierbij valt te denken aan exclusieve producten die aan de bovenkant van de markt zitten. Qua levensfase is er interesse in fase 2) er is nog te weinig omzet om fulltime aan te werken, fase 3) er is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon of fase 4) de webwinkel is een volwaardig bedrijf. De webshop is voorraadhoudend. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie, search engine advertising, affiliate marketing/vergelijkingssites, emailmarketing, linkpartners of sociale media. De overnamekandidaat beschikt over de nodige internetkennis want hij heeft daar een extern netwerk voor dat wordt ingehuurd. De onderneming is vooral actief in NL, Benelux of Duitsland. Daarnaast is een eigen productiefaciliteit uitgesloten. De gemiddelde transactiewaarde van de webshop is > 500 euro. De onderneming heeft bij voorkeur een B-B en B-C doelgroep. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt. Aanvullende wensen: webwinkel met wat hogere omzet per transactie. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie of een start up zijn met sterke groeipotentie.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat had een eigen bedrijf en wil weer opnieuw beginnen. Daarnaast heeft hij De oudere ondernemer heeft zijn bedrijf in het verleden goed verkocht en heeft de nodige ervaring met groothandels en eigen productie. Hij wil zijn tijd gaan besteden aan het optimaliseren van een webwinkel. Hij wil niet optreden als investeerder maar neemt zelf de touwtjes in handen.

Eigen middelen voor overname: Wil ik niet bekendmaken

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een bank.
Meer informatie

Webwinkel te koop gevraagd met serieuze omzet

kp-740
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: Minder dan 250.000 Euro
Land: Nederland
Regio: Zuid-Holland
Branche: Webwinkels
Toelichting & wensen:
De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop brede interesse. Qua levensfase is er interesse in fase 4) de webwinkel is een volwaardig bedrijf. De webshop is voorraadhoudend. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie, search engine advertising, affiliate marketing/vergelijkingssites, emailmarketing, linkpartners of sociale media. De overnamekandidaat beschikt over de nodige internetkennis want hij heeft daar een extern netwerk voor dat wordt ingehuurd. De onderneming is vooral actief in NL. Daarnaast is een eigen productiefaciliteit uitgesloten. De onderneming heeft bij voorkeur een B-C doelgroep. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt. Het bedrijf heeft bij voorkeur tot 5 medewerkers. Aanvullende wensen: webwinkel met serieuze omzet (zo'n 500K euro) en technisch in orde. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden) of stabiel zijn of met groei potentie.

Type overnamekandidaat: Deze 49 jarige kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een bedrijf in vastgoed (investeren en handelen) en zoekt een alternatieve manier om rendement en groei te realiseren.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 250.000 Euro

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via een informal investor/business angel.
Meer informatie

Kleine webwinkel te koop gevraagd

kp-763
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
Branche: Webwinkels
Toelichting & wensen:
De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop brede interesse. Hierbij valt te denken aan dierbenodigdheden maar dat is niet noodzakelijk. Qua levensfase is er interesse in fase 1) de webwinkel is gereed maar er is geen of een minimale omzet of fase 2) er is nog te weinig omzet om fulltime aan te werken. De webshop is voorraadhoudend. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie, search engine advertising, affiliate marketing/vergelijkingssites, emailmarketing, linkpartners of sociale media. De overnamekandidaat beschikt over de nodige internetkennis want hij heeft meerdere webwinkels (gehad). De onderneming is vooral actief in NL of Europa. Daarnaast is een eigen productiefaciliteit uitgesloten. De gemiddelde transactiewaarde van de webshop is > 200 euro. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt. Het bedrijf heeft bij voorkeur geen personeel of flexibel personeel zonder vaste contracten. Aanvullende wensen: een eigen merk is wel wenselijk. Margerijk product of met grotere transactiewaarde. Qua gezondheid mag het bedrijf slechtlopend zijn (verliesgevend maar met turnaround mogelijkheden), stabiel zijn of met groei potentie of een start up zijn met sterke groeipotentie.

Type overnamekandidaat: Deze kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze webshophouder wil uitbreiden met een tweede shop omdat zijn andere webshop meer seizoensgericht is. Hij heeft ruime kennis van online marketing en e-commerce.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 25.000 Euro

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via het zakelijk netwerk.
Meer informatie

B-C webwinkel te koop gevraagd

kp-809
Soort overname: geheel
Maximale overnamesom: -
Land: Nederland
Regio: Het moet verplaatsbaar / locatie onafhankelijk zijn
Branche: Webwinkels
Toelichting & wensen:
De overnamekandidaat heeft qua productaanbod van de webshop brede interesse. Qua levensfase is er interesse in fase 3) er is net genoeg omzet voor het salaris van 1 persoon. De webshop is voorraadhoudend. De groeikansen van de webshop liggen op het gebied van zoekmachine optimalisatie, emailmarketing, sociale media of persoonlijke verkoop toevoegen. De webshop heeft minimaal 500 bezoekers per maand. De onderneming is vooral actief in NL. Daarnaast is een eigen productiefaciliteit bespreekbaar. De gemiddelde transactiewaarde van de webshop is > 10euro. De onderneming heeft bij voorkeur een B-C doelgroep. De oude eigenaar draagt alleen netjes over en verdwijnt of blijft gedeeltelijk aan in overleg. Het bedrijf heeft bij voorkeur geen personeel of flexibel personeel zonder vaste contracten. Qua gezondheid mag het bedrijf een start up zijn met sterke groeipotentie.

Type overnamekandidaat: Deze 37 jarige kandidaat heeft een bestaand eigen bedrijf en wil uitbreiden. Deze kandidaat heeft een webshop.

Eigen middelen voor overname: Minder dan 50.000 Euro

Financieringsinfo:
100% financiering met eigen middelen. Voor de financiering worden de eigen middelen eventueel aangevuld met externe financiering via de familiaire sfeer.
Meer informatie